Skoči na vsebino

NajzgodnejŠi spomin

loncek1

Recommended Posts

• Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica
Smartyka...a ne da se zarečenga kruha največ poje...Takrat si želela, da ti nebi bilo TREBA ležati...sedaj pa....da bi LAHKO ležala... x;)x x^x (no, vsaj pr meni je tako --- včasih)
Deli na socialnih omrežjih

Ne vem sicer kako,ampak vsi se kar dosti spomnite za nazaj!Meni je najbolj vstal v spominu TURŠKI MED,ki ga nikoli več bilo takšnega.Vem,da sedaj obstaja(med),ampak ta ima preveč dodatkov,tisti izpred tolko let je bil pa sam samcat,zlo dober.A,ve kdo,kje bi ga še lahko našel?

Drugače se spomnim,da smo v otroštvu zelo veliko potovali po Evropi in najbolj pri šestih letih poti na Triglav,bilo je zelo zanimivo!

Zdi se mi pa,da nisem niti problematičen dojenček ali otrok za starše,mogoče si sedaj veliko več upam ali dovolim.... x^x

Guest sanjalica

BorisM...seveda si sedaj več dovoliš (dovolimo)...nenavsezadnje bi naj bili sedaj že "samostojni" x^x .

BorisM pa sladkosned xcakex

BorisM...seveda si sedaj več dovoliš (dovolimo)...nenavsezadnje bi naj bili sedaj že "samostojni"  x^x .

BorisM pa sladkosned  xcakex

Sanjalica,kakor kdo si dovoli?!

Jaz recimo, na obletnici valete po 20 letih se spet srečamo,potem pa vsi v en glas(učitelji in sošolci),ne,ti pa nisi hodil z nami v šolo,kaj sploh ti delaš tukaj,kot kakšen marsovec sem izgledal,še dobro,da sem se izvlekel z poznavanjem imen in priimkov sošolcev x?x

Zakaj misliš,so mi tako zatrjevali x?x

Oprosti,ker te tule sprašujem-kako je bilo v naravi z konjem x?x ,sem ti kar zavidal takšen luksus(srečnica,ko ne veš kaj imaš),pa ne "mutim"

Lep večer tebi in tvojim x^x

Guest sanjalica

Hmm, daj, obrazloži BorisM...zakaj so te spraševali x?x

a) iz frajerja spremenil v tiho miško x?x

B) iz tihe miške spremenil v frajerja x?x

c) leta so pozabila nate x?x

... daj no... x^x

Na konju sem drug človek... Ni ničesar...samo jaz in on....

In veter in sončni žarki in divji vonj konja...

Pozabim na parfum, na nohte, frizuro, make-up....je samo želja....ujeti ritem....

Srečnica x?x x!x

Ja...prepričana sem, da sem...

Tudi ti si lahko...in vsi...samo če vemo, kaj si želimo...

Spominjam se...hiške..tliletainpol sem živela tam...cimprana hiša - 1 soba, 1 kuhinja - 1 konj v hlevu, 2 kravi in 9 članov "družine"... in vsakodnevni očitki, da sem "fačuk" (nezakonski otrok)...

In konja sem lahko gledala od daleč; ne spomnim se, da bi se ga kdajkoli lahko dotaknila....

Sanjalica,hja prej iz tihe miške v kaj večjega,ker včasih sem res bil bolj buckast in nikoli nisem silil v ospredje ali pa tudi v ozadje,mogoče zaradi pomankanja samozavesti,pač nisem nikoli v šoli PROBLEM,skratka ZELO sem se spremenil,jaz sicer mislim na boljše in bolj pozitivno stran.

Še zmeraj pa trdim,da ni dobro biti zadnji(no, le pri tepežu že)in niti ne v ospredju(razen pri tekmovanjih,ipd). x^x

Hvala za tvojo pojasnitev popoldanskih občutkov :palec:

Guest sanjalica

Otožna...;

ta konjiček, ki ga sedaj jaham, ni moj.

Ker želim imeti svojega konjička, ne nekje v "reji" ampak pri sebi...je bilo potrebno kupiti "nov dom".... (prejšnji teden lunatiki in xgoldfishx pomagali)

Zato...je letos štalca (dom xupx ), drugo leto bo pa kravca (konj xsuperx )...

Sanjalica svoje sanje uresničuje....trudi se zanje......

Guest sanjalica
.... pač nisem nikoli v šoli PROBLEM....

....skratka ZELO sem se spremenil....

Če vzamem iz kontexta text pa dobiš...čisto drugo sklepanje, a ne x?x x?x x?x (da si sedaj PROBLEM)

Pa samo tvoje besede so :vragec: x;)x x;)x x;)x (hecam se x!x )

.Bors.jah nič kaj naj povem, preprosto sm mogu bit tih, seveda ni mi blu vseen, ker pač se nisem mogu glasno žwrgolet; sej veš, sedaj, ko me prime ,de pojem potem se prepričam ,de ni nbenga okrog mene

Noč čarovnic je star keltski običaj.

Na ta večer se duhovi ljudi, ki so umrli v tem letu, poslavljajo od našega sveta. S kresovi bi naj opomnili sonce, naj se po dolgi zimi spet vrne in ogreje zemljo s svojimi toplimi žarki. Izrezljana buča s svečo je pa pozdrav dušam, ki jih imajo radi in zaščita pred zlimi duhovi.

Sanjalica,spet tisti tvoji trije x?x ,

še ne vem točno,kaj res pomenijo poleg čustev.Nočem biti problem,no dobro zate sem mogoče drugače razumljiv kdaj,kot,kaj spet mutiš(fletna beseda)-če si me pa že tako rangiralapa hočem biti POZITIVEN problem.Dobro,tu so v prednosti tisti,ki me osebno poznajo,če jo to sploh prednost . x^x

Drugače pa saj veš,da se celo življenje učimo,jaz bolj sprejemam pozitivne stvari,no vsaj upam x!x

Guest sanjalica

Otožna x:Ix x;)x ...

Najzgodnejši spomini je naslov...ne Kaj vidim v stekleni krogli x:Ix x:Ix x:Ix

ps. BorisM, brati moraš tudi rumeni text, xrolleyesx in razumeti besedico HEC xDDx

Sanjalica,saj berem rumen text,brez skrbi-vse preberem!

Pa tudi besedo HEC,razumem,kaj sem spet deloval tako strigo,menda ja ne! :sori:

Pa zdaj vidim,da se je spet pojavil Petar,bom jaz izkoristil priložnost pa se poslovil.Ne si narobe spet razlagati,saj obožujem Petra.... x^x

Hvala vsem za debato in še naprej lep večer in nov,lep jutrišnji dan,

Borism :palec:

evo še ene stvari, ki se jo spomni,.

Praznovali smo moj 1 rojstni dan in ati me je slikal in mi je rekel, naj kikelco dvignem, to se mi je tako imenitno in zabavno zdelo.

Pol se pa spomnim, kako sem tisto leto o tem razmišljala in mi ni bilo jasno, kako je lahko leto tako hitro preteklo, ker se mi je zdelo, da sem se slikala včeraj.

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Guest sanjalica

Anaconda

to da "dvigni kiklco" se zgodi samo za 1. rojstni dan in za 100 svečk na

xcakex :vragec: :vragec: x;)x , tk da, dobro, da hraniš ta spomin :palec: xDDx .

xrolleyesx spominjam se porodne sobe,ki je bila mrzla in dejala semsi raje ne bi prišla v to sibirijo...in spominjam se preden sem se rodila ...nekje...obljube,ki sem jo dala sebi in svojim...v tem živlenju se bom našla ,če je to edino ,kar lahko naredim.... :vio: xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...