Marsa 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 saj res... pozabla dat v napoved.. jp, ta teden je to iz sob. na ned. ob 2h Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Fino, bom lahko zdaj ob 2,30 vstajala . Ampak bo pa zato dalj časa svetlo popoldan Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Kam se sedaj premakne ura, to nikoli ne vem. Naprej ali nazaj?? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Naprej, ob 2h recmo, bo zdej 3 . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Naprej, ob 2h recmo, bo zdej 3 . Thanks! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Mujo se žali Hasi: "A jest zajebano ovo pomicanje satova!Umjesto u krevetu, jutros mi se dig'o u tramvaju!" Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Mene je danes ob petih zjutraj klical sodelavec. Če lahko namesto njega pridem zjutraj delat... OK, no problem...Se oblečem in grem.In v avtu pogledam na uro. Štiri in petnajst minut!!!Sem se že hotel vrnit...Ko sem se spomnil da ure v avtu nisem premaknil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2006 Nedelja bo za eno uro daljša!Iz sobote na nedeljo bomo prestavili urine kazalce za eno uro nazaj. Tako bo do zadnje nedelje v mesecu marcu. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 sem vedela da bom danes videla Borism v tejle temi...lepo od tebe da nas spomniš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2006 O, hvala Ksenija! Saj vedno ti takoj vse opaziš, lep vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 A nazaj torej? dobro da imamo tole, nisem bila glih ziher Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Me zanima, kok foka bo prej na maraton pršlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 V čem je pomen tega ura gor ura dol.... :xx!: smo se še v to vtaknili.... Ja če gledaš tako bo imel jutrišni dan 25 ur....tisti, ki pa boste ponoči delali pa boste delali eno uro več. Sicer pa hvala teli temi, sem čist pozabila da je treba uro nazaj premaknit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 Zanima me koliko jih bo v ponedeljek prišlo uro prezgodaj na šiht... Jaz sigurno ne, imam dopust... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 na ... pa bom vstala sredi noči ... bo pa zato praznovanje daljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 Ne že spet!!!! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 Saj boš eno uro dlje spala. To že, ampak noč bo prej :xx!: Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 Lahko bi 6 x po 10 min premaknili...zjutraj je 10min vredno kot ena ura zvečer Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Danes je bil prvi delovni dan po novi uri... Je kdo prišel uro prezgodaj delat? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Eh....to bi blo pa res mem. Sej se je včer cel dan to troblo vsepovsod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Pa se vseeno zgodi... Pri nas jih vsako leto nekaj pride uro prezgodaj... Ali pa prepozno, takrat ko se preklopi na poletni čas... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Ima ludih poslje rata. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Premikanje ure se mi zdi totalna bedarija. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Moj šef Vidš, včasih se izplača imeti butastega šefa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.