mushi 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Kurc za lezbače bi spljoh mogu bit neznana stvar in bi mogle rečt pfuj in pfej... ko ga naravno nimajo. a so pol lezbe vse biotke? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 de bi zhabar shtajercu klobaso posoju? :xx!: se bo zhe z mick-enim morau znajt...hehedrgach mu bomo pa sluzhbeno majco posodili...DONT TOUCH MY AS 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 he he, visoko inteligentna tema - Vsi drugačni, vsi enakopravni... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 aakhut zdej sm pa disapojntet sm mislila, da si ti za vsazga ......pa pomagat kolegu v stiski ni ravno tvoja domena vidim... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 hehesej che bojo zlo nanjga navalil.....bom reku, de je z mano.... 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 che bosh take pisu, ti nom vech fotk tvojga benda objavlu....kelner pa nam....bom kr luchkar....heheUNE pa upam, de nam vidu....zhe dost de berem klele :xx!: 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 mick.... ...mash prou....ni lepshga kokr rozatki pokazat pravo pot 666 -ou bo zachel spreobrachat rozatke.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 prouzaprou....bi blo res she najboljsh tebe naprej poslat z mick-enim...de se ne ustrashjo... pol pa jst nastopim.... 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Eh....če bo jih mickeni prvi.........boš ti potem lahko nastopil še samo...........v temi samozadovoljevanje Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 mick....sej....ne dvomim....da ti drugega ne bo preostalo pa bosh zhe prebolel.....saj si vajen 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 bo kriza....sm od mishke dobu ZHULJ bemu PC....mam zdej shortkate na testaturo narjene....hehe 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 vesh da bom obljubo izpolnu....sej jo vendar vsem, samu UNI ne...(de se ma s chim ukvarjat )Aakhut...sem prišla..čist na kratko na LNF pogledat...pa mi je žal...ker sem videla ravno toliko...da mi je dvignilo pritisk.. :xx!: Saj..če ti živiš dobro...s tem občutkom...da drugi poravnavajo tvoje dolgove...ti pa se pri tem še norčuješ..."nek ti je sa srečom"... Eh, Aakhut...želim ti...da čim dalj...obdržiš delo...in čim lepše...porabiš denar..Pa spij še kakšnega na moje zdravje..jaz častim... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 prou srcedrapaten postek....aaahhhhhpo vsem gnoju k ga name zlivash...ehsaj res, kaj pa skenirano potrdilo o poshiljki?...hehe pit sm pa nehau....tko de se dej kr sama zadetdavchna je zadovoljna....mam pogodbe o avtorskem delu.... lepo se mej she naprej....samajst mam 666 :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 šccc šccccc šccccccc minusi......... Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Naky P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 kwa zhe tole pomen?.....aja peace....bere se pa piss 666 zlobijeu....hehe tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 S''arlo AKROBATA: Niko, nikoKao jaNikad niko kao jaI nikoI nikadI niko JA! 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 aakhut saj vemo, da si pameten - ček P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2003 Avtor Prijavi Deli 20. november 2003 S''arlo AKROBATA: Niko, nikoKao jaNikad niko kao jaI nikoI nikadI niko JA! 666 zlobijeu....tralalaTo je bil prvi komad, ki sem se ga naucila igrat na bas. Ful shizila na Sarlo.Imela priloznost igrati (ne na odru, temvec na istem koncertu, TZB smo bile predskupina) s Kojo oz. ga spoznati.Ful duhovit model. Basist pa! Ja, ja, Sarlo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 a tale tut? Mali covek zeli preko crtePreko crte zeli ali ne smeNjega guse propisane normePreko crte njegovo je mesto Mali covek zeli preko crtePreko crte zeli ali ne smePreko crte zeli ali ne smeMali covek zeli preko crte 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 hihi...she ena za marsiko: Ona puni osamnaest godina u junu, ne zna sta da radi kada zavrsi maturski ispit. Ljudi su vrlo zlobni dok gledaju njene grudi, ljudi su zlobni dok gledaju njen ten. ONA SE BUDI! Celoga zivota necim joj pune glavu. Lutkice, krpice, suknjice su stvari za devojcice. Igrati lastis ona nikada nije znala. Skuvati rucak nikad nije bila njena stvar. ONA SE BUDI! Ona nema nikoga da joj kaze: "TI SI MOJA!" Ljudi se cude zar ona moze da misli. Ljudi se cude, zar ona sme da zna. Ljudi su vrlo zlobni dok gledaju njene grudi. Ljudi su zlobni dok gledaju njen ten. ONA SE BUDI! Ona nema nikoga da joj kaze: "TI SI MOJA!" 666 zlobijeu....tralala.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2003 Avtor Prijavi Deli 20. november 2003 Aakhut - - ja, tudi to, kar vse mi je bilo se mi zdi vsec...Sem zelo shizila na tele BG bende. Tudi Idoli so bili dbest (1X bili skupaj na zuru, tako party samo za izbrane, pa so imeli kar nekaksen koncert, v BG so bili dbest zuri)..Sarlo pa naj! Itak! zakon.Najbolj sem shizila vedno na mocno ritem sekcijo...V Krizankah (Disciplina kicme) - je bilo noro, ko dva bobnarja.Evo - to bi jaz. Takole z enim znalcem totalno nabijala po bobnih. Uh, je dober filing. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2003 Avtor Prijavi Deli 20. november 2003 Aakhut - kwa si vmes postnil...Nocem se hvalit, a dejansko - tole so mi filkrat zarolali v palmi ali kje, ko so bili tile moji kompici iz genga DJ-i. Pa se Selmo so mi rolali...Sem imela rada tudi te, nekoliko sentishe.... Ona se budi.. regi.. no, v bistvu dub... Ma, kaksen tekoc in lep sound basa...Ej, na bas sem res vedno shizila. Nic, RES se moram spravit do Borisa po bas. Ze dve leti je pri njem ali vsaj leto in pol! :xx!: Lenoba lena, ko ne grem... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 che bosh she naprej tko pridkana.... k zachnem u K4, bosh lohk prshla "Staričeve" bobne razbijat... 666 -ou za marsiko....mmmmmmm tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2003 Avtor Prijavi Deli 20. november 2003 Hecno... Sem se zadnjic menila z enimi, ki so tudi z njim nekaj igrali, samo tam bi igrala jaz bas. V bistvu pa sem vseeno najnajbolj uzivala ravno za bobni.Tako da, Aakhut - z velikim veseljem, ce bo kdaj varianta, da udarimo kak session! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts