Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ja...če jaz pogledam na uro :O: ......in koledar :O: .......in dan petek :O: ......pa sem še vedno v službi......je xrolleyesx najmanj.......bi raje enga al pa dva na gobec x:Dx x:Dx .......................... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

:att: torej - kaj se pocnes v sluzbi? x?x x!x xcivx

Petek...

... je dan za...

... zacetek?

... zadetek?

... zametek?

... metek?

... polpetek?

... magnetek?

... ? ? ?

x;)x x;)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Petek...

... je dan za...

... zacetek?

... zadetek?

... zametek?

... metek?

... polpetek?

... magnetek?

... ? ? ?

x;)x  x;)x  x;)x

Marsa :palec:

petek je za večino dan za začetek prostega vikenda x:)x xcivx

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

...svršetek x?x x:px :vragec: x:Dx x:Dx

Ma...do maloprej sem.....glej ga zlomka x;)x ......delal kot zamorc :xx!: (he-he....sem se spomnil ene zafrkancije.......da bi raje delal kot belc in imel mickenega kot zamorc x:Dx x:Dx ).......zdaj pa......še malo škilim na lnf....kaj dogaja.......Zvečer pa.....če bo vse po sreči....v KGB......na Terra folk.....pa še nekaj....saj ne vem kaj......aja.....na zadetek x:Dx x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx x:Dx x:Dx

Ma... no... pol pa se recte, da na temle Lnfu ni zabavno in dbest! x^x x8Dx x;)x x:px :vragec: :o|o: x:o)x x:Dx x:Xx x?x x!x

xsrcx xsrcx xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:wub:  :D  :P  :lol:  B)  xwizardx  :devil:  :huk:  xNNx  :xmas:  :onfire:  :inlove:  :hepko:  xsuperx  xmusicx  :fool:  :frog:  :^:  xsurprisex  :vtz:  :irs:  xokx  xokkx  :detelca:

Na LNF je neprecenljivo! za vse ostalo poskrbi mastercard :palec:

Kristalka... že en čas te opazujem... prov ena mala z energijo nabita faca si!

:P :D :fool: xcheersx xsrcbumx xsingx :detelca:

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

O, kolk ste poskočni tukaj :palec:

Evo, jaz se ravno vrnila s šihta x:px :eek: ... ta teden delala ko :wacko: ... ampak je kul zdaj, sem se že ulaufala ... sem se namreč končno vrnila na delo z bolniške in padla v nor tempo... vsak dan do večera, doma pa vaje sestavljat, kontrolke, pripravljat za naravoslovni dan, izobraževanje, aktivi, ma ni da ni...

ampak kaj je blo šponsko dobr, ko sem stopila v avlo in so mulci k meni pritekli in "Matejaaa, Mateja je pršla!!!" xsrcx xsrcx xsrcx

v zbronici pa taka štala in tak podn, da pa zdaj ne bom, da si ne pokvarim tega dobrga filinga ...

x:)x x;)x

O Kristalka, novi avartar ... no, a veš, kako se temu "hudičeku" reče? :8): :eek:

BTW: jaz sem uporabniki operacijskega sistema, katerega "logo" je (tako kot je Tux (pingvin) logo Linuxu) .... x:Dx

ja, ce je v zemlo zabit-a pol samo to! x:Dx x:Ix

lahko pa je se za:

cigaretek,

prevretek,

kofetek,

povzetek,

dovzetek,

pricetek,

sam petek...

Petek...

... je dan za...

... zacetek?

... zadetek?

... zametek?

... metek?

... polpetek?

... magnetek?

... ? ? ?

x;)x  x;)x  x;)x

Marsa :palec:

petek je za večino dan za začetek prostega vikenda x:)x xcivx

O, kolk ste poskočni tukaj  :palec:

Evo, jaz se ravno vrnila s šihta  x:px  :eek: ... ta teden delala ko  :wacko: ... ampak je kul zdaj, sem se že ulaufala ... sem se namreč končno vrnila na delo z bolniške in padla v nor tempo... vsak dan do večera, doma pa vaje sestavljat, kontrolke, pripravljat za naravoslovni dan, izobraževanje, aktivi, ma ni da ni...

ampak kaj je blo šponsko dobr, ko sem stopila v avlo in so mulci k meni pritekli in "Matejaaa, Mateja je pršla!!!"  xsrcx  xsrcx  xsrcx

v zbronici pa taka štala in tak podn, da pa zdaj ne bom, da si ne pokvarim tega dobrga filinga ...

x:)x  x;)x

cool ste ucitelce, mate zahtevno delo!

pa sposobnost regeneriranja zivcev! x:Ix

Včeraj imela moja mala dve tekmi, igrala obe cel čas razen tistih minut ko je bila izključena :eek: le od kje jemlje tako energijo in borbenost, glede na to da je rakica x;)x , domov prišla objokana in to zaradi kolena, nič spala in sem se odločila da danes dopoldan dobim glino, pa če svet okrog obrnem. klicarim naokrog in Ašičeve gline tu pri nas ni, halo :xx!: , grem v lekarno, haha, pa vprašam, sicer ni od Ašiča so mi dejali je pa nekak podobna od Matika, glineni obklatki. torej ker je Marsa dejala, glina je ok, kupim in sedaj čakam da pride iz tretje tekme, pridna kaj x:Xx , pa da midve to xwizardx in vidimo učinek :palec:

Otozna, ja, Matik ima tudi to, saj sem mensezdi omenila, ziher je tudi ta OK.

(.. sem imela ze raznorazne, tudi 'domace', ko so mi frendi prinesli v loncku, ki so sami jo dobili na kaksnem dobrem, zdravilnem placu...).

Bos videla, kako fino pomaga. xsrcx

Picasso

glina je v vrečki, uporabna kao trikrat in ker je kar velika vrečka razmišljam da bi jaz to za eno drobčkeno koleno napol dala in obšila, hm, premišljujem, marsa, a je kao potrebno tri dni zapored, al lahko xwizardx po svoje, oz. po potrebi

Otozna!

Ja - zapored moras dati parkrat - tako bo najbolj ucinkovito. Ce mislis, da bo samo od enkrat pomagalo, se motis. Parkrat je treba dati.

Recimo danes zvecer, jutri zvecer, pojutrisnjem zvecer.

Ali danes popoldne in danes zvecer, jutri pop. in zvecer, potem pa se recimo dvakrat samo zvecer.

Odvisno tudi, za kaj gre.

Pa dosti casa je treba gor pustit - 'dosti casa' pa je, ko se posusi, to pa je navadno tam od ure in pol do treh ur ali celo vec... samo otroku ne bos mogla toliko casa, jaz sem se potem s tamalim sla na ure in sem rekla dve uri in sva morala do minutke tocno dol dajat, kljub temu, da se ni bila suha. xrolleyesx xDDx

Picasso

na obisk prišli prijateljici, ki sta na obisku v Sloveniji, sta Berlinčanki. Kaj je naredila x:Dx , šla na bankomat, nekaj šarila po bankomatov in namesto 6 jurčkov, ki jih je imela namen dvigniti, ker pač danes odhajata domov, jih je iz bankomata prišlo 600 :eek:. Pride nazaj vsa rdeča in lepo položi denar na mizo mi pa v smeh x:Dx. Ma je faca tale Sandra x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...