Skoči na vsebino

NajzgodnejŠi spomin

loncek1

Recommended Posts

• Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xrolleyesx spominjam se porodne sobe,ki je bila mrzla in dejala semsi raje ne bi prišla v to sibirijo...in spominjam se preden sem se rodila ...nekje...obljube,ki sem jo dala sebi in svojim...v tem živlenju se bom našla ,če je to edino ,kar lahko naredim.... :vio:  xsrcx

:palec: :palec: :palec:

a ti uspeva?

komu "svojim"?

Deli na socialnih omrežjih

xrolleyesx napisala sem svoja osebna doživetja...eno je izkušnja zavestnega poroda(ko sem se jaz rodila seveda),drugo je posledica dela s samo seboj t.im. uvid...prvo zadevo lahko naredi vsak v pol ure,prav nič mističnega in nemogočega ni..za drugo pa ne morem reči...treba je pač zavihati rokave,sicer pa vsak po svoje...moji- ne vem kako naj se boje izrazim,mogoče bi lahko rekla temu skupina s katero sem že dolgo povezana in skupaj potujemo... :vio: xsrcx

..za drugo pa ne morem reči...treba je pač zavihati rokave,sicer pa vsak po svoje...moji- ne vem kako naj se boje izrazim,mogoče bi lahko rekla temu skupina s katero sem že dolgo povezana in skupaj potujemo... :vio:  xsrcx

:palec: tako je Sfinga

tebi je očitno že uspelo to na čem jaz zdaj trenutno delam x:)x

glede tvojih - saj sem vedal da misliš svojo dušno skupino, samo sem se ne vem zakaj htela še dodatno prepričat

dost napredka! x:)x

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...