pokowc 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 s kje si tole prepisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 tolk delč pa men ne seže , čeprav je pa res, da točno vem, da sem nekaj že počela, ampak ne kot dojenček, al pa nekaj že slišala, videla, a je to tud najzgodnješi spomin, ni ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
laja 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 spominjam se porodne sobe,ki je bila mrzla in dejala semsi raje ne bi prišla v to sibirijo...in spominjam se preden sem se rodila ...nekje...obljube,ki sem jo dala sebi in svojim...v tem živlenju se bom našla ,če je to edino ,kar lahko naredim.... a ti uspeva?komu "svojim"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 napisala sem svoja osebna doživetja...eno je izkušnja zavestnega poroda(ko sem se jaz rodila seveda),drugo je posledica dela s samo seboj t.im. uvid...prvo zadevo lahko naredi vsak v pol ure,prav nič mističnega in nemogočega ni..za drugo pa ne morem reči...treba je pač zavihati rokave,sicer pa vsak po svoje...moji- ne vem kako naj se boje izrazim,mogoče bi lahko rekla temu skupina s katero sem že dolgo povezana in skupaj potujemo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
laja 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 ..za drugo pa ne morem reči...treba je pač zavihati rokave,sicer pa vsak po svoje...moji- ne vem kako naj se boje izrazim,mogoče bi lahko rekla temu skupina s katero sem že dolgo povezana in skupaj potujemo... tako je Sfingatebi je očitno že uspelo to na čem jaz zdaj trenutno delam glede tvojih - saj sem vedal da misliš svojo dušno skupino, samo sem se ne vem zakaj htela še dodatno prepričat dost napredka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 še vedno se trdo učim in mislim da smo tudi tu na forumu skupinica ...naklučij pač ni ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
laja 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 ne, ni naključij Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
laja 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 BTW: Najlepšo in najprisrčnejšo ikonico na forumu maš. tenks Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.