loncek1 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 ...trenutno čakam na oddajo Avtoportret, ki naj bi bila na sporedu ob 21.35 na SLO1, ura je že 22.00 pa je še vedno Kukavica in... pa ni problem v tem... ne vem kako je to mogoče, da ure v sporedu ne držijo...ali na TV ne vedo točnih časov trajanja oddaj,...v tej dobi tehnike??? No zto se ne dogaja prvič...očitno na SLO1 nimajo ur. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 Hecno... ker jaz pa sem klela, ko so namesto napovedane Vesne ob 21:20 rolali onega tipcka-lutko, ki igra klavir (ki ga ze kot otrok nisem marala oz. sem se ga bala) - in to kake... kaj pa vem, pol ure!!!V prajmtajmu -v soboto ob 21:30!!!- gledam crnobele lutke, ki igrajo (povprecno) klavir.. Kar nekaj...OK, 1 komad... nekaksen 'uvod' Vesni...Tako da sem ravno razmisljala, kako da najbrz nimajo casha, pa malo takole 'shtukajo'. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Razen dnevnika, niso nikjer tako natančni. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.