Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

ooo Naky...hvala tale ful sentis varijanta.... :2src:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Tako! Zdej sem speglala en kubik cunj in vse pospravila v omaro... Bila sem pridna!Fuzbalska razočaranost je šla iz mene x:)x x^x

Še počakam mojga dragega, da pride iz šihta, da mal poklepetava, pa bo ta dan šel h kraju.... LP x;)x x:)x

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

:vragec:

nch nouga shtadijona ne dobijo....

bomo novo pokrito hokejsko dvorano raj zidal....hehe

pa pokrito skakalnico v planici x:Dx x:Dx x:Dx

666 sovrazhnikou fuzbala :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pokowc x:Dx

Tko glinco še vedno prakticiramo, rezultati so, ampak bo treba na jutrišnji trening počakat in na nedeljsko tekmo (uf, mami bo spet na trnih x;)x )

Otožna svoje živčke trenira, pismo ljudje kolk prenesemo. V zadnjem času je v moje življenje vstopilo nekaj novih prijetnih ljudi, kar sem zelo vesela(je to mogoče posledično kriv vpiv planetov x:Dx ), tko da Otožna gre naprej (in si daje tukajle moč v tem trenutku) in pazi glede na tedensko napoved na svoj jezik x8Dx

Uživajte v tem dnevu, ampak tud danes ni dan, da bi šla jaz v službo x:Dx

JA, včeraj je bil tak, čisto nogometni dan. Je blo fajn gledat, kako so naši na muzejskem stadionu igrali x:Dx . Zvečer sem še eno knjigco začela mal brat Bridget Jones. No ja, bomo videli, sem šele nekaj strani prebrala, za pravi vtis jih rabim vsaj cca. 70 prebrat.

Danes zjutraj sva pa že odpeljala avto na servis - bo kmal registracija, pa to. No zdej se samo še malo v službi sprostim, pa bo že četrtek popoldan in večer - meni zelo ljub dan...

Heh, tudi meni se simpatične in prijazne nove osebe pojavljajo v življenju, izgleda, da je to ena viroza x:)x :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest sanjalica

JanjaK; če ti je dano, vzami v roke slovensko različico knjige Dnevnik Bridget Jones in sicer naslov Dnevnik Hiacinte Novak.

Meni je še bolj všeč kot original; mogoče zato, ker sem jo brala z "zadržkom" in zato bila pozitivno presenečena...

Prebrana pa je bila na dušek.

Auč, avto na servis ... bo potrebno iti naslednji teden enkrat.

Tudi naš jekleni konjiček ima decembra registracijo xrolleyesx

xgoldfishx :$$:

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Včeraj ful uživala - v drobnih rečeh.

Sprehodek...pa nekaj škatel spravila, pospravljala malo(a je bila še luna v devici ali kaj x:Dx x:Dx )

V glavnem...lep dan. Tudi od fuzbala nisem preveč pričakovala - ali pa..ker na ta račun - med drugim...nisem šla v LJ.

Pravi moj - daj uštimaj se greva v Cankarjev dom...jaz pa :inocent: :xx!: bi raje šla ploščice kupit....in sva šla. Češ kao...saj sva ta koncer že videla x:Dx x:Dx . No,...ni mi bilo....morala bi najprej v MB potem pa z avtobusom v LJ...

Sem raje fuzbal potem doma gledala....jaz pa umetniško druženje x?x x?x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Uf, uf, uf... Noro... ze letim, samo 'pofockam se' (kot pravi Mateja :))...

Do zdajle sem se ukvarjala s korespondenco... Bila ze na zalozbah danes in vse...

Zdajle pa sibam v mesto.

Uh.

Aja, v MB (se) ne greva - lazni alarm x;)x - iz KR dobiva, se ugodneje. x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem šla na tržnico po mandarine ... x:px

Pa take lepe telefonske klice sem imela. x^x

Končno dobila podjetje, kjer so zainteresirani, da bom lahko napisala magistrsko nalogo. :hepko: :detelca: Je pa trajalo dve leti, pa dve prijavljeni in preklicani temi, ker so si v podjetjih premislili, ... :xx!: :switz:

Potem klicala gospa, ki sem ji zmasirala hrbet zaradi bolečin v križu in povedala, da se krasno počuti ... kaj lepšega kot takšna povratna informacija xupx xrosex :wub:

Kar takole naprej, pa bo xgoldfishx xpresentx

xsrcx :vio: xloveyx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Guest sanjalica

Jaz pa x:)x ker sem naletela na prijazno medicinsko osebje.... Tudi če si :xx!: in vidiš njihov x:)x obraz...je dan takoj :palec: .

Pa v treh urah... se vrnila s štajerske metropole in opravila terapijo...pa se še xDDx počutim.

mushi, jest tudi recem svojemu, pa se kaksnemu , da mu bom glavo odsraufala x:Dx , ampka to sem copy cat od Ingrid z Tv. Ni moja pogruntavscina, ampak mi je ful ql.

Tina d best :palec:

Sanjalica :detelca: za zdravje

Mick(eni) xgoldfishx, naj ti danes pomaga pri delu.

Marsa :detelca: -kr tko, ce bos rabila...

xgoldfishx pa se zame...danes imam gospodinjski dan x:Dx , kok je men lepopospravljat, pa likat, pa cistit, pa vse gospodinjske radosti opravljat ( tole je pozitivna afirmacija, ki si jo ze od zjutraj tupim, pa se nekak ni obrodilo vecjih sadov) -Najbrz bo zdele zacel delovat, ko sem zapisala...namera deluje x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja Sanjalica, s kakšnim Lindtom se še malo razvadi, pa če je možno na kakšen sprehod po šumečem listju odpravi, pa se ti bodo baterije napolnile. x:)x xsrcx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec:

HE...

se dons vse zhe zmenu za soboto...en ivent....povechal so mi horor(ar) za 20 jurjeu :hepko:

pa she zmenu sm se za nasledno soboto...PRIDEM V SHTAJERSKO PRESTOLNICO :xx!: DELAT NA JANKOVIĆEVO POROKO :xx!: :xx!: SRBSKA MAFIJA ZAKUPLA HABAKUK ZA TRI DNI :xx!: :xx!: :xx!: ampak dnar je pa dober x:Dx

666zlonijeu...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Še ko sem pisala zgornji komentar sem pomislila....ziher bo Astra vidla in kaj napisala..in še nisem prav postnila....evo x:Dx Ma...intuicija dela....puni šus x:Dx :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...