mushi 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 hahah.. cosma.. no jst pa nobenga vidla tak mi pride... pa rečem prid sem.. pol ko ga pa full objamem pa rečem - ko ti bom glavo odšraufala.. (al pa odtrgala) .. pa se mu tak fajn zdi.. Da ne rečem vedno da ga ljubim.. pomen je pa isti.. tolk rada, da bi ga tko fejst objela.... Mick.. Sanjalica.. Kakšne terapije pa imaš? Vse lepo, pa čimprej okrevaj!Hehehe... pa Janjo upoštevaj s tem Lindt-om, to tud pomaga! Tina sej ne more bit res, da so ti to nrdil.. Človk se že tako težk zraven spravi.. Da bi tokrat šlo do konca! Ja dnar... je pa sveta vladar... Jst bom pa loto napisala. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 hehefino k si me spomnila....NA TVOJO OBLJUBO :xx!: pa sej je blo res vishek naivnosti prchakvat, de bosh res kartico poslala :xx!: jst teb moje dolgove, kaj pa tvoje izgubljene stave? 666 :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Hehe...a misliš...počitnce...na dolenjskem gradu...??Hm.. ...nisem prepričana...da si to res želiš... Kaj zdaj čvekaš...SEM poslala...zdej se boš pa še to lagal...al kwa... :xx!: :xx!: Pa saj...imam potrdilo...pa lahko vidim...če si prejel...al ne...tko, da ne men... :xx!: :xx!: :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 cool mick....sam not pa naush mogu....majo 350 povabljenih....hehe...sm se valu od smeha na sestanku....so bli zram she vsi uni aranzherji, k so kao prevzel "celostno podobo"...pa na mizah hochjo chefurji pladne s hrano...bojo po moje kr z rokami :xx!: skratka podn od podna :xx!: glih za v MB 666 zlobijeu... :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 :xx!: dej...poskeniri potrdilo pa ga objau ne ti men :xx!: k to si sam ti...mislu sm pa na porto...3xtolk o izpolnjevanju....poshl pa ne se kle fine delat k nisi :xx!: 666 :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 a avstrijske? 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Dej no...zdej boš ti men...da ti nisem kupila treh steklenic porta...ki sem jih izgubila v stavi... Kako si sploh upaš...to primerjati... Ja...bom poskenirala...da ti zavežem jezik... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 komi chakam.... primerjava je pa vech kot pravilna....ti kot bogata in nepopisno privlachna....jaz kot neizobrazhen revezh...nenajlepshega izgleda.... 666 :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 je bil pravi dolgchas, ko si se skrivala med "SKRITIMI CHLANI" in nich svinjarla po meni... 666 :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 V svoj opis..si pozabil dodati...notoričen lažnivec... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 teb res ni pomochi.... 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Koga voliš toga tucaš.. al kontra...sam kaj tucaš pomen? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Mushi ... tole pa zveni podobno kot slovenski rek: Kar se ima rado, se tepe http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 oooooo.......mick sam jst nism te sorte.... k pa u K4 zachnem redno, dobish rendom kartico za nedelje 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 ja mick... sam tucanje več pomen kot tepst.. dvopredstavno.. aakhut.. kdaj je zej v K4 roza disco... a ni ob nedeljah več? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 glej ga mick-a.....vesh da bom obljubo izpolnu....sej jo vendar vsem, samu UNI ne...(de se ma s chim ukvarjat )pa prav zhelim si te videt v nedeljo med onimi.... 666 -ou......aja ne ne smem....hehe tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 aha... so rozaki not! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 vesh da...sam je prisoten en blem....hehemajo svoje mick-ene sabo....(plastichne ) no....ampak polagam vse upe vate...se bosh zhe znajdu 666 zlobijeu...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 pa biotki in biotke... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Kwa je tole spet....Vojna zakoncev Rose...Kramer proti kramerju? Obracun pri OK Luni.... Mislim folk, pejte raj knjige brat pa ociscevanje prostora, to je mene zdele spet prijel, sam da vidim platnico od knjige Karen Kingston zviiiiiiiiz ze neki leti v kanto, se boste prec boljs pocutil.Zbrisala sem vse email, ki sem jih tako skrbno cuvala ze leta deeeeeleeeeeteeeeeeee pa je vse slo...cut, reeeeez....vse sms, ki sem jih imela spravljene kot svete ...deeeleeeeeeteeeeee.Poslala en sms, frendu, ki ga ze dolgo videla nisem in pa ze enkrat zdavnaj obljubila, da se javim...in danes posljem in dobim nazaj tak lep sms , mi je kar toplo pri postalo.Napadla sem hladilnik in ga opucala, zdej pa novim delovnim zmagam naproti. Ciscenje, osvobaja, ciscenje pomiruje...( ce bi moja mama tole slisala, bi zagotovo trdila, da jaz nisem njena hci) Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 heheene tri leta nazaj, smo mel za shankom debato o pripomochkih....takshnih ino drugachnih...pa mi je seveda shinlo v glavo in sm zinu: "ja, sej pol je to tko...che ve (lezbe) z umetnimi dicki, pol bi lohk tut gayi s plastichnimi pichkami!"....pol so me pa babe skor teple tam.... ...gayi so se pa rolal 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 plastični anuski... un ne zgleda prav.. vađajna.. za ritkoljubčke.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 sej....chisti paradoks....hehelezba s kurcom na pasku pol nej si dobi mesenga....pa ne klobaso 666 zlobijeu...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Ja, kolk ste navalili, da človek komaj utegne sproti brat... . Najprej vse čestitke za Tino in obilico moralne podpore, ker ZDAJ se pravo delo šele začne!Naj ti bo vesolje naklonjeno! Poročilo z včerajšnje vožnje po "štajerski avtocesti" tam med 9 in 10 zvečer. Kakih 60 modro belih avtomobilov z vključenimi svetlobnimi znaki in sirenami, ki so v kordonu spremljali (pomembne politike? hrvaške navijače proti meji??) Ker sem se par dni slabo počutila, naredila skok do Videmška in eno terapijco in sedaj sem xwizardx Pa nogometa nič gledala, niti poslušala, v avtu je ves čas odmeval rock in . Na poti nazaj srečala nekaj avtobusov, pa precej posameznikov v stanju, ki ni niti za popisat... :xx!: :xx!: Oj bi imel Rugelj dela... :o|o: MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Mickeni, mogoce bi ti pa aakhut posodu klobaso...sej nikol ne ves, kdo bi ti bil pripravljen pomagat. Ljudje, me vedno znova presenecajo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts