aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 heheglede na to, da je fotka na netu....torej dostopna vsem, bom pach podal samo link, kjer se jo da videti....je pa res, da ni edina....torej v sploshno zgrazhanje, bom objavil link.... 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Marsa...saj si pravilno napisala...sam očitno...eni ne štekajo.In prav gotovo ni forum namenjen izživljanju bolanega uma.. :xx!: In te slike...niso avtorsko delo...ker jih je naredil nekdo, ki sploh ne ve...da se tukaj objavljajo...poleg tega...pa mislim, da mora biti vsaj neka zaščita..udeležencev foruma... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 glej, glej...pa moja nova tema je tudi dobila noge....in odshla neznano kam.... 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 hehe astra...lahko pa objavim svoje avtroske fotke.....recimo iz webcamma... :xx!: 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Hehe...Bobnar...lahko pa gledaš tut tko...S slavo...pride denar...z diplomo...služba...in denar... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 hehe....bobnar.... zgleduj se po astri....z leti se bogat porochila, prshla do kesha, tko de si lohk prvoshch fuklje....pa she na shiht ji ni treba....tko da ma chasa na pretek... 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Danes imela šolo za svoj ego :xx!: . Priklopili končno elektriko..ampak..ni šlo tako zlahka..mi že zadnjič pravi tip, ki bo(je) priklopil - a imate opravljene meritve? In protokol...pa pravim jaz..ja seveda, saj sem bila zraven...vse imamo vi kar pridite..in po telefonu še enkrat - če ni protokola ni priklopa.....jaz pa že malo jezno...pa sem vam rekla, da imamo...in za ziher še poškilim na improvizirano polico. Tam je lepo v prozorni mapici čakal protokol. Le, da je bila v bližini neka vrećka s paradižnikom...jo umaknem vstran in potem lepo čakam tega tipa.. No, pride..preveri nekaj vtičnic in pravi - pa protokol bi še imel..jaz horuk ponj---pol pa šok. Kar ugreznila bi se nekam najraje...ti hudičev paradižnik je stekel, za ziher še zasmrdel in protokol o meritvah je bil... zanič. Potem pa sem ratala tako mičkena....čisto čisto..... :xx!: Ni ga bilo huje zame, kot iti s tistimi hudičevimi listi gor..in rečt: Dejansko nimam protokola....eh....in mu pomolila smrdljive liste pod nos. Lahko jih gledate...vohati pa jih ni pripročljivo....Človeka je hotela kar kap ..V glavnem...na koncu smo rešili nekako...le, da sem kar nekajkrat slišala: A ne da smo se zmenili, da bo protokol?? Jaz pa kimam...ja zmenili smo se.... Sicer pa...veselo selim. Če bo vse ok(se pravi - če bodo postavljeni vsi opaži, položeni vsi laminati, se v nedeljo dokončno preselimo...če ne bo kakšen dan zamika Aakhut - ma kaj težiš zdaj....si od začetka samo pisal ...aakhut vas ma vse rad...astro pa še prau posebi.... Tudi če boš tole brisal.....nas je kar nekaj, ki smo tole dobro zapomnili.Kaj neki blatiš zdaj? Včasih ti je pa le bilo lepo! Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 ja nataly....res je, ......bili so chasi.......pa so srechno minili......................in nastopili so novi chasi...........................smrdljivi spomini pa ostajajo................................**** pa tut......... 666................................ tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 EVO GA, SM GA VIDU KAK JE UDRIHAU NA BOBNE, PA IMA ŠE ENGHA SCHORPIONA NALIMANGHA NA VRAT, HUHJA ;JA UPORABU JE VROČE POGLEDE IN STRASTNO˝ STISKANJE ZOB, HEE..TKO, JA.. GLEDE PEVKE PA ,JE 99% BOLJŠA V RESNIC BREZ TELE LASULJE, VEŠ. PESEM ROLLA KT U ŽIVO, JAA SAM VIDEO PA BI LAHK BIL POSNET TUT NA KAKEM RAZGIBANEM TERENU KT JE SAMA GIBČNA IN TERMIČNA MUSKA,NE PA GLIH RAVN V ZAPRTEM IN VRTEČEM PROSTORU. TKO,DA...ZAME RES BOBNAŠ KAKOR SI JEZEN, JAH VSE SE SKLAPA IN PO KARAKTERJU POKLAPA. BOM ZDEJ ŠOU GLAS ODDAT, VSE ZARAD TEBE IN VZHAJAJOČEGA MOŠKEGA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Poki...vroče poglede in strastno stiskanje z zobmi???? Bom res morala ta video končno pogledat Jaz sem glas dala brez videnja pa zgleda, da bo še kar nekaj časa tako Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Jutri mogoče - če ne bom pozabila Kul..če imaš cd... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Marsa...sem danes zvečer...malo razmišljala.. Kul je...da si toliko tolerantna....urednica..da dovoliš...da se mnenja krešejo...Pa vendar..se mi zdi...da ima vse svoje meje..in to...kako me nekdo imenuje...zadnje čase... :xx!: Forum je res...javna zadeva...in nismo prisiljeni sodelovati...pa vendar...mi je prirasel k srcu...in bi se mu težko odpovedala..ne morem pa več odpreti nobene teme...napisati nobenega posta...da se nekdo ne bi vtaknil...in me imenoval ****...in čeprav sem to doslej ignorirala..se zdaj sprašujem...zakaj pa naj bi to mirno prenašala...saj je to vendar žalitev...namerna, direktna..in kot spodaj piše...žali moja čustva...Poskusi si predstavljati...kako bi ti tole sprejela.. Pravzaprav...sama ne poznam rešitve..podala sem samo svoje razmišljanje... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Ja astra , to sem že jaz tudi razmišljal, ko se nečemu ne odpoveš več zlahka ... :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 A veš, tudi jaz sem razmišljala o tem . Včasih sem kaj hitro znala "popenit" kadar sem opazila, da je Marsa kakšno radirko v roke vzela in zbrisala kaj...in ji hitro potem vrgla pod nos , češ briše! :xx!: Sem nekaj po drugih forumih gledala zadnjič - in bila kar zgrožena nad ravnanji urednikov in se hitro odločila, da me tam ne bo..pa niti začela nisem nikjer kaj dosti sodelovati. No, tako kot sem že rekla - Aakhut pač kaže svoj nivo...in nesposobnost odrasti. Saj malega princa so imeli vsi radi...ampak vedno pač ne ostaneš mali princ.Mogoče bi morala radirka malo zaiti.....in pobrisati..kaj vem. Jaz prenesem marsikaj - vse se konča v hipu, če mi kdo užali otroke. Še najhuje me ujezi, da se glede otrok oglaša nekdo, ki jih sploh nima oz. niti namena imeti jih. Torej - vsi imamo mejo...in preko nje si ne smemo dovoliti. Vsekakor Astra te zelo, zelo podpiram Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 ja nataly....res je, ......bili so chasi.......pa so srechno minili......................in nastopili so novi chasi...........................smrdljivi spomini pa ostajajo................................**** pa tut......... 666................................Nehaj no. Če veš, da so časi minili, zakaj hudirja jih non stop obujaš?Očitno jih pogrešaš. Če pa ti je slučajno tako zelo hudo bilo v tistih časih - daj poglej se v ogledalo in si sam sebi priznaj, kar si pač moraš priznati. Zdajle bom malo hudobna : kako zelo in na vse pretege si jo hvalil.... In še nekaj - kakšen moški konec koncev sploh si, ne poznaš nobenega dostojanstva? Nobenega spoštovanja? Če ti ne spoštuješ, kdo bo torej spoštoval tebe??? Tako...v nočni razmislek..malo...grem zdaj....v mižule Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Poki...vroče poglede in strastno stiskanje z zobmi???? Bom res morala ta video končno pogledat Jaz sem glas dala brez videnja pa zgleda, da bo še kar nekaj časa tako Nataly, malo solidarnosti z moje strani ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Čudovita so jutra, ko si doma... (sončni žarki se igrajo...vse je v rumeno-rjavem-rdečem tonu) Ob 8.40 v pidžami, sedeč po turško, z veliko skodelico vroče kave pred PC... Ostali še spijo... Vsakih 5 minut zakličem: "Zbudite se!"... to počnem že od 7.30...a oni še spiiijooooo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Že včeraj so me srbeli prsti, da bi zdaj ša jaz kakšno rekla o tem, da forum postaja astrin in aakhutov ring... iskala sem tisto njuno temo, ki jo je Volkec odprl, pa je nisem našla in potem opustila idejo, da kaj rečem o tem... sem pomislila, da je že tako OK, da se ne vpletam... danes pa vidim v dnevniku, da vas je še nakaj, ki o tem razmišljate, zato bom zdaj tukaj povedala, kar želim o tem povedati... Najprej to, da se uresničuje sporočilo, ki sem ga že dolgo nazaj prevedla in ga lahko preberete na LN: 'TEMA IŠČE SVOJO ODREŠITEV'. Ali, če povem drugače: kolikor svetlobe smo vnesli v tale forum, toliko teme se je dvignilo. Naravni proces je to. Vprašanje je samo, kaj s to temo naredimo? Ji gledamo v oči? Ali bežimo proč in si dopovedujemo, da ni naša? Kako primerno, da je to ravno Aakhut, ali ne? Za katerega sem že davno nazaj rekla, da je nekakšno žrtveno jagnje, zelo priročen, da vanj stlačimo vse tisto, kar pri sebi ne sprejmemo. In Aakhut se odziva natanko tako, kot se mora, da se igra lahko nadaljuje. Jaz bi raje rekla, da je velik iniciator. Astra in Aakhut sta se sama 'dala na javno'. Šele potem, ko se je v njunem odnosu dvignila tema. Zanimivo, kajne? Vendar tako delujejo naše sence. Najprej se morajo počutiti dovolj varne, da si upajo dvigniti na površje. Očitno je forum dovolj varen prostor za to. Navsezadnje se vsi počutimo na njem dobro in nekako 'domače', zato smo iskreni in zaupni. Večkrat sem se vprašala, kaj ju žene, da se pred nami razkrivata v vsem, kar je njun odnos prinesel na dan? Morda pa je premočno, da bi 'nosila' sama? Četudi je vmes ogromno nizkih udarcev z obeh strani (in še s kakšne tretje, ki je zgrmela v to) in velikokrat potrebe po potrjevanju (kdo je tukaj boljši in kdo ima prav), pa ves čas 'slišim' v ozadju tudi priložnost za vse nas, da skupaj (če smo že nekako prisotni v tem) razsvetlimo tole temo... Zdi se mi, da je 'tema astra v.s. aakhut' prišla do točke, ko je možen preobrat, zasuk, preobrazba. Ne tako, da mi zbežimo s foruma in ne tako, da Aakhuta s puščicami, ki 'vedo', kje so njegove občutljive točke, zlomimo in pripravimo do tega, da zapusti forum... to je dobra priložnost za vse nas, da se naučimo soočati s svojimi in drugimi sencami, da se naučimo sprejeti darilo, ki nam jih take situacije ponujajo in se iz njih dvigniti višje. Najprej sem mislila, da je 'scena astra v.s. aakhut' njuna... zdaj pa vidim, da je naša... nima smisla, da se jo izogibamo, ker to smo do zdaj počeli (večina nas), pa ni bilo učinka, vsaj tistega ne, ki smo si ga želeli... razširila se je na vse teme v forumu, najbrž z namenom, da se vsi zazremo vanjo... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Mateja . (sem samo v začetku izrazila "začudenje" nad takim obračunavanjem, potem pa sem ga sprejela. ker je to njuna odločitev. samo njuna. in z mojega videnja njune veze naj tako tudi ostane.) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Ja, nekam človeška je ta zadeva.... Meni sta še vedno ne glede na njune obračune simpatična, vsak po svoje in nobenega si ne želim pogrešat tule na Lunci, Astra deluje kot zelo topla deklina, z ogromno energije, Aakhut ima pa neprekosljiv smisel za humor. Obema želim, da bi čimprej uspela tole zadevo popredalčkati kamor spada - tako vse lepe trenutke, ki jih ziher ni bilo malo, kot tudi slovo, ki zagotovo ni bilo brez razloga in da obadva nasmejana stečeta novim zmagam naproti.... xrosex Preboleva pa vsak na svoj način, nekateri okolju bolj, drugi pa pač malo manj prijazno Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Meni je pa tale slikica tako , da sem jo prilepila kar semle ... http://images.webshots.com/ProThumbs/68/33068_wallpaper280.jpg http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Mateja...prav hec...sem pravkar Marsi...poslala...OS...s popolnoma podobnim...razmišljanjem...potem pa pogledam...v dnevnik in ..Mateja.. Edino...kar mi je žal...da tole "čiščenje"...poteka javno...in samo najbolj pronicljivi...štekajo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Zdi se mi, da je 'tema astra v.s. aakhut' prišla do točke, ko je možen preobrat, zasuk, preobrazba. Ne tako, da mi zbežimo s foruma in ne tako, da Aakhuta s puščicami, ki 'vedo', kje so njegove občutljive točke, zlomimo in pripravimo do tega, da zapusti forum... to je dobra priložnost za vse nas, da se naučimo soočati s svojimi in drugimi sencami, da se naučimo sprejeti darilo, ki nam jih take situacije ponujajo in se iz njih dvigniti višje. Najprej sem mislila, da je 'scena astra v.s. aakhut' njuna... zdaj pa vidim, da je naša... nima smisla, da se jo izogibamo, ker to smo do zdaj počeli (večina nas), pa ni bilo učinka, vsaj tistega ne, ki smo si ga želeli... razširila se je na vse teme v forumu, najbrž z namenom, da se vsi zazremo vanjo... Mateja , lepo si tole napisala. Vsak izmed nas je ze kdaj bil v podobni situaciji. Taka je pac dinamika skupine z vsemi elementi, ki se ravno tako pojavljajo tukaj. Odvisno od zrelosti vpletenih, kako se bo razvilo naprej. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts