mushi 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Jst pa včeri vidla Skat-e prvič. Se je splačal glasovat. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Bobnar, to mi deli! MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Aakhut...a te je tvoja bogata domišljija...pustila na cedilu...je zmanjkalo laži o sebi...pa začenjaš ...pripovedovati..izmišljene zgodbice o drugih... za aakhuta...bi moral nardit drug dnevnik...ne tega..kamor zapisujemo...svoja doživetja, misli, čustva...nekaj v stilu...KAJ BI RAD...PA NE MOREM... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 hehe astra...ni blema...bom Wsharkija pa sestrco od Ostrele povabu...de kej lepga o teb povesta... 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 tole pa morte slishat.....kako so gospa razdrli zvezo na blodu....da so sami imeli fuklja....dokler ni drug (jaz :xx!: ) prishel na vrsto....ima astra bogato zgodovino....JA FUKLJA IN FUKFEHTARJA, DEJ aHUTK, NARED ENO REPLICO sm se tut jest ob vaju utrdil mozak, nich bat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 hihihi...včasih je dobro biti v službi...kjer lahko glasuješ z veliko računalnikov...ki imajo različen IP... Če imaste javne - pol gre. Pri nas smo pa vsi za enim. No, imamo še 6 drugih poslovalnic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 hehebi lahko sistem nardil...pade band vangleshko top lestvico... 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Thanks, Aakhut... ...zdej vsaj ne bodo več mislili...da sem res staradebelainkajvemkakoše nemogoča... Če sem tolk zaželena...kokr ti praviš... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 ..nevem zakaj sta mi postala v vseh teh mescih tak usec, da bolj realno gledano neb mogl bit, Tipicen slovenjski direndaj post modernih zvez in v bistvu neč nouzga, sam bolj javno predelano, obdelano in iztrebljeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 nezazhelena....manipulatorska ....debela....smrdecha.... :xx!: 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 BLEFIRANJE JE SORODNO Z MANIPULIRANJEM POSTANE NALEZJIVO TAKOJ, KO SE ZAČUTI MOČ NADVLADE-PREVLADE. TUKI MATA PAR FILMCKOV, DA SE SPOZABTA, DA SPLOH OBSTAJATA http://www.gvrevija.com/splet/zabavni_ogla...id=124&paging=3 pol pa klikajta na ime filmov, jih je več, na levi strani Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 hehe poko... astra...lahko pa she koga povabim, da kaj objavi... :xx!: 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Eh, Aakhut...pa sem upala, da ti je vsaj pol tolk dober...kolkr pišeš...zdej pa vidim...da ti ni ...Kaj naj rečem...žal mi je zate..da si tko na dnu... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 PRVI BODO ZADNJIIN ZADNJI BODO PRVI....biblijo v roke ****) 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 ja žal, pa Prav Neč **** A NI ZA VAJU ENA SOLO TEMA ODPRTA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 to srdljivki povej....nism jst klele zacheu... :xx!: 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2003 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2003 Se komentar na komentar...V vseh svojih 7 jurjev objavah (in vseh tistih stotinah zraven, kot LN ali admin se tedaj itd..) se nisem objavila takega posta... kot tega zgoraj... Res se tako pocutim v zvezi s tole zadevo....Halo mislim no! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 v vseh svojih skor 5-ih jurjih objau...pa skor ceumu letu kle gor....pa skor ceumu letu z njo, ki me je spraula sm gor...(pa u konchni fazi, che sm res tko zlo grozn, kwa kurc je pa pochela z mano ves ta cajt k mi ni dala dihat)...se she nism pochutu tko..................tko....................tko.................... tko....................yeah..................................................................................... 666 ps.....marsa sorry........sej bi jst tut drgach tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 hmmm....marsa....che zhe na mile priproshnje smrdljivke poste pa slikce ven mechesh....mam pa she jaz proshnjo, da zbrishesh vse VSE poste, ki imajo kar koli skupnega z MANO IN SMRDLJIVKO.... v naprej hvala.....666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Bobnar...mal si nepotrpežljiv... Zdaj imaš uspeh...pa diplomo...ti bi pa še denar...Hm...recimo...da je možno...da dobiš sam dvoje...čemu bi se na račun denarja odrekel... Astra P.s:čestitke...za oboje.. Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2003 Aakhut... posti so prepredeni s tem... gre za obdobje, a ves...In tisti, ki tke tkanino, je odgovoren tako za trdnost - kot tudi stevilo, proznost... posameznih niti... a ves..SKODA mi je brisat karkoli, zato naj vsak sam... bo kul v zvezi z vsem.Ne bom se spuscala v utemeljitve, saj pravzaprav kar stekas oz. ohranjas humor in inteligenco, kar me veseli in pomirja in res nocem biti pokroviteljska in vse... in ce je pateticno ali kakorkoli of zate, sory tudi tebi, a se izrazam iskreno in hocem biti kul, ker se preprosto hocem tudi pocutiti kul. Jaz ze kot otrok nisem furala zamere, kuhala mule in podobnega... sem bila nastelana - dajmo bit prijatelji, in vse...S tem da mi je kar nekako uspevalo, da zraven nisem bila pateticna...Hocem reci.... ce smo se tako ostri in vse - jasno, saj se pilimo, oblikujemo, vse... zaznavamo, spoznavamo, odkrivamo, razislujemo...a vseeno - duh in srce steje... ne mi rect! Tako da... dajmo bit pliz res kul...Sekajmo, sikajmo, pikajmo, zbadajmo...Samo ne zlivajmo zolcev, gnojev... WC scena je za v wc... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 hmmm...ok sam zakaj je pa pol slika ven letela? 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2003 Cakaj... ali smo v temi Dnevnik?Aha, OK.Danes me je presenetilo nekaj. Namrec, ugotovila sem, da imam razlicne barve oci. Prav zares. Levo oko je rjavo, desno pa zeleno...Je pa v bistvu tako, da sta oba zelena, le da je v desnem vec kot pol ocesa zelenega ostalo pa je oranzno in ce je taka svetloba udari ven tko, levo oko pa je v bistvu tudi zeleno, le da ima ful oranzkastih in celo rdeckastih pik, kar v celoti in od dalec delajo oko rjavo. Preseneteljivo odkritje - in tudi zato, ker selepri 40-ih odkrijem to...Vedno sem mislila, da je pac taka in taka svetloba in vse, a zdaj se prav lepo vidi...Blabla... samo res no... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2003 H. Glej, v bistvu forum nekako zagotavlja to, kar zeli udelezeni - in ce je to anonimnost, je to to.Ce vzamemo iz stalisca, da pac ti imas to fotko in je kao to to? Ce pa vzamemo iz stalisca avtorstva, pa ni niti samo tvoja fotka, ki jo imas, niti samo onega, ki jo je pofotkal, niti samo ne onega, ki je gor. Tako da sta avtorja v tem primeru -vsaj- dva - in ce se eden ne strinja z objavo... ... ...Res (ker me bos lovil za besedo itd.) je odvisno seveda tudi ali predvsem od srcnosti urednikov in moram najskromneje res priznati tudi to, da ni vsak urednik tako tenkocuten. Vendar pri nas je tako.To velja povsod na LN - ce le vem oz. sem obvescena.Vsaka fotkica, ki je na LN (ki je objavljena z najine strani) ima dovoljenje za to - najveckrat pa gre itak za avtorsko - najino.Ce bom dala fotko nekoga, ga bom vprasala za dovoljenje in to je tako.Pac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts