loncek1 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 kaj najraje ješ med gledajem TV Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Kostanj. Zdajle sem ga...Samo je tecno, ker imas.. mokaste, skrobnate roke, pa ne mores tapkati po daljincu pa prestavljat programov oz. gledat vseh hkrati, kot je praksa veckrat. Sicer pa... hm, kaj jaz vem - vse - kar mi pase... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Mick,prosim ne odpiraj prehranjevalnih tem ob tako poznih urah,pa še ob mlaju povrhu-jaz grem raje spat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Se bomo vsaj malce "ugojili" bo kaj pr damah za prjet in možakarji boste bogastvo nosili varno pod streho. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 kaj najraje ješ med gledajem TV Ne gledam TV Sedim "v njej" Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Najraje pred TV-jem jem jabolko, pa kakšna mandarina, med poletjem pa ledeni čaj + marelice, veliko, veliko marelic. Zelo rad pijem tudi kavo, ko gledam TV. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 hahja, zdele sm se spounu, de sploh nič nočem jest, ko kej gledam, to je vse nekak moteče, raje se prej na hitr˝ najem ,de je pol mir, de v bistvu nič ne šumi in gricka okrog mene, hee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 'sumi in gricka' - Pokowc, hehe, Jaz pa tudi jabolka, pa olive... Pa blazno rada imam prepecenec - tak 'brez', cisto obicen, suh. tko za grickat.Pa palcke!! Grisini! Njami! pa araside ipd. ... 'slanarije', v glavnem.Ce pa je tako, da mi pa prav nujno pase sladko, pa cokolada. Ce se da, cela. Z lesniki, najraje. S celimi, ce se da. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Jaz si ponavadi privlečem pred TV jabolka in pomaranče,pa koščki hladne lubenice ali pa kakršnokoli sadje , pa jogurti . Tudi kostanj je carski, Marsa, pismu sem zdajle v čudni situaciji, ko se mi cedijo sline po njem, kostanja pa nikjer. Sem in tja si privlečeva cel obrok pred TV, samo se v velikih ovinkih izogibam temu, ker potem človek ko je ni pri hrani in ni primernega občutka in efekta. One sladko slane razvade so pa sploh polom. Gledaš TV, pa že pred prvo reklamo zmanjka, roka tam v prazno nekaj išče , če že si omislim Smoki, drugače se pa izogibam, ker se v tem primeru pri meni samo golta, pa golta :o|o: . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.