Skoči na vsebino

Ura-premik

borism

Recommended Posts

• Komentarji 148
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

me nič ne briga...jaz vsako leto pi* zarad tega.............

tradicionalnost.press.................................... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Jah...jst še zdej ne vem KDAJ morm premaknit uro v jeseni x?x Anyone? x:Ix

Ah, bom pa čez balkon pogledala, kdaj se bojo upokojenci iz cerkve usul :o|o: Čeprou se mi zdi, da je več maš? Ob 8h, 9h, 10h, pa še zvečer bi djala. Razen če niso ob polovični uri? Bemu, a morm res cajtung kupit :o|o:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Cocci, kok si ti prijazna :palec:

Hvala!

xsrcx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

To pa res ni nič takega, jaz sem bila sedaj v Tuniziji in uro premakneš nazaj, danes spet naprej, čez dva tedna spet nazaj,......kaj češ, tak ti to pride xnckrivx
Kako čemo? Lako čemo.

To pa res ni nič takega, jaz sem bila sedaj v Tuniziji in uro premakneš nazaj, danes spet naprej, čez dva tedna spet nazaj,......kaj češ, tak ti to pride xnckrivx

O, ste že nazaj x:)x

A ste se fajn imel? :vio:

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

• 2 weeks later...

x:Dx

Jaz pa že eno uro enkrat prehitro v službo šla(leta tole nazaj bilo)..šibam še za avtobusom....že odpeljal s postaje - krilim kot nora..me šofer le vidi in ustavi...jaz vsa zadihana..madonca...ste hitri danes...pa tip pravi..ja ob pol šestih grem vedno tako...pa mi še ne klikne..in plačam..se peljemo...in se kooončo zazrem v uro nad njim....pol šest...seveda ura se premaknila......

Zdaj smo tole nekam bolj zaspano vzeli - še nič prav dojeli, da je tako...po novem..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest sstane
Nevem, a majo otroc notranjo uro al kva sam naš tamal se je zbudu in šel spat točno ob isti uri kot po tastarmu času. Jst sm bla pa čist happy, da bo končno spet hodu prej spat :o|o:

Pri drugem bo drugače x:Dx

x:Dx

Jaz pa že eno uro enkrat prehitro v službo šla(leta tole nazaj bilo)..šibam še za avtobusom....že odpeljal s postaje - krilim kot nora..me šofer le vidi in ustavi...jaz vsa zadihana..madonca...ste hitri danes...pa tip pravi..ja ob pol šestih grem vedno tako...pa mi še ne klikne..in plačam..se peljemo...in se kooončo zazrem v uro nad njim....pol šest...seveda ura se premaknila......

Zdaj smo tole nekam bolj zaspano vzeli - še nič prav dojeli, da je tako...po novem..

:wOOt: x:Dx x:Dx :vragec:

Me zanima kolk vas je še zadnji ponedeljek v oktobru prišlo eno uro prezgodaj v službo... x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

• 4 months later...
Spet je tu čas, da se osveži tale tema :eek: x;)x

Jutri... :vragec: x:Dx

V ponedeljek bodo pa spet nekateri zamujali... x:Dx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Kul delam nočno eno uro prej bom šel dam x:Dx x:Dx x:Dx

Seveda, če bo moji zamenjavi jasno, da se ura premika :)

Pred nekaj leti sem delal nočno, ko smo ure premaknili nazaj, in sem bil eno uro več v službi... :xx!:

Possible—but highly unlikely.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...