Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

dobil provokativen mail, kaj si mislim o nekaterih clanih foruma  :O:

in zakaj kao goh forum ne prispeva denarja za delovanje foruma.

svasta.  le kako ima pravico kaj takega sprasevati, ko nima niti pikice pri tem.

...zalostno da po vseh teh letih sodelovanja tu... rovari in isce slabo v ljudeh  :xx!:

enim se zgleda mal mesa  x:o)x

bog jim odpusti, saj ne vedo kaj delajo!!

Si lohka mislm od koga si dobil mejl. x:Dx x:Dx x:Dx . 100 ljudi, 100 čudi. Recimo da ima zelo strogo, gospodovalno in pedatno mamo.

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Lupcke vsem iz Bruslja. Se sam mal pofockam. Danes presegla vse hitrostne ovire wiiiiiiiii je blo hitro. Uzivajte.

Pivo je se vedno jamsi  x:px  x:Dx

kwa?? 0 ne stekam?

a si udelezenka hitrostne vozje? gokard??

kaksen je tebi bruselj?

Si lohka mislm od koga si dobil mejl.  x:Dx  x:Dx  x:Dx . 100 ljudi, 100 čudi. Recimo da ima zelo strogo, gospodovalno in pedatno mamo.

ne vem kaksne starse ma, konec koncev me ne briga.

zelim pa osebi veliko zdravja in harmonije!

100 ljudi 100 cudi x:Dx

pa se res je, smo razlicni, to je cool, le svobodo bi blo fajn da pustimo drug drugemu;

ob tem pa dovolj razumevanja in sprejemanja drugacnosti, mnenj, obcutkov in misli

drugih... pa kaj nalagam, pac biti razumljiv in toleranten, ne pa se vtikati in iskati

disharmonijo.

hm, morda je to tudi vmeni, ker si mi sicer ne dogajalo :O: xrolleyesx

hi hi x:Dx pa sej sem tak tut cool! le se - zakaj, ugotovim!

tisti osebi pa 1 anglecka nad avrico da jo mal poboza.

Ma, Free, o tem bi se dalo se pa se filozofirati... ali dogaja zato, ker imas ti sam to, ali dogaja zato, ker nimas tega, pa nek antipol, da postekas druge vidike oz. kaj je vse mogoce... Ali kaj takega.

Sama sicer tudi sprejemam odgovornost pri stvareh, ki sem 'vpletena', samo ne gledam tako fatalno, ces da zdaj ne vem kaj... Ali da bi celo sebi navesala.

Ce kdo komplicira, ne vzamem kot da je to zato, ker sem sama taka oz. ker jaz kompliciram, pac pa skusam biti cimbolj jasna in cimhitreje zakljucim zadevo... pa se potem komplikatorksim situacijam bolj ali manj izogibam...

Si mislim - tole pa nisem jaz, ali, pac - v tole kljucavnico pa moj kljuc ne pase... oz. - nimam prave kode.

Od posameznika pa je odvisno, kako pomembno mu bo odkriti to pravo kodo oz. v katerih primerih se bo potrudil, da jo bo nasel...

Ma, bluz... xDDx

Hotla sem pa rect, da me je klical zdajle frend in da mi mora to povedat...

da je gledal Videospotnice in da je bil nekaksen kviz, ki so morale ene bejbke iz enega benda (SLO) pac resevat...

Pa je bilo tudi eno vprasanje o meni nekaj.... x:o)x x:Ix :eek: x!x (kao - katera zenska nekaj, bendi, tozibabe in to)...

Aja - in niso vedele! x:Dx x:Dx x:o)x x:px xDDx x:Dx

Zadnjic pa smo o bucnicah... Pride frendica, mi jih prinese, pa se kupim ene koncno. Rezultat = razzrt jezik. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ma, Free, o tem bi se dalo se pa se filozofirati....

Zadnjic pa smo o bucnicah... Pride frendica, mi jih prinese, pa se kupim ene koncno. Rezultat = razzrt jezik.  :o|o:

ja, res, sem se ze mal naucu od tebe! x:Dx

- nek tolk osebno, se dobr da hitr pozabm x;)x

kva zdej bucnince? xrolleyesx mal rizeve vodice spit al kva..

je, sej so fajn bucnice ja x:Dx x;)x

Volkec, sem privat tukaj x:Dx . Danes se mi bo izpolnila dolgoletna zelja, grem na koncert meni zelo ljubega slager pjevaca, ki je drugace holandec (pa ne leteci)

Zdajle po malci me je mal domotozje prijelo za luno ampak so se hitro zmenili za pivo....tukaj kar ne zmanjka kandidatov za spremstvo na pivce.

Bom se cel teden tukaj, ce ima kdo kako pobozno zeljo da prinesem, naj mi javi na os... samo prosim ne kakih rezervnih delov za kosilnice (tut to sem ze iskala)

x:Xx bodte poredni

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

hallo, allemaal; we hebben een reuze tijd hier , veel pintjes , en al veel wafels gegeten , hehhe

is niet zo goed voor onze lijn ...maar die hebben we toch niet ;-)

x8Dx

prevod:

zivjo vsem imamo se fino, veliko piva in pa vaflov heheheh, kar ni dobro za nase postave...., ki jih tako ali tako nimamo.

(to jej bil preblisk mojga frenda, da vam napise nekaj za luno, tole je excluzivno porocanje x:Dx x:Dx )

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

dobro jutro... x:)x x;)x

konchno "jutranja" kava...spau ceu dan...hehe

vcherajshnji koncert Bratka Bibicha (alias Biridko Bebich.. x:Dx ) jako uspeshen...ITAQde pohvaljene luchke...hehe

bli tam vsi stari hipuzli in hipuzle... x:o)x je prou fino srechat ljudi, k majo stetovirane peace, pa pridejo nasminkerani de te kozlat x:Dx

skratka zadeva ratala, after na metelkovi biu juhuhu...hehe

dons pa pedri v K4....mick se neki najvlu... a pridesh? x:Dx x;)x

666 piropraktikou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Uff, jaz pa ves dan nekaj poležavam, ničesar se ne lotim prav. Nekaj sem instaliral nov poštni strežnik, ki sem ga v petek sformatiral (če sem že pol leta vedel, da so mi hekerji vdrli noter x:Dx ), mislim, lahko bi ga dokončal in stvari prestavil iz nadomestnega na tega, pa nekako nisem našel prave volje. :inocent: x:Dx

Malce sm zaskrbljen glede faksa, službe in ljubezni, ampak nič hudega, vem da bom dal vse te ovire oz. probleme čez. Še posebej decembra me čaka težko obdobje, velik dela, znoja, živcev... Se bojim da ne bom imel čisto nič od veselega decembra.
Ja sam ka mali pao s lipe

Bom uporabila štajerski izraz...prišla, da se "obtačlam"... x;)x

Kolk dogaja...na LNF...vidim, Mateja pisala ene ful dobre stvari...pa nimam časa brati...bom nadoknadila enkrat v prihodnje.

Živim sto na uro....se mi včasih zdi...da prehitro...manjka mi par dni...izice..

Aja, včeraj smo nekaj malega praznovali...in kot že velikokrat doslej...srečna...da imam takšne prijatelje. x:Xx x^x

Astra

Per aspera ad astra

Astra, a ne... jaz imam tudi takole obdobje, ko sploh ne morem komentirat, tudi ne brati (sploh pa daljsih) textov, tako se samo malo vmes vtaknem in oglasim in tko... x:)x :palec:

Pac pa... HA! Uganite, kaj sem danes!?

:vtz: Koncno se vpisala na fitnes!!!

In sem torej bila ze na fitnesu danes! x^x x8Dx x^x x:)x :palec:

To!! x^x Nisem pretiravala, tako me (se) nic ne boli, ampak se ful dobro pocutim.

Zadnjic sem se odlocila, da bo spet treba malo takole... generalno naredit.. za zdravje in to...

Ugotovila, da ce vsake toliko se malo okrepis, obnovis (recimo vsaj na 5, 10 let eno ornk cistko pa krepilno kuro itd), si ful naredil zase! xsrcx

:palec: :palec: :palec:

Priporocam! x;)x x:)x x;)x x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa... x;)x

Natanko tako....sem sama prišla do enakih zaključkov...preveč kadim, premalo naredim zase... :xx!:

Že mesec dni hudo kašljam...jaz pa nič.

Sem se pa pred par dnevi s frendico vpisala na badminton.. x;)x

Pa prehitro živim...zadnje čase...vse zajemam z veliiiiko žlico...kot da se bojim, da mi bo kaj pobegnilo.

Bo treba mal na bremzo...in se umirit... x^x

Sem fuuul zadovoljna...ker sem danes dokončno uredila prešolanje Jana...čeprav moja riba...kr plava...in mislim, da še ni rekel zadnje besede.Njegov komentar je...bomo videli, če mi bo všeč... xrolleyesx

Ok, bomo pač videli...mislim pa, da bo boljše...ker je na tej šoli čist druga energija...začutiš jo, takoj ko prestopiš prag.

In učiteljski zbor...kr tekmujejo...kdo lahko več pomaga. x^x

Ma, res en fajn občutek.

Pa moja najstnica..vsa v oblakih, mal zaljubljena...pa tut prvega mačka...smo dali skozi.. xrolleyesx

Tko da...karkoli...sam dolgočasno pa res ni... x:Dx x:Dx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Ma Astra!!! Kako imava hecno tole po teh obdobjih (ali kaj je to)... x:)x :vio:

V nekaterih delih... kot bi sebe brala...

Se posebej mi je vsec tistole: "...kot da se bojim, da mi bo kaj pobegnilo...." x;)x xDDx

Mal bremze, ne... hehe... jaja, pajade... x;)x

Evo to!

sem vedela! ;)

Za jana namrec... ce ne bi tam se skenslal, mu pa tole ne bi prislo na pot... ja ja, tako je...

Ma, to smo Ribe res... xrolleyesx :o|o: :sori: x;)x xDDx

Badminton? :palec:

Badminton je zakon - rada ga imam, sploh ne bi verjel, da se tako razmigas... rame te bolijo, vse... samo je pa ful lustno...

Rada pa imam tudi pinkponk - taka spidi varianta - glih zame. xDDx x;)x

Picasso

kako se vse zabriše v tanke obrise,

ko nebo potemni, ko zdravje odide na skrite poti...

Čudež življenja...

Nasmeh Zdravje Radost

Prosim, Vrni se njej, ki te potrebuje

Prižgi lučko, ne ugašaj je več

Stankaaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Jaz sem pa se vsa mehka in polna vtisov vcerajsnjega koncerta. Bilo je res meeeega meeeeega. Model ima razprodane koncerte na stadionih, je vceraj igral v najmanjsi mozni dvorani, ki je zelo akusticna in ena boljsih v Bruslju. Publika je bila cisto prevzeta.

Cela ekipa glazbenikov zelo na nivoju in profi tako, da je bil uzitek popolen pri poslusanju zelo profi in simpaticno. Kljub temu, da ne stekcam vsega, ker poje v flamcsini, sem se cel koncert ¨¨ven¨¨ metala. Pol so se mi ljudje cudl, kako sem cel koncert skoraj odpela in preplesala ampak, saj glazba je za cutit, tudi ce ne razumes vsake besede lahko not pades. Ce bo kdo imel priloznost (velja predvsem za rakice-poslusalcem metalike in deep purplov ne vem ce bo tole sedel) Marco Borsato je definitivno za pogledat :2src: . Poznamo tudi eden njegovih vecjih hitov pri nas v priredbi skupine babilon, ki je prav tako bil zelo popularen pri nas.

Se naprej se lepo imejte, danes me caka se obisk zoboderja, ki bo saril po mojih zobkih x:Dx , baje ne bo nic bolel....ahaaaaa :o|o:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...