Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, nc... tle je pac boljs'... kaj cmo... Hocmo kvaliteto, pac, nekateri, sploh pa ko se gremo neptunanje.... x:o)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

dol?....dol na podn? x;)x

al se gresh dol dat....

TRETJA OBLIKA SPOLNEGA OBCHEVANJA:

JAZ PA JAZ

666 piropraktikou....bo raj na chajchku....dons

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

hmmm...

tole pomen, da ma ljubica al svojo postlo,

al pa de jo, ko jo rabish, po telefonu poklichesh x:Dx x;)x

666 piropraktikou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

evo... :palec:

prec konkurenca padla.... :xx!:

tole k kitajske ushtarije....

se bo zih she en najdu, k bo meu nikshichko chez... x:Dx

bom jst raj licence podeljeval....

666 PIROKRATOU.... x:Dx

Ene par dni nazaj sem razmišljala, da že kar nekaj časa nisem videla nobenega utrinka. In včeraj, ko sva se z Volnico odzvala zadnjemu klicu narave, sem kot vedno gledala v nebo (bom še heksenšus dobila) in glej jo, spet se je ena zvezdica utrnila, pa sem si spet eno mojo vročo željo zaželela. Vsakič ko vidim utrinek, me navda en tak poseben občutek, to mislim da je edina vraža, ki sem jo privlekla iz otroštva in je ne opustim, ker mi prinaša toliko posebnih trenutkov. PA tudi sporočilo nosijo ti utrinki - da smo utrinki v tem življenju in da je treba maksimalno izkoristiti vse trenutke, ki so nam dani. http://www.asd.k12.ak.us/schools/Chinook/Graphics/Star-Falling.GIF
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

aakhut a nisi ti danes dezurni reditelj?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Mushi, zdele se mi je odvalil kamen od srca....da nisem edina. Jutri putujem, pa se nic ne veselim ne poti, ne frendov, ne novih dozivetij, ne koncerta ki sem ga komaj cakala...ma nic kot da sem depra pa nisem.

Prej me je ena frendica vprasala, zakaj sem tako zalostna in da zgledam ful zalostna....

Zdele se grem pocrkljat k frizerju, pol bo ziher boljs.

Lep dan vsem

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:palec: :palec: :palec:

Da bi se nam ja razpoloženje izboljšal!

Midva greva pa danes poravnat cash za honeymoon.. pa menda ja ne bom mela tako surlo še tam.. ko sem jo imela, ko sva se šla zment.. kao jst bi šla na Deep Purple.. pa ravno tist dan potujeva... pa reče B. kaj zdaj?

Jst pa kokr češ, noo... :inocent:

Mushi

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

:vragec: -tale je bil za aakhuta.

Pri tvojem komentarju bi pa lahko dodala....da si taka kt jest x:Dx , k vcasih kr neki tezim svojmu dobrovoljcku, se dober, da me prenasa x:px

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...