Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Tamara x:o)x ... meni tud enkrat 'ni delala'... pa vidim, da miška pa dela... čudo neko... kličem brata in mu razlagam, da tipkovnica ne dela (smo imeli ravno vse novo in jaz takoj, na!, kaj so to za ena jajca)... pa pravi brat, daj kable mal poglej... khm, pogledam kable, vsi OK... a si pogledala kable?... sem, pa nič... OK, a si preverila, če je OK kontakt pri kablu od tipkovnice... zlezem pod mizo in vse kable preverim, če je kontakt OK... preverim tipkovnico ..ooo! zdej pa dela! ... x:Ix xredx ... zgleda, da so navdih za vice o blondinkah pr men dobil x:o)x x:Ix

sicer pa mene dva dni pošteno daje ideja (ki je stara že nekaj časa, samo v življenje spravit jo, to pa ... xrolleyesx ), da se (končno! - itak vem, da se bo to zgodilo slej ko prej) poslovim od šolskega sistema in grem na svoje... da še preden se totalno sesuje tole sranje od šolskih bedarij, jaz že postavim temelje za nekaj novega xwizardx :fiju: ... prej mi je blo to samo kot ena od mojih želja, ki jih bom nekoč (morda) uresničila... zdaj pa čutim, da je zadeva zrela za akcijo... me že zvija :ermm: :huh: xsrcbumx

Deli na socialnih omrežjih

Ja ja, Mateja, poznam to!

Ena moja prjatelca je sesala prah, pol pa ji tiskalnik ni več delal... Pregledala je vse nastavitve, naštudirala vsa navodila v priročniku..., a nič - nobene napake ni našla... Pol pa je klicala serviserja... Ugotovil je, da ko je sesala, je izklopila kabel od tiskalnika... x:o)x Hehe..., zdaj vedno, ko ji kaj ne dela, se najprej vpraša, če je mogoče danes sesala! x:Dx x:Dx

Ja, tud jaz najprej vse kable pregledala, pa tolkla po tipkovnici... xracx ... Ma ja, najbrž je bla kaka malenkost, kot pravi borism...

Važno, da zdaj dela! :palec: x;)x

A je kdo poslusal zdajle Val 202? :8):

So me klicali iz oddaje... x:Ix

Nic nisem pametnega povedala. :o|o: xDDx

Me je malo onemogocil voditelj s hecnim vprasanjem, pa malo mi je odstekano prek mobija... se mi zdi kar nekaj v prazno...

Sem ze mislila, da me ne bodo klicali, ker nisem bila najbolj pripravljena in entuzijasticna slisat vceraj... x:)x

No, skratka... se en RA pogovor v eter...

Ampak... Kwa so komot cajti!

Lahko sem doma, vmes pa imam se takole intervjujcek. x:Xx x:)x :palec:

Uh. Pishuka... tisto eno minuto imas cajta, pol pa najvecje kozlarije govoris kar nekaj... :o|o: xDDx x:o)x

Mogoce dajo se kaj TZB. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

DOBRO JUTRO..... x:o)x

se zbudu pred dvema urama....

celo noch preplesal SALSO......mega-turbo-giga

sam noge bolijo tut mega...hehe

tole bomo ponovil x:)x

666 :vragec: -ou.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Mislim, da so tile dnevniki najbolj brani in najbolj obiskane teme.. :palec: me ni par dni...pa že cela čreva :palec:

Začela bom s petkom..ne vem kako so kaj stali planeti ampak me je pretreslo...do amena.

V bistvu nič posebnega...dokončno predala stanovanje...naložila poslednjo škatlo...malo zajockala za nekim obdobjem življenja in pol dalje. Po otroka, pa še enega otroka in po mojega...smo potem še nekaj iskali po trgovinah in kliče oče: pridite na pražene gobe....sem bila takoj za..nič skuhanega doma in mi takšno kosilče čisto prav pride...komaj prepričam mojega, da le zavije proti Mariboru..da desni žmigavec....za nami kamion *- z ful brzino..

In nič odprta ograja.

Počilo bo, je rekel moj...ne ne bo...sem zamomoljala, skočila ven in odprla ograjo in otrpnila. Kamion je za milimetre...resnično milimetre obšel moje drage. Zaradi blazne hitrosti(naselje 60 km on je imel ziher enkrat toliko) je zavil na nasprotni pas - tam pa nasproti drug kamion....

In spet so bili v igri centimetri, da nista še onadva trčila....

In potem sem jokala....v delčku sekunde bi lahko izgubila vse, ki mi največ pomenijo..moje otroke in mojega dragega...tudi mene bi verjetno pobralo, ker sem solidarno obstala pred avtom...

Tako....hipec sekunde, da se zaveš, kako zelo imaš nekoga rad..in da jim to v naslednjem hipu tudi poveš.....

Ja...potem sem kar nekaj kozarcev spila...kao za živce...in jokala kot dež....

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nataly :eek:

Marsa kaksen intevju???

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Nataly...si predstavljam...grozno... :V:

Morda pa ..je bil to opomin....da se spomniš...kako tanka je linija..med življenjem...in smrtjo...

Opomin...ker si zadnje čase tako hitro živela...da se ustaviš...za trenutek...da ti pomembne stvari...ne spolzijo iz rok...

Sicer pa...saj sem že v sanjah napisala...da te zadnje čase večkrat sanjam... x^x

Drži se... :palec: ...

Astra

Per aspera ad astra

Nataly, verejtno res opomin, da se malo ustavi in uživaj.

Vikend nič posebnega. Seveda smo bili frej, hvala bogu, pa v soboto nogomet - kdo pravi, da je šport užitek,kakšen užitek, trpljenje in gledanje na uro x:Dx , ampak moram res pohvalit našo reprezentanco, dobri so, ne bojijo se in ko je treba, stopijo skupaj :palec: .

Včeraj pa pranje perila pa dooooooooooug sprehod, pa malo knjigce xDDx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

danes sem v dilemi, veliki dilemi, zvečer sem o eni stvari očitno mal preveč razmišljala, potem so se pojavile druge črnoglede misli in tlačila me je taka mora, da še sedaj nisem prišla čisto k sebi. Mali dala glino, pa je še prezgodaj da bi vedela, če bo s kolenčkom bolje, pravi, da jo ne boli ampak kljuva, hm, kaj je to dobro al slabo, ma ne vem, slab dan, slab dan... očitno ... xrolleyesx

Otozna - a si ti Oven ali kaj? xrolleyesx xDDx x!x

Sploh ne preberes nic ali kaj!

Pejt si prebrat poglavje o Glini na LN - tam sem res veliko, ogromno napisala.

Kot tudi omenila kljuvanje... ki da je dober znak, ker pomeni, da dela - torej ucinkuje... :palec:

Nataly - ja, tole je bil tak mali zivcen shok, pa si se z jokom sprostila (ti ze znas, Npetun in to x;)x)... To je dbest - je pravzaprav tvoje telo (res) tole zahtevalo...

Zdaj pa potrebujes vso trdnost, da te ne bo metalo sem in tja - zdaj je zate zelo pomembno, a tudi nekoliko nevarno obdobje - torej - brez zaletavosti in povrsnosti, ekstremnim nihanjem razpolozenja pa se izogni.

Pedenaj po hisi in se izogni tecnim mislim... Zdaj vnasaj v novi dom cimvec pozitivnih filingov in energij, da ga malo 'napolnis' se s tem - vi boste novemu domu dodali energijo...

Izkoristi danes, jutri, pojutrisnjem za gospodinjstvo - to ti res ne bo tezko. ;)

Vsem skupaj pa zelim uspesen in prijeten teden (tale bo tudi pester)! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa, sem pa mi je ušlo iz glave x;)x , ampak v tistem ko sem pisala sem razmišljala, da je kljuvanje omenila in evo puf, je že gor, ampak je potrpežljivo tri urce bila čisto pri miru, haha, ampak čisto pri miru x;)x

Nataly..... ufff... uff...

Punca, to je bla pa sreča v nesreči, dober ste jo odnesli!!!!!!! Madona... ti vozniki...

Jst že neki časa pravim, če vidim katastrofalnega deda za volanom da ne misli z glavo, temveč s kurcem..

anyway...... da je le tako se isteklo... bemti, me pa jezi, ko folk nč ne misli... in dvomim da bo ta tepec zdej kej boljši voznik.. ko se jih nč ne prime!!!!!

:detelca: :detelca: :detelca: :detelca: :detelca: :detelca: Tole pa za srečo v naprej!!!!!!!

Marsa... kak si ti jajce pekla, a na bučnem olju?????? Hm...??? x:)x In kak je blo, a to ne smeš na prevročem al kako... a sem sploh prav prebrala..

Mushi

Otozna. Pridna tamala, zelo! :palec: :palec: :palec:

Pretiravajta pa ne - ko je suha, dajta dol... V glini so izsrkani strupi oz. slabe snovi - to je treba dati dol potem, vreci stran.

Porocaj! :palec: x:)x

Mushi - vse opazis! x:)x x;)x

Ja, vecina dobrega se s pecenjem seveda unici - a mi ni problem, ker imam na kupe teh dobrih sestavin, itak ga furam samo v solati...

A ce ti gre za ta specificen okus, pac enkrat zanemaris njegovo zdravilnost. x:px :palec:

Cosma, sory, ker spregledala vprasanje - nekaj starega, 20 let starega... xrolleyesx :o|o:

Sistem - zdaj ne delam nic, sem mama itd., gospa srednjih let, ki pa je pred 20 leti tam nekaj imela za povedati... :o|o: :o|o:

Ampak OK - pac, zakaj pa ne, en klicek... x:)x

Picasso

Marsa... hahaha... opazim kar mi v učke pade... pa bučno olje mam full rada. Se zadnjič v službi pr malci neki o njem pogovarjamo, pa rečem tistle pa ni pravi.. čisti.. (si lahk solato dodatno začiniš), pa pravi ena.. da sej je boljš tako, ona doma vedno meša, razredči bučno olje s sončničnim... pol pa jst butnem, ah.. men je pa samo sam na solati dober.. pa so me takle :eek: gledal.. pač manj ga dam, ampak, samo bučnega.. x:Dx x:Dx

Je pa B. enkrat tud uporabil bučno olje za peko jajc, takrat se še nisva poznala.. pa sem se mu tolk x:Dx x:Dx na ta račun, kao bučno za pečt jajca... No, pol pa preberem tole... On je rekel da je blo takrat full nagravžno.. x?x Pa me zanima kako je res... Boš rekla PROBAJ! Jst bi pa prvo rada tvoje mnenje.. x:Ix x;)x

Mushi

Sploh nevem, kaj tak propagiraste tole bučno olje, res pa je, da se niti spounem kaki je okus, mam u glavi sam njegovo podobo, ki pa je zlo čarovniška x:Dx mam jest doma vsak let kr že oljčno olje.M0rda poizkusim tut kdaj bučno. Je pa bučno samo iz pešk narejeno?

... No, pol pa preberem tole... On je rekel da je blo takrat full nagravžno..  x?x  Pa me zanima kako je res... Boš rekla PROBAJ! Jst bi pa prvo rada tvoje mnenje.. x:Ix  x;)x

Mushi - priznam, da tako blazno dobro, kot sem pricakovala, ni bilo, je bilo pa dobro in nikakor ne nagrauzno - sem pa dala prevec olja, pa morda po neki fori hecni je potem okus manj prisel do izraza oz. se je nekako... izgubil...

A ziher si se kdaj takole pripravim. :)

Poki - kje ti zivis?

V Sloveniji imamo zelo dobrega bucnega - tudi sama uporabljam ful olivnega, a kakor mi zadishi - zdaj ze nekaj casa spet noro shizim na bucnega in zadnjic sva imeli z Nado in z Mushi tale pogovorcek, in si moram nujno ubost peske.

Ja - olje delajo iz bucnih pesk. x:)x :palec:

Ma, to je cisto specificen okus, to bi kar skoz vohal in okusal - ce ti je seveda vsec.

Morda pa komu ni, ravno zaradi te specifike.

Picasso

Pha.. ene teme nam ne grejo iz glave... bučno olje...

Marsa to še povej jajc na oko, al zmešan?

Poki je pa bolj od tam k oljčno poznajo... ne? Te bi pol kr lahk malo bolj locirala tud če ne bi pribl. vedla od kje si.. x:Dx x:Dx x:Dx

Bom jst tud probala to... x:Dx al bom x:px al bom :xx!: . Bom pa pol povedala...

Mushi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...