Tina 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 Juhu! Kdo miži ... ups .... kdo je skriti član Mateja a si ti mogoče ? http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 sam tega ne shtekam....al nimajo jajc se prjaut al kwa 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 včasih je pa tud lepo samo čičat in čitat tako kot nemi opazovalec P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 zhe...zhe....sam.....snif...snif...snifprisotnost je pa chutiti :xx!: 666 zlobijeu...tralalal tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 sej včasih tud kašn, k ni član pride v goste, pa se zabava z nami in si svoje misli P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 Juhu! Kdo miži ... ups .... kdo je skriti član Mateja a si ti mogoče ? kaj, kaj ... kdo lovi funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 BUUUUUUUU Nč jasn Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 bemti takle lajf... :xx!: celo noch shljakat...3 ure spat...zdej pa naprej arbajt.....grrrrrpa zhe boljsh za pastirja it LENOBO PAST nekstlajfleniuc... 666 :xx!: -ou....hhhhhh tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 tak lenoben dan se je začel - prav fino naspala sem se kot top, zdej me pa čakajo tista opravila, za kera si drug dan vesel, da so podelana mal bom visela - spotoma - tule gor, pa verjetno se bom razvajala z dolgočasenjem zvečer pa mal kulture, pa bo dan lepo zaokrožen P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Hvala za Pohorje...ki ga imam pred nosom... Izdihala sem svoj bes...in željo po maščevanju.. Naj vsak sam...opravi s svojo vestjo...jaz ne bom posegala... Kako lep dan.. ...jaz še vedno hodim v japonkah...in vsi .. ... Malo sem se dala na off...z LNF...potrebujem mir....in moram biti sama...s svojimi mislimi..dobila ponudbo založbe...da skupaj še s parimi...izdam knjigo...zgodb... Lepo se imejte...pa pridni bit... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 un, tist, ona, tista... ...pol pa se pejt telefoncke... ce ces free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 BEMU NANDOTE (beri: oderski delavci-neandertalci) :xx!: morsh vse sam...lampe pol pa she oder postavlat....grrrr.zdej pauza....zvecher pa NA JURISH!!!!!!ampak.....bo pa cool 666 -ou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 ne jezi se -ekz jezo vse podirašmal veselja pokaž , pa bo šlo bolj gladko, če pa še furijo spustiš iz krempljev, bo pa sploh kul P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 kwa...kwa...?pa sej sm chist skuliran.... lepo nandote napizdu....tko k se zagre ...zdej pa calma.... 666 -kastih -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 KAKŠEN MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR! Klemen mi je odpeljal otroke, zadaj samo za mene igra DREAM THEATER, jaz pa sem si privoščila enga BANDI(D=T)OSA in meni najljubši forum! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Preživela enega lepših dni, verjetno tudi ribica pripomogla, sem se pustila razvajati in ugotovila da včasih to prav paše. sicer je bilo razvajanja prekmalu konec in upam, da se bo takšen dan kmalu ponovil. uspelo mi je celo da na trenutke nisem razmišljala o ničemer, kar je napredek, ker drugač možgančki ful delajo ja res lep dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 dobil provokativen mail, kaj si mislim o nekaterih clanih foruma in zakaj kao goh forum ne prispeva denarja za delovanje foruma.svasta. le kako ima pravico kaj takega sprasevati, ko nima niti pikice pri tem....zalostno da po vseh teh letih sodelovanja tu... rovari in isce slabo v ljudeh :xx!: enim se zgleda mal mesa bog jim odpusti, saj ne vedo kaj delajo!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Lupcke vsem iz Bruslja. Se sam mal pofockam. Danes presegla vse hitrostne ovire wiiiiiiiii je blo hitro. Uzivajte.Pivo je se vedno jamsi Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Porkodio že spet nočnaaaaa službaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Lupcke vsem iz Bruslja. Se sam mal pofockam. Danes presegla vse hitrostne ovire wiiiiiiiii je blo hitro. Uzivajte.Pivo je se vedno jamsi Kaj bi dal da sm na tvojem mestu . Službeno al' tko le privat Mislm Bruselj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Naky Tak miiiiiiir imam pa tudi jaz zdajle.... vse je tiho... otroci spijo.... jaz pa berem in uživam BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Lupcke vsem iz Bruslja. Se sam mal pofockam. Danes presegla vse hitrostne ovire wiiiiiiiii je blo hitro. Uzivajte.Pivo je se vedno jamsi Pozdrav kontra Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Naky Tak miiiiiiir imam pa tudi jaz zdajle.... vse je tiho... otroci spijo.... jaz pa berem in uživam Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 ....jaz tud v nočni .....zabušantski Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Ohhhooooo kolega, kje si, a tud nočni, ne me basat x!x x!x x!x Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts