pokowc 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 http://www.soncek.com/index.php?prikazi_st...nek&clan_id=347 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 No no no, Poky, tudi otroci berejo ta forum! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Račk:.vse poučno,vse koristno,vse zračno ..dans sm kupil v Lj.en sexi koledar. srečal tri iz tukaj. blablabLa. uspešno zaklučU dan. hvala ti dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Dons sm srečala v Ljubljani enga, k je iskau en sexi koledar, srečala dva iz tuki in izven tuki.Lep dan... ThanXX Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Danes zjutraj bi kmalu povozila enega zajčka, še dobro, da je imel hitre noge Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Iz Londona prinesla eno mega stvar..za katero sem takoj vedela...da lahko ukradem idejo... Pa sem se očitno spet po ovnovsko zaletela... :xx!: Treba narediti kalkulacije...pa najti proizvajalca, pa načrti, pa marketing..pa kaj vem, kaj še vse...Saj bo...morda enkrat....samo trajaaaaaaaaa... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Poky: jaja, sami izgovori! Uf, jaz pa pičim na Kiblix počasi, ob 11ih ima M. predavanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Ma, jaz pa danes ugotavljam, da ne dohitevam več mojega tempa življenja :xx!: ..........in da bo treba malo umiriti žogo x!x . Ker enostavno več ne najdem časa zase, non-stop sem v neki frki, hitenju.....treba to treba ono, pa še to, pa to..........pa totalna frka v službi :xx!: ....pa doma......pa bi treba blo lubco mal razvajat pa kam peljat, pa zabava tu pa zabava tam, pa treba k enim pa drugim staršem na obisk, pa k stari materi, pa prijatelje moram nehati zanemarjati, pa sorodnike obiskati, da jih še bom sploh spoznal :xx!: , pa knjigo treba kakšno zbrano prebrati, pa na koncert treba iti (baje bo v petek v KGB fajn žur ), pa nečakinje na koncert peljat....shit....če pa sem jim obljubil....pa na biljard , pa novo zakonodajo preštudirati, pa neko strokovno literaturo preštudirati, pa enmu prijatelju nekaj pomagati, pa stanovanje popedinat, pa avto pelat na servis, pa pc dat porihtat, pa v čistilnico skočit, pa v trgovino, pa cd-jke spečt, pa na lnf-u viset , ja, pa sebe mal poservirat , pa k zobozdravniku it, pa na en zdravniški pregled ..še pa še....ma ljudi, ludnica .......Hm.....treba si narediti prioritete, pa nek načrt al kaj.......in malo bolj "lagano"....definitivno.....ker, če ne bom še vse počel samo na pol :xx!: ......na pol pa nič ni v redu, ne ...................ja, pa spat (samo spat ) bo tudi treba malo več..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Take it easy, Mick, vse po vrsti in umirjeno.... Za vsako stvar si vzemi čas, kolikor ga potrebuješ, da uživaš v vsaki stvari, drugače bodo pa tvoje težave baje s kloniranjem odpravljene. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 pa verjetno se med njimi najde tud kdo ki te razume in bo lepo počakal, ane Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Mick, pozdrav Praviš, da bo treba več spati....ja potem boš ja imel še manj časa za izpolnitev vsaj dela telih tvojih načrtov x!x Po mojem si si zastavil prevelik plan......ne to, kar moraš popraviti in izboljšati ( to je pohvalno in realno )....ampak, da imaš takšen občutek, da se ti vse seseda! Za izboljšave in spremembe ni NIKOLi prepozno......kaj potem pomeni, da tudi na basket ne hodiš več......sicer bo pa čez čas več praznikov in zato še več časa za urejanje privat zadev( še sedem tednov do novega leta!)! Kolikor te poznam ti bo uspelo, res pa je da lepo počasi in ne vse naenkrat.....pa lep dan ti želim Mick FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Še tole Mick......."Imej čas za razmišljanje, ker to je izvor moči" FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Mick.. takole kot ti praviš.. se jst počutim zadnje čase.. overloaded.. pol pa neki časa gre... sam študij.. sem se težko spravim, ko sem čist crknjena.. in vsi neki hočejo od mene.. pol se izmikat začnem, staršem še gremo na obisk, sicer nikol ni dost dolg obisk, pa nikol dost ne jemo... pol te pa že mine za neko druženje.. ma kaj če časa ni.. pa prijatle dajemo na stran... ker to gre pol ziher pol dneva če se zmenmo... mal pa tud nucam časa zase, pa da na mega udobnem kavču buljim v TV. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Mushi pozdrav! A vidiš, kje izgubljaš preveč dragocene energije in časa.....na mega kavču......samo en nasvet-uničila si boš hrbtenico, nabavi si raje kaj manj udobnega, pa ne mislim s tem na nič slabega x!x FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 boris... sej lahk na fotelj presedlam ... sploh pa je kavč tak udoben... da ziher ne kvar hrbtenice... ko se je tko dober naslont... mmmm... A ti pa nimaš potrebe po lenarjenju? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 , mal pa tud nucam časa zase, pa da na mega udobnem kavču buljim v TV. ...ja, tudi to včasih fuuuul paše JanjaK......kloniraj ti meni svojo dobrovoljnost in potrpežljivost prosim..... Otožna......ja upam, da imaš prav, ne Borism......na basket hodim .......tu pa je skoraj tudi edino kar še naredim zase......skoraj . Prazniki......se jih zadnje 2 leti več nič ne veselim.....ker imamo takrat v službi najhujši tempo......nič več združevanj praznikov in dopusta v en fini mini dopust.....bljak in bljak. :xx!: Ja, pa hvala vsem za lepe misli in želje, saj bo, saj bo.......mal sem se mogel potožit pa to.....mi je kar boljše Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 boris... sej lahk na fotelj presedlam ... sploh pa je kavč tak udoben... da ziher ne kvar hrbtenice... ko se je tko dober naslont... mmmm... A ti pa nimaš potrebe po lenarjenju?Priznam Mushi, da imam tudi takšne potrebe, samo mene bolj veseli, če je čas drugače zapolnjen (no saj je lahko tudi pred TV-jem)....ampak, a veš kako je kot pri zdravilih....po eni strani pomagajo, po drugi imajo pa stranske učinke, če me razumeš kaj hočem napisati! Muck, ne si dovoliti, da bi se tolk pokvaril...saj je prav, da ti je saj košarka ostala, če si že druga trenutno nisi izboril.....nikoli ne vrzi puške v koruzo, če ne boš imel takšne rezultate kot nekatrei športniki, ki igrajo samo 50% tekme....lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Ja, pa če boš že imel pred seboj puško in koruzo, raje koruzo vrzi v puško kot puško v koruzo... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Hm.....kaj pa če imaš pred seboj svinjico in koruzo.......svinjico v koruzo? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 No ja... je zdej tak čas.. jesen in to... da paše poležavanje doma, pa gledanje skoz okn... kolkrat maš priložnost... Janja.. ta je pa globoka! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Hm.....kaj pa če imaš pred seboj svinjico in koruzo.......svinjico v koruzo? Svinjice pa itak obožujemo koruzo.... Sam glej da mi rilčka ne zamašiš... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2003 Avtor Prijavi Deli 13. november 2003 Cist noro... sploh vec ne sledim... Po cele strani se narolajo, pa me par ur ni. Vidim, da ste nasponani in bolj ali manj uzivate... Tam sem vmes opazila Matejo, ki 'se je pofockala'. Me veseli - me je ze zaskrbelo... Vcasih ravno opazim, da kako dolgo tega ali onega ni bilo okoli, ko se potem javi. Pa Aliana je iz Pariza se oglasila! To je pa zelo lepo... Mlada punca, namesto da bi po stacuncah pa ono in tretje, pa se pol malo 'pohvalila' (kot jaz, ki sem vsem snobovskim sosolcem ZANALASC pisala kartice iz Pariza in z Azurne obale... )... Se je lepo javila semle s pozdravckom in to se mi zdi res fino - ko se sem in tja kdo oglasi se od drugod. Skratka - jaz nasponckano (kot vedno, pravzaprav, o kaksni zgazenosti ne duha ne sluha). V bistvu mi je tale mrk privrel same dobre stvari... Jasno, ce recimo kuhas; ce dajes notri dobre snovi in vse kot je kul, lahko se tako mesas, pa bo kul in vedno bodo privrele dobre stvari. Zdajle pa se ze najavlja obisek. Bodite v cvetju! xrosex xrosex xrosex Yes, danes smo 13., v Sco, moj datum na mojem ASC (se ni, se uletava, 3-4 stopinje se fali - zdaj uletava v konjunkcijo)...Kul - zato sem torej tako dobre, pa same dobre stvari se mi dogajajo, pa ful sem naredila in uredila.Danes je tamali doma, ga boli grlo... Aja, se Danilov drugi med moram pohvalit... Evo, se sibam! vsi bodite fajn. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Dons ful gužva, leteča, ampak sem nekaj zanimivih stvari zvedela o sebi, hihi, ampak kaj če te ne pohvalijo tisti, ki naj bi... popoldan grem nazaj v službo, je kolegica zbolela, in zdej bom jaz njeno vlogo prevzela, mašinca že celo večnost nisem tega dela opravljala, ampak bo že, če ne se mi bo kdo smejal , stanovanje v razsulu, tko da grem, pa še kosilo skuhat, pa dečvo počakat, eh, danes bi blo potrebno da sva dve Otožni, ma bo že... strah spet prisoten, odvetnik odsoten, ma ne grem se več... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh..................kuko sm se lepo naspau..... 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts