Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

dons sem jaz mal makaron :xx!: , kok je bed not padet v to pihhhh. Grem se mal ohlajat, na primerno delovno temperaturo, disi mi pa nic.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Mmmm....ni je čez solate (npr. zelene, repincl (motovilec x:Dx  x;)x ), paradižnik) narejene z dobrim bučnim oljem :palec:  :palec: ....njami.....pri paradižnikovi pa je fajn pol še kak dober črn kruh not namakat x:px  :palec: ....namakanje tudi njami :vragec:  x:Dx  x:Dx  x:px  x^x

Heh, Mick, jest tud bučnooljesolatarka, sicer pa še slovenski pogovor pravi, da je kdo na nekaj trznil ko Svinja v bučke.... x:Dx :inocent:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Marsa, Mushi....

bučnega je hitro preveč, če ga greješ... se mi zdi, da se bolj razširi kot navadno olje x;)x

cosma... a ti tudi x?x ... meni se zdi, da me še za en pošten makaron ni :sori: :V: :xx!:

Marsa... če si pa že tako na tesnem, potem pa bom poskusila zrihtat novo pošiljko skupaj s peškami x:px ta ali naslednji vikend :palec:

BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO!

Heej - res je tole, dobro si tole pogruntala (da se kar 'razsiri') - meni se je tudi nekako zdelo - a res, a toliko sem ga dala? :eek:

(*Mushi - na oko jajcek. x:px)

Nada - saj ni spet take frke, jaz znam to si prilagodit... Ko ga je ful, ga dajem ful, ko manj, tudi jaz manj in znam potem kar malo charat.

Poleg tega mi ga je se frendica obljubila malo... Tako da ne bi zdaj zaradi mene kaj se obremenjevala...

A ce bo pa ze varianta, pa prosim, se priporocam. xsrcx :vio:

Mnjami, in se bucnice! x:px x:px x:px :hepko:

Komaj cakam! x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tu je ledvica kar primerna primerjava, Bobnar, ker dejansko najbolj dbest bucno vpliva ravno na ledvice. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

k tak juhej in vrisk delate,res je očitno,da ga sploh še nism, nevem probau, okusa sploh nim v spominu;sm pa zdej klicu starše pa so rekl,da je bučno dražje,res pa je,da se je tole olje razmahnilo bolj na štajersk konc, ker pač je tam gmota buč. Sam men so buče talne rastline,nič kaj privlačne,clo umazane sorte,morda zato taka ignoranca in noben respekt Ker prihajam nekak iz druzga kwonca slo.smo bolj navajeni na oljčno olje.Kupujemo pa ga na neki kmetiji,očitno v Trstu. Tko je in samo zarad radovednosti ga kupm še koj ta tedn, da res vidm al je vredno vriskat. Res pa je od kar cenim Nemce,njihov red,eleganco... .potem že nekaj mora bit na tem.

Preživela tri ure po trgovinah... :xx!: :xx!: :xx!: ...sem iskala neke malenkosti za hišo...

Utrujena...pa fuuuul zadovoljna...kopalnica je čist druga...ker ima nove barvne dodatke..

Na dan sem privlekla še eno kamenje, ki sem ga lani nabirala na italijanski obali..pa sem danes našla krasno stekleno posodo... dolila vodo...kamni so dobili čist drugo barvo...beli so BELI...in črni so ČRNI...brez vode...je vse sivo...

Zdaj sem prižgala še svečke...mm, kako lepo zgleda... x^x

x^x

Astra

Per aspera ad astra

Hvala vsem x:)x , ampak me še zdaj zmrazi..ko si prikličem tisto pred oči.

No, nihanja razpoloženj so itak moja značilnost x:Dx in trma....madonca sem zatrmila včeraj - priznam..popolnoma brez veze. Pa gospodinjska opravila :xx!: - kot nora iskala včeraj kristale, pa nič našla...kar panično. In vse še imam v razsulu...preprosto ne utegnem.

In nič ni pomagalo, da sem lepo pisala na škatle njihovo vsebino, če se je vse obrnilo na drugo stran...pa milijon in ene stvar še gor naložila...pismo...lepo, da je luna v devici...me bo prav vleklo, da spravim nered nekam. Aja...pa pameti smo si že spet kupili - v kuhinji - smo hoteli ploščo dati na zid - pa ugotovili, da takšne ne delajo več..nekaj podobnega bi pa stalo 8.000 sit/m2...mislim - ploščice pa v najboljšem primeru 5000 sit..in zdaj - imam vse v razuslu..iščemo dobre in lepe ploščice - Keor bo spet služil...in dobrega keramičarja-ker naš ne utegne..drek

Smo ugotovili, da nujno rabimo še en avto.

In zadnjič v službi razglabljam o tem...da rabim avto, ki me bo pripeljal, pa ki ima ok bremze..ni važno katere znamke, kateri letnik...glavno da vozi in služi namenu...in nekje za cca 100.000 sit. Več ne dam zdaj. Pa pravi sodelavka...vsa navdušena..pa ti jaz mojega daihtasuja prodam..za 110.000 - je ok...samo registriran ni...se jaz v mislih kar odločim, da ga kupim. Samo kako prepričati mojega???

Je bil najprej ful proti...pravi, da bi vzel kredo...in kupil nekaj za 500.000...jaz pa ne...nič več krede...in greva včaraj gledat...in vozit..le da jaz nisem hotela - kao neregistriranega ne bom vozila in konec. Na koncu smo se odločili, da ga kupimo čez en teden...takrat dobim nek honorar in bo kar šel za avtek x:)x

Aja - bučno olje - vem, da sem ga že pred časom obljubila Marsi - ampak ga je mami zmanjkalo - bo šla delat novega. Samo kdaj pa ne vem...

Meni je bučno olje zakon...za solate. Tudi pečke imam rada - tako hrustljivo posušene in zdravilne so..ne le za ledvice - tudi za prebavo. Kul :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

http://www.fen-net.de/solarmobil/daihatsu.jpg

Evo Nataly, sem te že ujela s ta novim avtom. Se mi zdi, da bosta lastnika ti in kuža x:)x . Pismu, boš pa ta glavna z dvemi avti na vasi x:Dx :palec: . Verjetno je malo bolj nerodno s prevozi, a ne ? Kaj pa kolesa, imaš že doma?

Astra, kje si pa nabirala kamne ? Vem, v Italiji, samo škornčk je pa kr velik x:)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hi hi...charade bo. Ampak - resnično rdeče barve x^x

Kolesa so še vedno v kolesarnici v bloku :xx!: x:Dx ...še vedno razmišljamo kako ji pripeljati x:Dx pravi asi x:Dx

Pes - je zadnjič odšibal na "dolg spreho" - dolg nekje cca 10 km. Se ustavi poštar in mi pravi: a je to vaš pes...jaz pa...ja...a bi ga imeli?? Sem bila kar v strahu..kaj neki je naredil...

Odkimava..ne...ampak veste kje je bil? Na Majskem vrhu(10 km vstran), mi je skočil v avto (tip se pač rad vozi x:Dx ) in potem sem ga komaj dobil ven :palec: Potem so prišli mimo otroci(s šolo na pohod) in ga je kar mahnil zraven njih... :palec:

V glavnem - as pravi. Včeraj ko je deževalo je samo pogledal ven...hitro polulal in takoj nazaj x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Janjak.. :palec: ...sem vedela, da boš vprašala..po slikci, ki si jo zadnjič objavila.

Nabirala sem jih v kraju Sori.. x;)x ...v Cinque Terre...so bili tako lepi...da kaj takšnega še nisem videla.Potem pa jih prinesem domov...posušim...in jao, xrolleyesx ...kamni vsi sivi..zato sem jih včeraj dala v vodo.... x^x

Astra

Per aspera ad astra

... Aja - bučno olje - vem, da sem ga že pred časom obljubila Marsi - ampak ga je mami zmanjkalo - bo šla delat novega. Samo kdaj pa ne vem...

Nataly! :)

Hvala, ker skrbis. :palec:

Ravno vceraj sem pomislila nate, da ti moram nekam tole javit; namrec - imejte lepo zase Bucnega, jaz imam zdaj speljanih nekaj teh variant in zvez.. x:)x x;)x - tako da ne bo na koncu izpadlo, da bom imela vec bucnega kot ti ali tvoja mama, ki zase tole delate.

Tako da - nikar se ne obremenjuj s tem in ga imejte kar lepo zase, tebi se pa vseeno zahvaljujem za pripravljenost. Kot da si dala. :palec:

Pokowc - kok hecno razmisljas. x:o)x xDDx

Saj jaz tudi ne zivim na 45. ali 44. stopinji, pa vseeno furam olivca od tam. :vio:

Sivka tule okoli mene tudi ne raste - ali pa nisem dovolj pozorna. x;)x

V tej majceni SLO pa je sploh hecno takole lokalizirat to.

Vzames, kar je na broju.

V Nemciji je bucno olje obcutno drazje, Nemci ga hodijo kupovat sem... Stajersko bucno je baje pa sploh zakon, znano sirse po Evropi. :palec:

Picasso

Ja, to cisto res, bucno olje je zelo drago v tujini, pa se zelo tezko se ga dobi. Drugi teden, se odpravljam v Belgijo in valjda takoj so me najel, za bucno olje da prinesem, pa prsut, pa Fruc, pa se ene par vrst vina, bom kot tovorna posta spet. Nazadnje sem gor peljala sod vina, ce bi me na meji pregledal ne vem, kako bi razlozila, da je za osebno porabo x:Dx .

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Sivka tule okoli mene tudi ne raste - ali pa nisem dovolj pozorna.  x;)x

V tej majceni SLO pa je sploh hecno takole lokalizirat to.

x:Dx Jo imamo posajeno celo vrstico ob hiši.

x;)x x:)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Zdajle sem popravljala spet temo Hisni ljubljencki (da sem lahko potem zdruzila :o|o: ) - pa to je noro! :xx!: :xx!:

Ce je takole grdo, kvari ves dizajn in filing in ne da se ti brati, samo teh tisoce tem... :xx!: :eek: :o|o:

Najbrz pa je nesmiselno in utopicno pricakovati, da bi to vsak sam naredil pri svojih postih. :o|o:

Nekateri uporabljajo toliko barv, fontov, smajlijev in vsega boga skratka... Pa vse to posamezno popraviti, vsak post...

Tako da sem eno samcato temo popravljala zdajle eno uro! :xx!: :xx!:

Kao sem rekla, se eno temcko popravim takole usput... pol pa tole, zdaj mi je pa vse dol padlo od tega popravljanja in drobckanega texta.

Gre za to, da je vsakega smeska preneslo kot sliko (pri selitvi foruma), ki pa je dovoljena na post samo ena, tako sem morala do zdaj ze v kakih 100 temah rocno popravljati vsak post!!!!! :xx!: :xx!:

Vsako barvico, vsakega smajlija, vse, no! :V:

Picasso

Mah, saj... ja, that's life. xDDx

A je pa res tecno, no...

V bistvu je jasno, da kot urednik pac skrbis za vse..

Samo - ohranjati avtorstvo - da je barve, kot je avtor postnil, natancno taki smeskoti, kot jih je postnil, natancno toliko, kot jih je postnil (*hm? kaj? aha - 4X x d x itd., 2 x x p x itd... - se dobro, da v glavnem za vse ze kar vem, da mi jih ni bilo treba se kopirat in vse!)...

Potem pa je grdo in nepregledno (ce ne bi popravila)... skoda pa je butnit vse dol oz. pustit, ker so ene teme bile ze fine, komentirane, vse.

Ma.

Pac, ne...

Samo sem se pac morala malo razjezit... dat ven... :o|o: :8):

Dejansko pa lahko (pri svojih postih) vsak popravi to. Ono, ko skupaj vrze ves text, je simple popraviti - samo das 'popravi', pa potrdis - je ze v pravi formi (po nekaksnem cudezu).

Ce pa so smeskoti in barve in vse, jih je pa cisto cudno preneslo in so kar slikce - pa namesto [] oblike se izpise <>, pa na prejsnjem forumu so bili drugacni ukazi in je bilo za barvo fontcolor=, tu pa je color=... Itd., itd.

Pa Free-jevi quoti! xrolleyesx :o|o: , pa Intruderjeve fotke pa linki, ko je vse popacilo, cele strani........... :o|o:

Evo - se ze spet pritozujem, podozivljam nekaj.

OK - to je zdaj popravljeno, se dobro, da ne bo vec treba

... tega pac - zdaj ostaja samo se kakih 2000 tem ali koliko za popravit... :O: x:o)x x:Dx

Picasso

sem se nekaj let otepala tega olja, danes pa gledam v omari, ker moj ga obožuje, hm, diši lepo, je domač, gost, ok, probaj in ne boste verjeli, Otožni je všeč, no še za eno stvar je dobro da sem tu x:Dx

Terapija z glino se nadaljuje, sem dobila celo Ašičevo, so mi jo prinesli iz lj, bova danes probali to, ker tista blazinica je neugodna, težka, ne posuši se, pa še mokro je vse, torej nadaljujeva... pravi da manj boli, kljuva, pa mal jo koleno peče... greva naprej... tko kratko javljanje od Otožne x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...