Mick 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Danes.......me jebejo vsi :xx!: razen tistih, ki bi si želel, da bi me...... :xx!: :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Čak mal Mick(eni)...jest te ne...torej si želiš...da bi te... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 no dejta se zhe...de bo micken sit, pa koza zadovoljena... 666 zlobijeu....prrrrlllllll tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2003 Avtor Prijavi Deli 18. november 2003 Otozna - kul! Hvala za 'porocanje'.Pa si le pristala konec koncev pri Asicevi glini. Danes tekala okoli. Dan minil v znamenju LNF - urejanje, popravljanje, zdruzevanje, opominjanje, razlaganje, upeljevanje... Hotla spremenit ikono, vidim - Sanjalica ima ze oci! :o|o: Itak se mi pa ne da. Ful slabo spala danes. Kar nekaj skoz... Zjutraj hupala ze, bentila.Jutri dopoldne pa otrodonta - tamali bo kot kaze dobil aparat. :o|o: Kul. Nic pa nujnega - ce dajo, OK, sicer bi shendlali brez (kot Ich - prevec zob, spulili, ne dvojk... luknje. Hotla aparat, ne dobila, zobje se sami sprehodili po celjusti, zdaj se kar simetricni. A - nimam dvojk - 1 3. Hecno. ...... hmmm... to sem zdajle ze 20-ic povedala. Kar nekaj. Merkur v Strelcu... ..hm. ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 ja Marsa, definitivno je boljša, je mala rekla, ko sem gor pacala, mmm paše , pa še spomni se ne čez dan na koleno, ok sedajle dva dni ne bo treninga, tko da, bova videli, sem pa ful vesela za tolo glinico, pa še čist tko mim grede sem jo dobila, Ašičevo, so šli šefi v Ljubljano in so mi jo prinesli, pozorno, kajne? Ampak tole s spanjem, mene že dva dni nekaj more spremljajo... ah ja... bo že Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 dej marsa....k bosh spet letecha po mestu....stipki uno mojo tel.cifro...de ti zhe podtaknem Fritza....mam prou fobijo klele hehe....pa she na "kavo" bova shla....bova lohk izkushnje svoje pisarla v "internetna poznanstva"....cheprou zhe mal dlje tole traja 666 -ou sam za marsiko....pa de se nau kera druga zram shtulila tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2003 Avtor Prijavi Deli 18. november 2003 Aakhut!" Kok si dons duhovit! Dons pa to... 6 his, pa tak. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2003 Avtor Prijavi Deli 18. november 2003 Mogoce greva v MB ta teden. Po gume. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 gume?kake gume?tam majo sam shkart gume!!!olagume jim ne delajo (zato jih je tolikshna mnozhica)avomobilske gume tut ne (jih nch iz cest ne meche)chikgumije delajo pa v kolinski...ergo....PO GUME V SAVOsam je treba znat plavat 666 zlobijeu....nch v MB tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Mah, saj... ja, that's life. A je pa res tecno, no...V bistvu je jasno, da kot urednik pac skrbis za vse..Samo - ohranjati avtorstvo - da je barve, kot je avtor postnil, natancno taki smeskoti, kot jih je postnil, natancno toliko, kot jih je postnil (*hm? kaj? aha - 4X x d x itd., 2 x x p x itd... - se dobro, da v glavnem za vse ze kar vem, da mi jih ni bilo treba se kopirat in vse!)...Potem pa je grdo in nepregledno (ce ne bi popravila)... skoda pa je butnit vse dol oz. pustit, ker so ene teme bile ze fine, komentirane, vse.Ma.Pac, ne...Samo sem se pac morala malo razjezit... dat ven... :o|o: Dejansko pa lahko (pri svojih postih) vsak popravi to. Ono, ko skupaj vrze ves text, je simple popraviti - samo das 'popravi', pa potrdis - je ze v pravi formi (po nekaksnem cudezu).Ce pa so smeskoti in barve in vse, jih je pa cisto cudno preneslo in so kar slikce - pa namesto [] oblike se izpise <>, pa na prejsnjem forumu so bili drugacni ukazi in je bilo za barvo fontcolor=, tu pa je color=... Itd., itd.Pa Free-jevi quoti! :o|o: , pa Intruderjeve fotke pa linki, ko je vse popacilo, cele strani........... :o|o: Evo - se ze spet pritozujem, podozivljam nekaj. OK - to je zdaj popravljeno, se dobro, da ne bo vec treba ... tega pac - zdaj ostaja samo se kakih 2000 tem ali koliko za popravit... heh, se zaposlim za popravljanje! ah, v casu zgubljen bi res lahko se lotil-i sponorstva... sicer pa sem predlagal CD; ceprav se nekako neumno slisi,mi nekaj pravi, da bi bilo primerno!!?? morda se motim seveda je odvisno od zelej uporabnikov in vajinih zelja;kar pomeni tudi ali morajo strejsi posti biti v istem formatu kakorso bili; aliso lahko le arhivirani (morda kot podforum-i) v textovni obliki!!??ali celo kot stisnjene datoteke (zip, etc..) za prenos... zakaj tudi:zaradi izobrazevanja!teme meni osebno niso bile samo nekaj kar smo pac pisali;seveda tudi, hkrati pa ucenje, sirjenje dojemanja vsebineteme in vpogled v mnenja drugace ali podobno mislecih.. vse gre, nic ne ostane... sprememba je neizbezna...toda arhiv je pomoje dobrodosel!ob tem ne bo mogel biti prizadet noben custveno ali kako drugacevezan uporabnik, saj bi imel moznost objav kupiti ali prenesti, dobiti pac.hkrati bi na forumu lahko naredila vec prostora, zraka, prepih, ki biodnesel, kar je manj uporabno ali neuskaljeno v casu...morda bi to privabilo tudi vec novih uporabnikov, kajti verjamem,da sedanje stanje (pa ne me narobe razumet), lahko odvrne nekoga, ki je prvic gor oz. se ne znajde v sopih tem in podtem...verjetno je nekomu lazje, ce mu das samo 1 jabolko, kajti, ce bodobil 2, se bo moral odlocai, ce 2509836843 pa bo raje sel drugam,kjer bo porabil manj casa in energije za 'podobno' dosega cilja. no ja, sicer pa morda se motim. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 bi bil kdo tko prijazen in mi posredoval potrdilo, da danes ni dan za v službo kako že gre tisti jaz bne grem v službo, jaz ne grem, sem že na poti tja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Otožna, danes pa res ni dan za službo, danes je dan za nogomet Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Avtor Prijavi Deli 19. november 2003 Free - ne slisi se neumno, slisi se zelo pametno in smiselno - pac pa je neizvedljivo - o tem sva ze govorila po telefonu.Ne poznas vseh ozadij...Prezakomplike' - samo za naju TOTALNO novega dela in stroskov - in naknadni in nadaljnji stroski oz. tezave (ali pri meni celi kupi CD-jev ali pa distribucija).Ni sans, Free - saj zato pa imas varianto - shrani na disk etc. V tem primeru bi tudi lepo popravil svoje vsak, ker nihce ne bi imel tako popaceno in neurejeno.Free - verjemi, ne izide se. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Avtor Prijavi Deli 19. november 2003 Zdajle pa sibam v mesto, po tamalega, greva k ortodontu. Megla se je razkadila, zunaj je sonce. Kul. Danes hupala spet. Folk je cisto zblojen na cestah. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Free - ne slisi se neumno, slisi se zelo pametno in smiselno - pac pa je neizvedljivo - o tem sva ze govorila po telefonu.Ne poznas vseh ozadij...Prezakomplike' - samo za naju TOTALNO novega dela in stroskov - in naknadni in nadaljnji stroski oz. tezave (ali pri meni celi kupi CD-jev ali pa distribucija).Ni sans, Free - saj zato pa imas varianto - shrani na disk etc. V tem primeru bi tudi lepo popravil svoje vsak, ker nihce ne bi imel tako popaceno in neurejeno.Free - verjemi, ne izide se.Mozna mozna, morda imas prav! anyway, sej bo!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Danes si pa rezervirat termin za fusbal! Pa pred TV in ahhhh.... bo dober gledat! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Sem zelo zadovoljna z včerajšnjim dnem. Sem popoldne zlikala dve košari perila. Juhej. Ne maram, da prelagam zadeve, za katere se odločim, da se spedenajo. No tole je bil moj včerajšnji cilj in je tudi uspešno izponjen. Pred par minutami me je poklicala prijateljica zaposlena za določen čas in mi povedala, da so ji pogodbo podaljšali še za 1 leto . Pa v eni knjigici sem našla moj podpis malo drugače napisan: Največja zmaga ni v tem, da nikoli ne pademo, ampak v tem, da se po vsakem padcu poberemo.Že Konfucij je vedel za tole modrost. . Tale misel mi še vedno extremno ugaja in me veseli, da sem kot Pink panter, ki ga zgazi valjar - zmeraj znova se zmorem odlepit s tal in z nasmehom naprej. Popoln dan bo pa zaključil fuzbal Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 MISLIM DA JE DANES DAN NAMENJEN ZMAGI Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 hmmm....japonavadi se zgodi, da che dva igrata, eden zmaga.... 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Še malo pa bo ura triiii in gremo domovvvv!!! Tole tlele za Bežigradom vse bolj čudno postaja ... so prvi navijači že ob dvanajstih shodili naokoli. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 hehe tina "SHODILI" glede na razvitost njihouga mentala, se chlouk res vprasha,KDAJ SHODIJO 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 jest grem tole pot tut kmal...mislim tle po dunajski se skos neki sprehajajo pa z avti vozjo pa trobjo...halo...se je ze zacel opoldne Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Mislim, tale nogomet pa to - to je vse skupaj brezveze! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Cosma, kot posebna porocevalka javlja iz opazovalnice, da so se v smeri proti stadionu ze zacele valiti gruce mozakarjev ...je ze kar nekaj frkerja Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 na trojanah so se baje štirje avtobusi že pred nekaj urami ustavili, polni navijačev, torej štajerci prihajajo v Ljubljano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts