Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

hahah.. cosma.. no jst pa nobenga vidla tak mi pride... pa rečem prid sem.. pol ko ga pa full objamem pa rečem - ko ti bom glavo odšraufala.. (al pa odtrgala) .. pa se mu tak fajn zdi.. x:Dx x:Dx x:Dx Da ne rečem vedno da ga ljubim.. pomen je pa isti.. tolk rada, da bi ga tko fejst objela.... x:Dx

Mick.. x:)x x:Ix

Sanjalica.. :palec: Kakšne terapije pa imaš? Vse lepo, pa čimprej okrevaj!

Hehehe... pa Janjo upoštevaj s tem Lindt-om, to tud pomaga! x:px

Tina sej ne more bit res, da so ti to nrdil.. Človk se že tako težk zraven spravi.. :palec: Da bi tokrat šlo do konca! x^x

Ja dnar... je pa sveta vladar... Jst bom pa loto napisala. x;)x

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

hehe

fino k si me spomnila....NA TVOJO OBLJUBO :xx!:

pa sej je blo res vishek naivnosti prchakvat, de bosh res kartico poslala :xx!:

jst teb moje dolgove, kaj pa tvoje izgubljene stave?

666 :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hehe...a misliš...počitnce...na dolenjskem gradu...??

Hm.. xrolleyesx ...nisem prepričana...da si to res želiš... x:Dx x:Dx

Kaj zdaj čvekaš...SEM poslala...zdej se boš pa še to lagal...al kwa... :xx!: :xx!:

Pa saj...imam potrdilo...pa lahko vidim...če si prejel...al ne...tko, da ne men...

:xx!: :xx!: :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

cool mick....sam not pa naush mogu....majo 350 povabljenih....

hehe...sm se valu od smeha na sestanku....so bli zram she vsi uni aranzherji, k so kao prevzel "celostno podobo"...pa na mizah hochjo chefurji pladne s hrano...bojo po moje kr z rokami :xx!: skratka podn od podna :xx!: glih za v MB x:Dx

666 zlobijeu... :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:xx!: dej...poskeniri potrdilo pa ga objau x:Dx x:Dx x:Dx

ne ti men :xx!: k to si sam ti...

mislu sm pa na porto...3x

tolk o izpolnjevanju....

poshl pa ne se kle fine delat k nisi :xx!:

Dej no...zdej boš ti men...da ti nisem kupila treh steklenic porta...ki sem jih izgubila v stavi... xrolleyesx xrolleyesx

Kako si sploh upaš...to primerjati... x?x x?x

Ja...bom poskenirala...da ti zavežem jezik...

:xx!:

Astra

Per aspera ad astra

komi chakam.... x:Dx

primerjava je pa vech kot pravilna....

ti kot bogata in nepopisno privlachna....

jaz kot neizobrazhen revezh...nenajlepshega izgleda....

oooooo.......mick x:o)x x:Xx

sam jst nism te sorte.... xnckrivx

k pa u K4 zachnem redno, dobish rendom kartico za nedelje x:Dx

666 zlobijeu....tralala

glej ga mick-a.....

vesh da bom obljubo izpolnu....sej jo vendar vsem, samu UNI ne...(de se ma s chim ukvarjat x:Dx )

pa prav zhelim si te videt v nedeljo med onimi.... x:Dx

666 x:Xx -ou......aja ne ne smem....hehe

vesh da...

sam je prisoten en blem....hehe

majo svoje mick-ene sabo....(plastichne x:Dx )

no....ampak polagam vse upe vate...se bosh zhe znajdu :palec: x:)x

666 zlobijeu...tralala

Kwa je tole spet....Vojna zakoncev Rose...Kramer proti kramerju? Obracun pri OK Luni....

Mislim folk, pejte raj knjige brat pa ociscevanje prostora, to je mene zdele spet prijel, sam da vidim platnico od knjige Karen Kingston zviiiiiiiiz ze neki leti v kanto, se boste prec boljs pocutil.

Zbrisala sem vse email, ki sem jih tako skrbno cuvala ze leta deeeeeleeeeeteeeeeeee pa je vse slo...cut, reeeeez....vse sms, ki sem jih imela spravljene kot svete ...deeeleeeeeeteeeeee.

Poslala en sms, frendu, ki ga ze dolgo videla nisem in pa ze enkrat zdavnaj obljubila, da se javim...in danes posljem in dobim nazaj tak lep sms , mi je kar toplo pri xsrcx postalo.

Napadla sem hladilnik in ga opucala, zdej pa novim delovnim zmagam naproti.

Ciscenje, osvobaja, ciscenje pomiruje...( ce bi moja mama tole slisala, bi zagotovo trdila, da jaz nisem njena hci)

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

hehe

ene tri leta nazaj, smo mel za shankom debato o pripomochkih....takshnih ino drugachnih...

pa mi je seveda shinlo v glavo in sm zinu: "ja, sej pol je to tko...che ve (lezbe) z umetnimi dicki, pol bi lohk tut gayi s plastichnimi pichkami!"....pol so me pa babe skor teple tam.... x:Dx ...gayi so se pa rolal x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlobijeu....tralala

sej....chisti paradoks....hehe

lezba s kurcom na pasku x:Dx

pol nej si dobi mesenga....pa ne klobaso x:Dx

666 zlobijeu...tralala

Ja, kolk ste navalili, da človek komaj utegne sproti brat... x:Dx.

Najprej vse čestitke za Tino in obilico moralne podpore, ker ZDAJ se pravo delo šele začne!

Naj ti bo vesolje naklonjeno! :palec: xsrcx

Poročilo z včerajšnje vožnje po "štajerski avtocesti" tam med 9 in 10 zvečer. Kakih 60 modro belih avtomobilov z vključenimi svetlobnimi znaki in sirenami, ki so v kordonu spremljali (pomembne politike? hrvaške navijače proti meji??) :eek: :eek:

Ker sem se par dni slabo počutila, naredila skok do Videmška in eno terapijco in sedaj sem xwizardx xwizardx xwizardx xsrcx :2src: xwizardx :onfire: :onfire: :onfire:

Pa nogometa nič gledala, niti poslušala, v avtu je ves čas odmeval rock in xmusicx :fool: :flower: . Na poti nazaj srečala nekaj avtobusov, pa precej posameznikov v stanju, ki ni niti za popisat... x:Ix :xx!: :xx!: Oj bi imel Rugelj dela... :o|o: xrolleyesx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Mickeni, mogoce bi ti pa aakhut posodu klobaso...sej nikol ne ves, kdo bi ti bil pripravljen pomagat. Ljudje, me vedno znova presenecajo x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...