El Nino 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Kaj si mislite o tem... ter o tem da imajo gor lj in okolica počitinice en teden kasneje... k me ful zajeba tole, moja bratca mata že zdajle počitnice jaz pa čez en teden,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 bod vesel, da imaš šele čez en teden, ker boš ti tud v petek frej in si zato še en dan več frej. zakaj pa je ta eno tedenska razlika mi pa ni jasno. Da ne bi bilo preveč gneče na smučiščih sam a ni bil ta zamik včasih samo pri zimskih počitnicah? Sedaj je pa tud pri jesenskih? Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 ... kako... ...¸tega pa tudi jaz nisem vedela, da bi imeli jesenske počitnice v različnih terminih :o|o: ... srednje in osnovne šole imajo po odloku z ministrstva jesenske počitnice v naslednjem tednu... edino na faksu pa je res lahko kaj drugače Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Mi mamo tud počitnice sedaj - pa rojstne dneve na začetku teh in koncu teh počitnic...tak da je v hiši . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 oj, pa to je že kr eno desetletje tko. pravjo pa ,da ni gužve na smučiščih,al pa bazenih, pa tko dalje, zato je taka porazdelitev regije. Še mi ,ko smo bili v osnovni je blo tko. Slabše je blo za tiste love parčke, ki so bili iz drugih šolskih regijah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 ja, poki, zimske počitnice so res tako, ne pa jesenske... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 aja. tele so novembrske, ker čash so ble po 14 dni se mi zdi, zdele so jih razdelil na novembrske in na januarske,božične. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 ko sem bila jaz v OŠ, je bilo nekaj let tako. Zimske počitnice 14 dni. Prvi teden en del Slo, drugi teden skupaj in 3 teden drug del Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stella 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Anaconda kdaj si pa ti bla v OŠ? 50 let nazaj? Nisem več v srednji šoli, sam pa vem d majo zdej vsi skup počitnice. Pol zimske so pa deljene-lj+mb mata en teden, pol pa en teden ostala Slovenija... Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Saj ne rabiš bit 50 let star, 27 ali pa tudi 25 bo dovolj. Ja, zimske počitnice(februar) so izgledale včasih tako, da smo štajerci imeli prvi, notranjska drugi(torej naš drugi teden in njihov prvi sta sovpadala), primorci pa zadnji. Nekako tako, ne me za besedo držat. Bo Mateja bolje vedela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Sej ni važn kdaj, jest bi mela tut počitnce. Gremo nazaj v šolo!! Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Anaconda kdaj si pa ti bla v OŠ? 50 let nazaj? Nisem več v srednji šoli, sam pa vem d majo zdej vsi skup počitnice. Pol zimske so pa deljene-lj+mb mata en teden, pol pa en teden ostala Slovenija... Lp ne 100 let, a se ne vid*? rosno mlada res nisem več, tolk stara pa tud nisem. Mogoče ima pa le boljši spomin kot ti. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stella 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Ne, fora je v tem, da so zimske počitnice sam 7 dni, ne pa 14 tk kot vsi pišete! Letos začnejo prvo Lj in Mb-16.2., pol čez en teden pa še ostala območja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2003 fak ne mi rečt da na faksu ne bomo meli počitnic :C what? zdej me je pa že strah, ker če majo vsi počitinice ta teden in jih mi nimamo šmrc, pol jih tud naslednji teden nimmo smrc, to lahko pomeni le to, da jih ne bo do božiča.... :xx!: hm bo treba začet kako stavko, študentske pravice in to, tisti šolniki poskrbijo sam za mularijo, kaj pa mi mal večji mulci, tud jaz morem kaj videt moje starše, pa moje bratce, pa kdaj se bom pa kaj učil... če mamo kar naprej predavanja, hm grda reč, torej, morda jih pa res nimamo...... sam to bi bla pa katastrofa, 1 dan počitnic, pa še to sam zarad praznika, in še to na dan ko že tako nimam nobenih predavanj, hvala lepa..... bo treba organizirat kako gladovno stavko (pivo se lahko pije jasno, (da pridobim več študentske populacije)) kam pa pridemo, brez počitnic, je treba delat in pol počivat, ampak če sam delaš. pol hmal sam še počivaš, k ne moreš več delat...... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2003 Fak ej nimamo počitnic, zdele sem pogledal, za božič bo prosto, pa februarja, pol pa pol bolj proti juniju al maja, kaj pa vem... jebeni,.... pa tako rad sem (ne) hodil v šolo, predvsem sem mel rad počitnice, zgleda da bom jaz, moje študijsko obdobje, bolj na hitro naredil, če mi bo to čas in profesorji dopuščali, če ni niti normalnih počitnic pol pa res ni več to dobro, hja, life sux, and i like it. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Chas dopusta se zachenja, Kako zelo lepo se slishi, rajo pa fizhol napenja, kaj prida hrane ni pri hishi. Rad odshel bi na Havaje, na Karibe, kaj vem kam, a me financhno krepko dáje, she za Bled ni, rechem vam. Rad shel bi se namochit. V Savo, kopalishche, kaj vem kam, na ploh v vodo bi shel skochit, a pomisleke imam. Sava davno zhe je oporechna, v bazene hodijo pa scat, Socha je sumljivo mlechna, nerad shel z garjami bi spat. Kaj misel na dopust uhaja, delo do jeseni mi grozi, kaj malo dopusta mi ostaja, kar prehitro izpuhti. Argumentov dosti sem natrosil, da bom lazhje shel na shiht, tezho dela lazhje nosil, cheprav bolj kisel bo moj ksiht. Vem, teklo mi bo buchno olje, kot imenujem s pleshe shvic, se tolazhim, da bo bolje, che je kje she kaj pravic. Upanje me ne zapushcha, optimist sem, to je res, a denarnica mi pushcha, srchno upam na regres. Junija mi je res je fletno, nich jaken ali dolgih gat, kadar vreme je poletno, brez obleke hodim spat. Toda, che je le prevroche, vam zaupam stari trik, che se ohladiti noche, pod tush pa spat. (ena stara jamarska...hehe) 666 zlobkanih -ou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stella 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 El Nino, če pa pogojev ne boš opravil niti septembra, boš mel pa pol celo leto počitnice- tako kt js!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 skratka - počitnic malo morje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.