Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

zlobnež, zdej bi pa jaz rabla tistga smeškota ki ti jeziček kaže x;)x

Na tule ... http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102bebe_1_prv.gif

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif
Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

jst bom shou pa spat ob ene 0600....ergo....

spet celo noch se zajebavat s PC-om :xx!:

montirat filme.... :switz: :switz: :switz: xracx xracx

pa s takimi ochmi :eek: spat.... :xx!:

666 :vragec: -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Mik; najemi služkinjo, to postaja zlo moderno x;)x :palec:

Danes sem vidu muho,ki je še ostala pr tazadnjih živih :o|o:

Dobil sem komplet poslovnega darila. hvala xDDx

Vlada bo letos prvič šparala s papirnatimi voščilnicami x:Dx

Dobil sem od n3koga prekrasno volneno kr3mno jopo, jaa je vredna svoje cene x^x

Menim ,da se bom mogu bolj intenzivno aktivirat v vsemu :irs:

http://users.volja.net/cyberman05/udba.htm

Definitivno premalo spim.

Jutri predam ključe stanovanja - danes še zadnji pregled naredila - tako preventiven...in koles še vedno nisem odpeljala....sem omenila, da smo pozabili kolesa? Kamion že odpelje...mi pa v šok, ker smo jih pozabili naložit....

In bruhala včeraj nekaj...zvečer...mislim, da so bili živci.

IN pes je ugotovil, kako se odpirajo zaprta vrata....nič več ga ne ustavi in zadnjič mi sosed pove, da so ga že skoraj ustrelili, pa ga je on rešil...ker je navalil na ovce tam enemu tipu...je rekel, da ga je zelo škoda,.....itd..itd, on že ve - lovec..

Ma spat grem...ne vem, kdaj bom kaj na netu..se ne izide..več. Toooolikoooo dela.....in idej.... x:Dx ...Tudi meni asc v konjunkciji s sonce.....našponano tole x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Preseljena v novo pisarno, tempo našponan, treba se je naučiti praktično vse od začetka... vsekakor kar lep izziv...

Uspela bom!

xokkx

Bravo, ni hitro zobvladaj, pa spet v našo družbo x;)x

Nataly za tvoje biciklčke smo pa prebrali, ja. Najboljš da greste enkrat z busom v staro stanovanje, pa greš v eno štacunco po prigrizek in po kaj za popit, pa na izlet - domov x:Dx .

Kuža je pa seveda glavn gavnarček :vragec: x:px :inocent: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

slab dan res, plani se mi podirajo, nazaj grem v službo, v službi me nadrejena razp...a, sicer sem včeraj kar ok speljala nadomeščanje, sem prejela nekaj klicev in bila prijetno presenečena... danes me tolažijo predvsem sporočilca x:)x

bemu....

jst pa nch spau....skos delu...pa dons spet....jutr u lukno....tko de kdaj pride DRIMOFORNIA na vrsto... xnckrivx

666 zaspanchkou....

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pa sem res hecna...zadnje čase... x;)x

Vsi pogoji...da bi bila fuuul slabe volje...so izpolnjeni...

Najprej odpovedani načrti, pa sinove finte, pa sivo mrzlo vreme...jaz pa vsa... :onfire: ...in prav uživam doma...

Je bil lep začetek dneva...pa se še kr pozna...ja, to bo... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Bila zjutraj v Postojni, prav fino, ko vidiš, da kakih dvajset ljudi čaka pred tabo, potem si pa v 20 minutah na vrsti x8Dx x:Dx, nato se oglasila h kolegici na čaj, pa doma ravnokar pospravila in posesala x^x ... sedajle pa malo tukaj pokukam x;)x x:)x

xloveyx :detelca: xchatx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Natalja : kolko barve ste porabili za pleskanje ceuga stanvajna.... .sej je obvezna bela farba ,ne?

.Dans sm zazgau šnicl, pa čaj se je razlil, pa voda šla prek lonca, pa kr neki bwabwabwa.. no ja, sej je petek... .

hehe

dobil posu...tralala

zdej mi pa sam she tel.sht. manjkajo....

zatorej na javno:

NAJPONIZHNEJSHE NAPROSHAM GOSPO ASTRO, DA MI CHIMHITREJE POSHLJE KARTICO

666 :vragec: -ou...tralala

Ja, tud jaz pomislila to... da kaj pa je zdaj to, Astra. Kaj pogrevat. Dajta mir. A smo frendi? x:Xx

Aakhut - :palec:

Tako se govori in obnasa! x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:o|o: ..Marsa...mal si slabo prebrala...nekaj hoče od mene...zato naenkrat dobila ime....

In zdaj jaz samo spomnim...kaj je ON pisal...pa že Marsa... xrolleyesx

Sicer pa...Aakhut...sva se že po tel vse zmenila... x^x ..

Rekla sem ...BOM...in jaz besedo držim...me zanima...če jo boš tut ti...

Astra

Per aspera ad astra

Aja, Astra, sory... nekaj te ne stekam danes ali kaj... x;)x ... mislim, samo vidim napisano, ne stekam ozadij... vidim, ali lahko prosim gospa astra nekaj... in tko... xDDx :8): ... a ves...

Tako da - :att: - prav mi je, kaj se pa vmesavam! x:o)x x:px

Besedo drzis... ej, res je, totalno, in tudi tisto drzis, ki je sploh ne das... nate se pa res lahko zaneses. :palec: :palec: :palec:

Ampak... z Aakhutom tudi nimam slabih izkusenj... kar se mene tice, je vse izpolnil, ce je kdaj kaj eventuelno obljubil oz. nekako zastavil... tako da...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: :palec: ...no.....zdaj pa si v smislu "čisti računi dobri prijatelji" še aakhut in Astra vrneta kar sta si dolžna x;)x :palec: .....pa smo ena sama hepi femili :2src: ......Ma kaj jaz tu sploh čvekam nekaj :O: :xx!: x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Aja, Mick, sory... vcasih res izpade taksnale 'ignoranca'... potem pa recimo se pogledas uro, kao... xrolleyesx ... in ti je vse jasno... x:o)x x:Dx

A v resnici pa se dejansko zgodi, da komentiras, potem pa je nekaj tretjega, ti imas odprto nekaj casa to, odgovarjas, hkrati morda se kaj desetega... a ko postnes... je pa vmes naenkrat 10 odgovorov in si ali passe', hallo, sta?, ali pa si kao ignorant... spregledas, uletis, ne zanima te, kaj, kdo in to... xDDx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...