aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 tud jz. sam da smo 2x na let zmešani... brez veze Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 eni smo pa večkrat na let zmešani Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 a ti večkrat uro prestvljaš? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 kaj kaj kaj? KDAJ SE URA PREMaKNE?jz to nikol ne vem... pol pa dva dni kasnej zvem zakaj povsod zamujam...tokrat ne boš zvedla k boš zmeraj zgodna se ni za bat najbrž boš kar točna ratala.... al pa boš spet bentila meni kako lahk tolk pozno vstajam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2004 Ponoči pa le prestavite uro na zimski čas Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 aha, saj res, dobro da si spomnil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Sam, pismu, kolk je že temno zunaaaaaaaaaj bah fuj :xx!: Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 A že!!! Grem pogledat! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Maaaa ne nooooo . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Bah. Brezveze. Pa ura gor al dol, jaz je najrajš ne bi premaknila. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Pa jaz bi rajš vidu, da tam nekje šele ob sedmih. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 Počasi se pripravite , hoteli ali ne hoteli, eno uro nam bodo ukradli nazaj , tale vikend... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Hočem, da bo daljši dan! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Thanx Boris, sem razmisljala ce cem dat v napoved, pa si premislila, da ne bi koga zmedla z 'nedeljo'.Morda dodam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 Nocoj pa le uštimajte svoje ure... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 Tule bi pa skoraj rabili prevod.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 ,a že dones je al kako? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 kwa kok je zdej ura? spet nč ne vem.... se prav dam eno uro naprej? okej. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 hehe... smo uštimal. mislim da sem vse prestavla. ojoj še domač telefon..... ok uštimano. no tko, zdej se mormo sam še navadit. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Do dveh sem klepetal spat sem šel pa pol direkt ob treh hihi po tanovi uri Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 jaz pa precej kasnej in si mislila, super, ob 9h bo 8.je blo pa 10, pol pa panika. drugac pa... sem se imela danes eno bedasto pripombo celo, rekla sem, glej to, kok je ze daljsi dan! kao... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 pa res, pol sem pa zarad tega zaspana - prav zeham... Pa navadno nisem ob devetih zaspana. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 Brez panike!!!!! NI še potrebno premakniti kazalce, ampak čez 14 dni pa že res treba, naj bo tema bližje aktualnostim.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 oooo krizaaaa....že spet ta ura...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.