Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 5

Marsa

Recommended Posts

Jaz bila pa tako :hepko: ko sem se priklopila na hitrejšo povezavo ... potem pa je šel xracx :xx!:

Če bo xgoldfishx pomagala, bo jutri prišel nekdo, da spravi tiso kištico k sebi, ker jaz nisem mojster za oživljanje mrtvih pc-jev. :detelca:

xsrcx x:)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

mogoche bi pa kak sajberenergetik lohk pomagu....

mal bi z rokcami pomahu, kako mantro zamrmrau....mau pokadu z smrdechkami, kako skalco zram postavu, ......pa PIF!!!!

PC dela k she nkol x:Dx

RIBA!!!!!

dej tini nou PC!!!

666 :vragec: -ou.... x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

aakhut.. komentar kr tako.. ko vedno na to pomislim, ko zagledam to ikono.. ki jo zdaj maš..

ma una je bla taka udarna, s pestjo no.. tak te še vedno mam pred očmi...

x:Dx

Marsa.. maš kr živcev DOST, če bi bla jst ta glavna bi včasih brisala kr USEEEEEE po vrsti.. x:Dx :palec:

Me zanima kdaj bojo tile dvoboji pojenjali, čeprav mene osebno moti ne.. ko se ktere teme naveličam, tistga najedanja.. preletim poste mimo.. čeprav tole pa se strinjam, neke osebne podatke al pa slikce podajat je mimo meja dobrega okusa in sploh nefer. Sej tisti k ste kdaj na srečanju bli tak poznate dost lunatikov.. je pa glupo npr. da sosed od nekoga tole bere pa pol vse zve in poveže.. taki štosi so res prehudi. Se vam ne zdi? Pol v strahu bit, kaj bo kdo objavil in to? A ni brezveze?

Mushi

danes me pa tisto usmiljenje in razumevanje do tistega fanta mineva, sej vem, ko bom prespala bo bolje, ampak da mulc vloži pritožbo da se ne strinja s policijskim zapisnikom, mislem, halo?????po enem letu se še vedno gremo sem jaz kot lastnica avta kriva al ne, mislem, dovolj mi je. Pismo, pa vsi dokazi kažejo na to, da je bil trčenje na našem voznem pasu, da je vozil s preseženo dovoljeno hitrostjo, medtem ko se je naš števec ustavil na 20,da je vozil pod vplivom alkohola, a ne on pa še vedno muti. pa tud za ribico je tole očitno pretežka naloga.

še kaj lepega prosim danes, ker počasi mi je dovolj :xx!: x!x x!x

Shit, eni vse probajo... xrolleyesx :xx!:

Najbrz s tem pac samo hoce zavlacevati postopek ali kaj takega...

Ce so dokazi in vse, nima kaj praskat - lahko pa vlozi pritozbo in to je pac storil...

Ja, tezko je potem ohranjati razumevanje in toleranco...

Ne pusti se spraviti iz tira. Ti ze ves, zapisnik pa tudi obstaja. Drzim pesti za pozitivne izhode in za lepe dogodke se danes! x:)x

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ma ja sej vem, povzročiti hudo prometno nesrečo s telesnimi pokodbami pod vplivom alkohola res ni mačji kašelj za mal čez dvajsetletnega fanta, ki je vozil fotrov avto, ne bi bla v njegovi koži, ampak danes tud v svoji ne :V:

Jaz pa danes nisem naredila prakticno nic. :xx!:

V glavnem sem tule komentirala, pa tuhtala, kaj naj storim in kaj se da. :xx!:

Zdajle pa si tocim vodo v banjo. xsrcx

Da bo vsaj nekaj od tega dneva... xgoldfishx xegox xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa ravnokar prišel domov ... zje*** kot, da sem najtežji fizičar ... bil na preiskavah danes ... rengensko slikanje pljuč in srca, pol pa še ono pihanje, na "s" nekako. No, izgleda, da so pljuča vzrok vsem mojim težavam. Sicer je zdravnik bil bolj skop, samo neko poročilo je napisal, izvid ali kaj že, sestra na merjenju onega "s" pa je rekla, da moje dihanje ni ravno vredu. :xx!:

Ja, nehajte kadit a ne ... pa boste v taki piz**, kot sem jaz! x:Dx

rachek dej sliko, de vidmo v kaki piz** si, pa de se lahko odlochmo,

che bi mi bli tut v taki piz** x:Dx x:o)x x;)x

666grdih in nesramnih :vragec: -ou.... x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sanjalica

JanjaK to tiste makovke, katere moraš jest 1. septembra...da si potem v šoli bolj priden?

Potemtakem mogoče Rachek vsak dan jedel mak... x^x xrolleyesx ... tk velke posledice :sori:

x;)x

Danes sem/sva zelo kul zacela dan.. x:)x

Imam sicer 100 000 opravkov, a sem kar kul.

Zjutraj sem tak sok nastimala! xsrcx

Sva do 9h spala, tamali je pa pri babici.

Moram potem kaj dobrega skuhat. x:px x:)x x:Xx

Bodite pridni danes in prijatelji in se nic kregat - vsaj danes. OK? Vazi? x:)x x;)x x8Dx

Picasso

Bodite pridni danes in prijatelji in se nic kregat - vsaj danes. OK? Vazi?    

x:Dx

x:px

a se gre kdo kregat? hehe, tako na hitrco,

xnckrivx ce se noben noce z mano kregat... nič pa jutri... (danes itak nimam nevem kolk časa...)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hehe bobnar...

to ziher zarad prehitrih vremenskih sprememb...

shtajerska...pa havaji....pa spet shtajerska... x:Dx

666 nesramnih inu zlobkanih :vragec: -ou....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...