Marsa 14. november 2003 Avtor Prijavi Deli 14. november 2003 ... i tako pet puta... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Ja...če jaz pogledam na uro ......in koledar .......in dan petek ......pa sem še vedno v službi......je najmanj.......bi raje enga al pa dva na gobec .......................... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 ...i to pet puta Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2003 Avtor Prijavi Deli 14. november 2003 torej - kaj se pocnes v sluzbi? x!x Petek...... je dan za... ... zacetek?... zadetek?... zametek?... metek?... polpetek?... magnetek?... ? ? ? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Petek...... je dan za... ... zacetek?... zadetek?... zametek?... metek?... polpetek?... magnetek?... ? ? ? Marsa petek je za večino dan za začetek prostega vikenda P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 ...svršetek Ma...do maloprej sem.....glej ga zlomka ......delal kot zamorc :xx!: (he-he....sem se spomnil ene zafrkancije.......da bi raje delal kot belc in imel mickenega kot zamorc ).......zdaj pa......še malo škilim na lnf....kaj dogaja.......Zvečer pa.....če bo vse po sreči....v KGB......na Terra folk.....pa še nekaj....saj ne vem kaj......aja.....na zadetek Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 no coment.... 666....kr neki tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2003 Avtor Prijavi Deli 14. november 2003 Ma... no... pol pa se recte, da na temle Lnfu ni zabavno in dbest! :o|o: x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 xrosex .... ............. Trililitralalatrilili.........grem domu Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Vsem skupaj en lep pa pa ali pa večer ... jaz pa grem počasi http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Na LNF je neprecenljivo! za vse ostalo poskrbi mastercard Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 ma ja......sam vsake tolk pa :xx!: :xx!: :xx!: 666 -ou.....tralala....ma kr neki tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 ..ja kr neki, po komu pa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Na LNF je neprecenljivo! za vse ostalo poskrbi mastercard Kristalka... že en čas te opazujem... prov ena mala z energijo nabita faca si! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 O, kolk ste poskočni tukaj Evo, jaz se ravno vrnila s šihta ... ta teden delala ko ... ampak je kul zdaj, sem se že ulaufala ... sem se namreč končno vrnila na delo z bolniške in padla v nor tempo... vsak dan do večera, doma pa vaje sestavljat, kontrolke, pripravljat za naravoslovni dan, izobraževanje, aktivi, ma ni da ni... ampak kaj je blo šponsko dobr, ko sem stopila v avlo in so mulci k meni pritekli in "Matejaaa, Mateja je pršla!!!" v zbronici pa taka štala in tak podn, da pa zdaj ne bom, da si ne pokvarim tega dobrga filinga ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 O Kristalka, novi avartar ... no, a veš, kako se temu "hudičeku" reče? BTW: jaz sem uporabniki operacijskega sistema, katerega "logo" je (tako kot je Tux (pingvin) logo Linuxu) .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 ja, ce je v zemlo zabit-a pol samo to! lahko pa je se za:cigaretek,prevretek,kofetek,povzetek,dovzetek,pricetek,sam petek... Petek...... je dan za... ... zacetek?... zadetek?... zametek?... metek?... polpetek?... magnetek?... ? ? ? Marsa petek je za večino dan za začetek prostega vikenda free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 O, kolk ste poskočni tukaj Evo, jaz se ravno vrnila s šihta ... ta teden delala ko ... ampak je kul zdaj, sem se že ulaufala ... sem se namreč končno vrnila na delo z bolniške in padla v nor tempo... vsak dan do večera, doma pa vaje sestavljat, kontrolke, pripravljat za naravoslovni dan, izobraževanje, aktivi, ma ni da ni... ampak kaj je blo šponsko dobr, ko sem stopila v avlo in so mulci k meni pritekli in "Matejaaa, Mateja je pršla!!!" v zbronici pa taka štala in tak podn, da pa zdaj ne bom, da si ne pokvarim tega dobrga filinga ... cool ste ucitelce, mate zahtevno delo!pa sposobnost regeneriranja zivcev! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Včeraj imela moja mala dve tekmi, igrala obe cel čas razen tistih minut ko je bila izključena le od kje jemlje tako energijo in borbenost, glede na to da je rakica , domov prišla objokana in to zaradi kolena, nič spala in sem se odločila da danes dopoldan dobim glino, pa če svet okrog obrnem. klicarim naokrog in Ašičeve gline tu pri nas ni, halo :xx!: , grem v lekarno, haha, pa vprašam, sicer ni od Ašiča so mi dejali je pa nekak podobna od Matika, glineni obklatki. torej ker je Marsa dejala, glina je ok, kupim in sedaj čakam da pride iz tretje tekme, pridna kaj , pa da midve to in vidimo učinek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2003 Avtor Prijavi Deli 15. november 2003 Otozna, ja, Matik ima tudi to, saj sem mensezdi omenila, ziher je tudi ta OK.(.. sem imela ze raznorazne, tudi 'domace', ko so mi frendi prinesli v loncku, ki so sami jo dobili na kaksnem dobrem, zdravilnem placu...).Bos videla, kako fino pomaga. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 glina je v vrečki, uporabna kao trikrat in ker je kar velika vrečka razmišljam da bi jaz to za eno drobčkeno koleno napol dala in obšila, hm, premišljujem, marsa, a je kao potrebno tri dni zapored, al lahko po svoje, oz. po potrebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2003 Avtor Prijavi Deli 15. november 2003 Otozna!Ja - zapored moras dati parkrat - tako bo najbolj ucinkovito. Ce mislis, da bo samo od enkrat pomagalo, se motis. Parkrat je treba dati.Recimo danes zvecer, jutri zvecer, pojutrisnjem zvecer.Ali danes popoldne in danes zvecer, jutri pop. in zvecer, potem pa se recimo dvakrat samo zvecer. Odvisno tudi, za kaj gre.Pa dosti casa je treba gor pustit - 'dosti casa' pa je, ko se posusi, to pa je navadno tam od ure in pol do treh ur ali celo vec... samo otroku ne bos mogla toliko casa, jaz sem se potem s tamalim sla na ure in sem rekla dve uri in sva morala do minutke tocno dol dajat, kljub temu, da se ni bila suha. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 glih kar dobu povabilo.... grem zvecher namest v jamo raj PLESAT SALSA yeah 666 -ou....tralala....hop...sa sa... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 ok, Marsa, bom ubogala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 na obisk prišli prijateljici, ki sta na obisku v Sloveniji, sta Berlinčanki. Kaj je naredila , šla na bankomat, nekaj šarila po bankomatov in namesto 6 jurčkov, ki jih je imela namen dvigniti, ker pač danes odhajata domov, jih je iz bankomata prišlo 600 . Pride nazaj vsa rdeča in lepo položi denar na mizo mi pa v smeh . Ma je faca tale Sandra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts