Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

Eh, eh, eh, Marsa...samo ena majhna fotkica...brezveze..praviš... x:Dx x:Dx

Ko pa spodaj v tekstu piše...pri vsakem tretjem stavku...

Marsa pravi:".......no, Marsa je izjavila....Marsa komentira.....Marsa se spominja...

By the way...kul slikca.. x^x

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

O.. x:Ix :8): :sori: ...

Sicer pa, ja, Marsa pravi... pri hc sceni nekaj...

ne marsa pravi nekaj pomembnega zdaj ali O zdaj.. pac pa nekaj kao...

+ kaze, da niso imeli (ocitno) prevec drugih virov, ker so na hitrico sklanfali tole... x:o)x x;)x x:Dx x:Dx :palec:

Nisem videla, ne vem, res da sva imela s Sebastijanom pogovor in me je Igor potem na 'eventu' fotkal, normalno, da dajo kaksen stavek ali dva, samo sem mislila, notri, pac, eno mnenje...

No, me prav zanima - bo treba v tem primeru pac kupit Mladino.... me ze zdaj stiska... x:o)x x:Dx x;)x :xx!:

Kaksen lep dan se je naredil!!! xsrcx

Samo me nekaj hoce glava zabolevati... ma, ful enih stvari v glavi...

Astra, tenx! x:Xx x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

aja...pozabu...

v petek je imel Jimmy Rasta 50 let..(hehe abraham) in smo praznovali skupaj z Luchko z Dela(ki je malo mlajsha) v vinoteki na gospodarcu...bend je biu neki trio...Peter Lovshin je pel stare komade...zhurka strashna...

bo na tv...pop-in

665 :vragec: -ou

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Na izlet gremo... :onfire:

Tri dni se bomo s prijatelji klatili po Brdih...na naši in italijanski strani.Pripravljenih imamo kar nekaj degustacij...hrane in vina.. :yumy: vrhunec pa mislim da je povabilo h Kristančiču...na degustacijo...in večerjo.

No, zdaj sem že mal uredila zapiske...pregledala fotke...in lahko poročam... x^x

Brda...so me preprosto očarala...in sam sprašujem se...zakaj..se nam zdijo tako oddaljena...da tja poredko zaidemo...

Čudovito vreme...temno modro nebo...in prijazni ljudje...da o vinu in hrani ne govorimo.. x^x

Všeč mi je...kako so se Brici...lotili vinogradništva...še posebej...če jih primerjam s štajersko sceno...

Kleti, odnos do vina...ma da dol padeš..res.. x^x ...vse povezano s kulturo, razstavami, kulturnimi prireditvami...

Pri Kristančiču...se je zbrala ena lušna družba...mi, nekaj enologov iz Avstrije, ameriški trgovci z vinom,snemalci portugalske TV...večerja...ki je trjala nekaj ur...pospremljena s pripadajočimi vini... :palec: ...za razvedrilo pa Olga Gracelj in Zdravko Perger...ki sta ob spremljavi Igorja Švare...prepevala...operne melodije...

Res..dnevi, ki te napolnijo z novo energijo...in ti dajo voljo...do dela...ko vidiš...da se DA...če hočeš...

x:)x x^x

Astra

Per aspera ad astra

7000???, pismu ej, jaz pa sem ti mislil svetovat glede na tvojo desno roko da bi šla za pisateljico a je očitno da prav dovolj pišeš.... :vragec:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

baje sem danes v Mladini, mi je prijateljica telefonirala prejle... samo ena fotkica nekaj, brez veze, da ne bi kdo lazil zaradi tega celo kupovat ali kaj... samo note pac...

Ehm, nisem videl tega x:Ix , pa sem jo sel kupit ... x:Dx

No, sem kupila Mladino. Ma, cisto kul in se moram opraviciti Sebotu, ko pravim, nekaj brez veze.... v bistvu je kar nekaj o tem in ni samo zgolj fotkica. Ta je na 1. pogled cisto kul, imam pa malo... popaceno faco zaradi objektiva ali pa ravno kaj zvecim ali kaksen tak siht naredim.

Sicer pa - cisto OK, pac... fotka in vse... x:)x

Hecno - vsakic se pojavim v cajtengih kaksnih Oktobra, Novembra. x:Xx (asc)...

Tina! :vtz:

Ratalo! :palec:

Ni slo cisto vse (sem premajhen 'orbis' vzela, ko pa je napackano, se ne vidi in na nekaterih mestih se se malo pozna, a je definitivno ful pomagalo in morda ponovim).

Sem 'znala' nekako, sem zrihtala, sms-a nisem dobila (itak bi bilo pa prepozno, ker nisem hotela nic vec odlasati), ker sem pozabila mobi pri tej frendici (ko sem ga dala polnit, ko mi je crknila baterija sredi pogovora :xx!:). :o|o:

Malo sem se spucala avto, sicer pa sem nadvse uzivala v -hitri- voznji po avtocesti. :palec:

Tako da ti lahko vrnem zdaj ibunge - priletim enkrat k tebi v sluzbo.

Thanx! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa me veseli, da je pomagalo x8Dx :palec:

Sedaj, ko zadevo obvladaš, jo lahko brez navodil ponoviš še na tistih mesti, ki jih v prvem poizkusu nisi zajela x:Dx

Samo kot opozorilo ... če boš ta petek letala po Ljubljani ... mene ta dan ne bo v službi x;)x x:Dx

Mivde z mami uredili grob, tako da konec tedna dodamo še rožice, pa kakšno svečko, pa bo :vio:

Do sedajle grela kopalnico in vodo, tako da sedajle dirkam pod tuš. x^x Potem pa :sleeping:

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Ooo, Marsa pa 7000 x!x ... čestitke :palec: ... in nujno bomo pogledali v Mladino x;)x

Jaz naspidirana danes, da me ni za ustavit. Se mi vidi, da je za mano dooooolgo obdobje mirovanja in predvsem, da sem že skoraj čisto taprava :onfire: ... dopoldne sva špancirali s psom ob enem potočku, krasen razgled na jesenski gozd :2src: xsrcx , potem pa pekli palačinke in s pomočjo feng shuja izbrali barve za najino stanovanje, ki ga bomo te dni prepleskali... popoldne že akcija, sva spravljali vse tiste drobnarije, knjige, kristale in take reči v škatle in škatlice, en regal sem razstavila, ker ga bova zamenjali (za tiste par polic je bilo 145273846 vijakov!!!), vmes šibala k mojim, da sem peljala na sprehod še enega peseka (ta pa rabi malo daljši sprehod, kot najina scrkljanka, navajen hodit in letat kilometre :huh: ...)... no, do zdajle sva rihtali vse tiste drobnarije in jih spravljali in metali stran, kar je odslužilo... ma, kolk je tega :eek: x!x ... zdaj pa se še malo prevoda lotim, en članek je napol napisan, pa me žuli, en obiskec še menda tudi pride... naprej bom pa kar improvizirala x:Ix x:Dx

Torek, lepo vreme na cesti, nov dan, novim zmagam naproti..... Se mojemu Angelčku varuhu vsak večer sproti zahvalim za vse kar se mi je dobrega v preteklem dnevu zgodilo, za vso moč in energijo ki mi daje v tem obdobju, pa optimizem in pogled naprej po poti, pa voljo zame in voljo in silno željo, ki jo prelivam naprej....

Moram reči, da je ena težjih lekcij v vseh pogledih, kar sem jih imela do zdaj, najti energijo zase, voljo in optimizem, pa vse to prelivati še na osebo, ki je v teh pogledih na tleh.... Ampak dva leva bova valjda tole zvozila, potem me pa do konec življenja ne ustavi nič !!!!! x:)x xsrcx xloveyx xupx xupx xupx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Vceraj bila v CD-ju, na koncertu Irske folk skupine Lunasa. Meeeeeega, tipi so pihal, pa spilal, da je kaj. Baje so ena najboljsih irskih skupin, ki veliko koncertira po svetu. Poleg dobre glazbe, ponudijo se irski humor in dober stik z publiko. Skoda, ker moras v Cd, -ju sedeti na stolih :xx!: , za take koncerte bi moral prepovedati stole. Ves cas sem poskakovala in sem morala, kar zapreti oci in sem plesala v mislih. Nekajkrat me je kar imelo, da bi sla kar gor in zaplesala aaaah ja ...irski zuri so mega x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Heej, Bobnar!!! Cestitke!! x:)x x8Dx x^x :palec:

... to seveda NIMA nic opraviti s kaksnim tranzitkom tamle jupitra, a ne... xrolleyesx :o|o: x;)x

Jaz pa sem vceraj zvecer slucajno kuknila v LK in ugotovila, da imava danes ob 7:25 (!! :xx!:) ortodonta. xrolleyesx

Pocitnice, jaz pa vceraj vstala ob 7h (ker majster za bojler), danes pa ob pol sedmih! :sori:

In sva bila pred deveto ze doma, pa sva bila se v knjiznici! To pa je pozitivna plat tega. x:)x

Zdaj pa spet guzva in sponanje.

Picasso

Guest sanjalica
hihihi...včasih je dobro biti v službi...kjer lahko glasuješ z veliko računalnikov...ki imajo različen IP... x^x x;)x

rachek.....zlo dvomim.....

mi nekak tole kle ni vech prou zlo....

Seveda...aakhut se je izpel...

Oboževalke...so izginile..iste domislice so bile že 2 ali 3x napisane...odkar je na dan pricurljala resnica...ne more več niti igrati gospoda...in vzvišeno deliti naukov...

Njegovi neizmerni sreči...in uspehom nihče več ne verjame...

Ja, Lunin net...je za :vragec: ..postal dolgočasen....bo treba drugam...kjer bo spet lahko blestel...nekaj časa...

:xx!:

Astra

Per aspera ad astra

:vragec:

mislm...

kdo zdej kle brez koga ne more...

nehi mi strat okol...****....

k sploh ne shtekash...

post pa itaq ni biu teb namenjen....

in se ne mislm umaknit....tko kot iz bloda....

aja....hehe....

tole pa morte slishat.....kako so gospa razdrli zvezo na blodu....da so sami imeli fuklja....dokler ni drug (jaz :xx!: ) prishel na vrsto....ima astra bogato zgodovino....

666

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...