El Nino 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 El Nino - ne, Uran in Neptun v 8. hisi. ??? hehe, sem si že mislil da kaj vem o astrologiji ampak hehe, pride ena marsa s tako far out, zadevico, da res ne vem kaj naj si mislim, hm 8 hiša? zakaj, neptun hm droge alko, narkoza, to je kar blizu, pa spanje tud, uran, hm morda moderne zadeve in to, v 8 hiši morda nevarnost za smrt al kaj tazga, sam ej kje si se pa to naučila... hehe, če primerjam najuno znanje, jaz lahko dokaj natančno povem če je nekdo bolj tak meni nevšečen, al pa meni všečen... ti najbrž lohk poveš še če mu dol visi al ne, če bo preživel narkozo... ali ne, hehe, najbrž celo dan ko se bo poročil,.... hm neverjetno neverjetno.... trully amazing.... hm kaj sploh pišem to na vesoljni dnevnik... najbrž zato ker danes se sprašujem o zadevah, in to, še vedno me mtra konjukcija osebnih z natalnim plutonom... pa se blazno čudim kako da nič ni.... vsako leto do sedaj, so bile zraven hude spremembe, bodisi kaka wierd ljubezen, hudi fatalni pogledi na life, zdaj pa ful preprosto furam life, hm hja, niti nobene nesreče nisem imel, no ja malo sem s skalpelom rezal sir (se igral) vendar tud tam se nisem nič urezal, le ugotovil kako precizno orodje je to, to sploh ni več nož, to je pero.... hehe, počasi vedno bolj razumem matematiko.... in hehe seveda kirurge... (to je morda ves vpliv te škorpijonske zalege...) tako lepo se je igrat s skalpelom, stavim da bi se dalo odličen kipec narest iz mehkega lesa, najbrž bom to celo probal, in če ne bo šlo drgač bom začel jest meso samo zato da ga bom lahko rezal, in če me hudič vzame, zamenjam faks, pa na medicino..... najbrž nimam zadost točk.... na maturi za to, al pa, hm če mam za pravo, morda tud za tja, hm hm hm, stvar ki me najbolj zadane je opis ki velja za 26.to stopinjo ovna, a man of many talents... na žalost piše da jih bom samo nekaj uresničil.... brrr, bi rabu dvojne možgane, in dve telesi... dvojni jezik dva računalnika, dve tipkovnici, dva nicka, hehe, pol bi se sicer LNF kar sesedel od pritiska.... ampak .... čudim se da nimam dvojčka v horoskopu...... hm no sedaj je več kot očitno da mi dela nekaj tale pluton.... ah dost mam..... 0.0° pluton sonce, over and out...... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2003 Bobnar - podal je Nino link na stran, kjer najdes to - v temi... hm... mislim da:Ali imajo tudi stopinje svoj pomen?No, vsaj mislim, da je to najbrz od tam - vsekakor pa bos tam nasel opisane posamezne stopinje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2003 Sem ze tudi tja podala in povezala - in tudi uredila in popravila temo Astro www strani - kot tudi nekaj tem danes...Se mi zdi lepse in kul, ce je pregledno in fresh scena. Hecno, res... kako se obrnejo meni tele energije, cim se obrne 29. Tehtnice. Res zanimivo.Pa tale mlaj danes... Uh, mlaj v trikotniku z 'mojim mlajem' (rojena sem na totalen mlaj - sonce, luna - oddaljena sta 2 stopinji) - tako da mi sede ful.Bila pridna danes ful, kje sem vse bila...Med drugim pa sem v btcju rinila v neko enosmerno v nasprotno smer. Sam sem handy, pa sem kar tam vmes obrnila....Kok imam zanesljiv avto... ne morem verjet... grem prec tjale na piramidasto omarico potrkat, tok tok tok... A bom morala prisegat res na Nemce ali kaj? Bila bi voznik formule. Evo, to bi pa bila.Samo to je crnogorska fora, ceprav spidi - sedes, nadzvocno ides. Skoda, ker se vse moje 'prometne sposobnosti' svodijo na tole center-sentvid relacijo, no, vsaj v glavnem...Ali pac tole - 1., 2. ........................ , 3. :o|o: - skratka... povprecno premikanje... ma, kaj pa vem... 30? Halo. :o|o: No, morda pa 40. 50? Zadnjic enkrat pa cisto pocasi. Sem imela Mitjo notri, pa pravi - kaj ti pa je? A jaz pa prav tako, s filingom, vsako ped premika sem cutila, s takim gustom, in izredno pomembno se mi je zdelo, da vozim pocasi, kot Car. A ne kot polz in to. Lepo, estetsko, elegantno. Ful stekam svojega fotra. Po eni strani pa sem res 'taka kot tastar.' Kaj cmo. Saj je kul. Malo kot tastar, malo kot tastara, malo kot zvezde, malo kot se kaj, v glavnem pa kar lepo kot Ich. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 ok imam zanesljiv avto... ne morem verjet... grem prec tjale na piramidasto omarico potrkat, tok tok tok... A se sveti tudi že? http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 ...hehe, danes sesal... pa pride foter mimo in reče: no no, saj ti paše... bil na enem roj. dnevu prej.. nažrt do amena... He,he..... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 jest pa čer prvič letos kostanje pečene jedu bom tut dans še mau potegnu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Kaj pa jaz vidim (ko se spomnim, da aja saj res, Bobnar, Vidospotnice etc)...?Sidarto v plascih-kiklah, ko izbuljajo oci in strasno hudo in grdo gledajo, pa en srce nekaj utripa in vse... :o|o: Tud jaz gledala. In vidla našega Bobnarja. Hm, pa še ene par simpatičnih članov benda. kar se tiče Siddharte, je 4 letni sin komentiral: Gledajo! Tko. In izbuljil oči.. MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Bobnar...zamudila... :xx!: ..si ogledam prvič...ko bo možno... Prišla domov...iz sončnih Brd.. ...navdušena...z mislijo...sem pa še pridem... Tolk dobrot ..in vsega...da sem si morala kr zapisovat...da ne pozabim..ful prijazne...gospodinje...ko sem sramežljivo...kukala v kuhinje...so mi z veseljem..pokazale...kako se kakšna stvar pripravi... Ma...tolk je blo vsega...da moram prespat.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 hehe.... biu fantastichen vikend....shkrlatica....mega torbo dobr...waw.... 665 pa she stutauzhnt -ou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Mateja, čestike za 2000 http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Hvala Tinčka! Pa Marsa tud (sem videla v Napovedi, da si opazila mojih 2000) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 V soboto spet imela nabavni dan. In bila pri frizerju - lase skrajšala za 20 cm. Najprej frizerka ni hotela - samo špice bi...jaz pa ne...krajšanje Potem šla na piknik in pila rdeč mošt...včeraj nekam težko glavo imela No..sicer pa ful čistila po bajti in pripravljali za polaganje oblog.No, danes pa veselo na delo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Čestitke Mateji! Pa Mick, ti nisi dost boljš, ker bomo lmalu še tebi morali čestitat. P sva približno hkrati štartala.. MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Pa Mick, ti nisi dost boljš hvala za čestitke... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Mucamaca, to je pa zato, ker so eni po naravi bolj čvekavi ... kar Marso poglej (Marsa sori, dala samo primer) http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Mateja, :flower: Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Nooo, Tina! .... jaz sem v živo bolj tiho bitje... nimam navade kaj dosti o sebi govorit... o drugih itak ne... potem sem pa bolj tiho in poslušam... in se na LNF ven mečem Cosma funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Mateja http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 jaz sem v živo bolj tiho bitje... nimam navade kaj dosti o sebi govorit... o drugih itak ne... potem sem pa bolj tiho in poslušam... in se na LNF ven mečem Jaz tudi ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 No, evo, zdaj vsaj veste, zakaj sem na LNF bolj kratka in jedrnata. :o|o: Ker si že prej dam duška in trobezljam, da me tud zaustavit ne morejo... MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 ,....In bila pri frizerju - lase skrajšala za 20 cm. Najprej frizerka ni hotela - samo špice bi...jaz pa ne...krajšanje .....ja končno, stara energija šla ven, sedaj nova raste, cool ne http://www.angelfire.com/tn3/lonely-angel2...tDebsLinks.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Nataly,saj po mlaju si se kar prav odločila za frizerja,ampak povej ali imaš zato kaj nebogljive lase(bilo je v škorpijonu). V glavnem,da si zadovoljna z frizuro in da ti še paše povrhu! FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Mateja,skoraj sem spregledal-ČESTITKE za dvatisoč klikov FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2003 Hoj, vsi! Koncno imamo namontirani novi bojler! Zdaj sem se malo pospravila.Pa kako nobel zgleda! Danes pade kopanje, me zanima, ce se bomo lahko vsi zvrstili... Tina... V teh dneh grem na Gorenjsko k frendom, pa bom tam lepo zunaj v izico spedenala. ... baje sem danes v Mladini, mi je prijateljica telefonirala prejle... samo ena fotkica nekaj, brez veze, da ne bi kdo lazil zaradi tega celo kupovat ali kaj... samo note pac... :| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Zdaj že v drugo pišem odgovor(sem nekaj zbrkljala prejle )No - stara energija v laseh - mogoče, kaj vem...je pa res, da so bili potrebni striženja...tako...da.... Neuboljivi - hehe Borism - moji lasje so pravi križ. Trmasti in vedno neubogljivi. NIč kodrčkov nikdar, nič pentljic v laseh . So točno takšni kot jaz...Hmm sploh nisem pomislila na tole - po mlaju..no zanimivo..Sicer so še pa vedno dolgi - do sredine hrbta tam...in precej lepši in malo spremenila tudi obliko nič več strogo ravno...zdaj so nekam krajši pramenčki vmes. Nekaj sem celo zadnjič od jeze odstrigla sama(pa o tem ne bi :xx!: )je pa frizerka takoj opazila - kaj se je pa tule zgodilo??? jaz pa...ja nič, škarje so se zmotile Eh..nalagam nekaj.... Marsa , bom ob priliki izposodila Mladino A ne? Kopanje v vroči vodi Zakon Uh...Mateja - si zgovorna...madonca Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts