borism 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>oooo krizaaaa....že spet ta ura...... Sory, saj ne bo hudo , mogoče bo pa kdo hvaležen, ko bo sedaj pri treningu ugotovil, da mu ura že sedaj zaostaja in ali prehiteva Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 me nič ne briga...jaz vsako leto pi* zarad tega............. tradicionalnost.press.................................... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 O, te mora brigati, saj komentiraš v tej temi... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 sem mislila na to, da me nič ne briga če bo kdo hvaležen premiku.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Jah...jst še zdej ne vem KDAJ morm premaknit uro v jeseni Anyone? Ah, bom pa čez balkon pogledala, kdaj se bojo upokojenci iz cerkve usul Čeprou se mi zdi, da je več maš? Ob 8h, 9h, 10h, pa še zvečer bi djala. Razen če niso ob polovični uri? Bemu, a morm res cajtung kupit Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 z 29. na 30. oktober premakneš za eno uro nazaj Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 spet mi nau nč jasn par dni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Cocci, kok si ti prijazna Hvala! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 To pa res ni nič takega, jaz sem bila sedaj v Tuniziji in uro premakneš nazaj, danes spet naprej, čez dva tedna spet nazaj,......kaj češ, tak ti to pride Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 To pa res ni nič takega, jaz sem bila sedaj v Tuniziji in uro premakneš nazaj, danes spet naprej, čez dva tedna spet nazaj,......kaj češ, tak ti to pride O, ste že nazaj A ste se fajn imel? Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2005 Nocoj pa zares, premik URE ob 3:00 na 2:00, prehajamo na zimski čas, "ukradeno uro" dobimo nazaj, lepo nedeljo in praznike VSEM, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Nocoj pa zares, premik URE ob 3:00 na 2:00, prehajamo na zimski čas, "ukradeno uro" dobimo nazaj, lepo nedeljo in praznike VSEM, B. Fino, da si temo osvezil pravi cas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Nocoj pa zares, premik URE ob 3:00 na 2:00, prehajamo na zimski čas, "ukradeno uro" dobimo nazaj, lepo nedeljo in praznike VSEM, B. HVALA Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Tele teme nisem do danes nikoli odprl in tako sem včeraj zjutraj, ko sem bil v dolini zmenjen za kofe, prišel eno uro prezgodaj (in prou bukou gledu, kwa je zdj to, d ni benga) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Jaz pa že eno uro enkrat prehitro v službo šla(leta tole nazaj bilo)..šibam še za avtobusom....že odpeljal s postaje - krilim kot nora..me šofer le vidi in ustavi...jaz vsa zadihana..madonca...ste hitri danes...pa tip pravi..ja ob pol šestih grem vedno tako...pa mi še ne klikne..in plačam..se peljemo...in se kooončo zazrem v uro nad njim....pol šest...seveda ura se premaknila......Zdaj smo tole nekam bolj zaspano vzeli - še nič prav dojeli, da je tako...po novem.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Nevem, a majo otroc notranjo uro al kva sam naš tamal se je zbudu in šel spat točno ob isti uri kot po tastarmu času. Jst sm bla pa čist happy, da bo končno spet hodu prej spat Pri drugem bo drugače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Men je to cist mim. To pomen, da se prej ustajam Kaj naj ob 5 zjutri delam? No sej zdej je ze u redu...pocas... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 kako moraš sred noči vstajat, Michelle? to je skregano z zakoni narave Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Jaz pa že eno uro enkrat prehitro v službo šla(leta tole nazaj bilo)..šibam še za avtobusom....že odpeljal s postaje - krilim kot nora..me šofer le vidi in ustavi...jaz vsa zadihana..madonca...ste hitri danes...pa tip pravi..ja ob pol šestih grem vedno tako...pa mi še ne klikne..in plačam..se peljemo...in se kooončo zazrem v uro nad njim....pol šest...seveda ura se premaknila......Zdaj smo tole nekam bolj zaspano vzeli - še nič prav dojeli, da je tako...po novem.. Me zanima kolk vas je še zadnji ponedeljek v oktobru prišlo eno uro prezgodaj v službo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2006 Spet je tu čas, da se osveži tale tema Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Spet je tu čas, da se osveži tale tema Jutri... V ponedeljek bodo pa spet nekateri zamujali... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 a v nedeljo se premkne ura? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Kul delam nočno eno uro prej bom šel dam Seveda, če bo moji zamenjavi jasno, da se ura premika Pred nekaj leti sem delal nočno, ko smo ure premaknili nazaj, in sem bil eno uro več v službi... :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 dans bomo pa eno uro manj žural... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.