Skoči na vsebino

Nov dizajn osrednje strani

Mitja

Recommended Posts

Hojla

zdej je ze vse tolk dalec, da si lahko ze ogledate novo podobo LN, ki se ni uradno online.

Zato mogoce kaksen link kje ne bo delal - predvsem si zelim cimvec feedbacka o novi osrednji strani: kaj je kuul, KAJ VAS MOTI, so crke dovolj velike itd.

Prechekirite tuki Nov dizajn LN,

pa napiste mnenje v to temo al pa na OS.

Thanx...

Mitja
Deli na socialnih omrežjih

Hojla

zdej je ze vse tolk dalec, da si lahko ze ogledate novo podobo LN, ki se ni uradno online.

Zato mogoce kaksen link kje ne bo delal - predvsem si zelim cimvec feedbacka o novi osrednji strani: kaj je kuul, KAJ VAS MOTI, so crke dovolj velike itd.

Prechekirite tuki Nov dizajn LN,

pa napiste mnenje v to temo al pa na OS.

Thanx...

Marsa

Pregledna stran z zelo dobro narejenimi menuji. lahek in logičen prehod iz strani na stran.

Skratka odlično - vse razen, da se mi zdi stran nekako temačna - zaradi temne, hladne modre barve. Moj sine bi rekel - da mora vsaka od hladnih barv vsebovati tudi nekaj rdeče.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

O, Vojko! x:)x :palec:

Hvala ti za mnenje. :vio:

Ves, eni pa bi recimo hoteli crno stran celo...

Je pa taka samo osrednja stran, tako sva se odlocila, luna konec koncev vlada ponoci... noc je temna, nebo je modro...

Rdece so v oranzni, je pa nekaj tudi res - slucajno je danes ravno mlaj, pa je morda cudno, ko pa se bos navadil... oz. - daj jutri in naprej - bos videl, ko bo luna rasla, bo tudi vedno svetlejse - tako kot tudi je. x:)x x:Xx

Me veseli, ko si izpostavil preglednost oz. 'logicnost' - saj v tem je v bistvu ravno strategija... sploh ne toliko samo v samem dizajnu. x:)x x:)x x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, Vojko!  x:)x  :palec:

Hvala ti za mnenje. :vio:

Ves, eni pa bi recimo hoteli crno stran celo...

Je pa taka samo osrednja stran, tako sva se odlocila, luna konec koncev vlada ponoci... noc je temna, nebo je modro...

Rdece so v oranzni, je pa nekaj tudi res - slucajno je danes ravno mlaj, pa je morda cudno, ko pa se bos navadil... oz. - daj jutri in naprej - bos videl, ko bo luna rasla, bo tudi vedno svetlejse - tako kot tudi je.  x:)x  x:Xx

Me veseli, ko si izpostavil preglednost oz. 'logicnost' - saj v tem je v bistvu ravno strategija... sploh ne toliko samo v samem dizajnu.  x:)x  x:)x  x:)x

Živijo Marsa

Torej, če prav razumem, se bo svetlost strani menjala glede na Luno?

Kul :palec: xDDx

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Vojko, xDDx ... Ne cisto tako...

No, saj bos sel kdaj kaj pogledat... x;)x x:)x

Vse strani so svetle - razen vstopne, ki bo se naprej temna. Vendar ko bo luna polna, bo svetlejsa.

Sicer pa so koledarji, vse, no, skratka, celo na beli (kar se me je komaj prepricalo), tako da kdor bo sel se kaj posrfat, bo videl, da je novi LN v bistvu ful svetel.

Ko bo polna luna, pa bo videti takole - 9. november 2003

:palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vojko, xDDx ... Ne cisto tako...

No, saj bos sel kdaj kaj pogledat...  x;)x  x:)x

Vse strani so svetle - razen vstopne, ki bo se naprej temna. Vendar ko bo luna polna, bo svetlejsa.

Sicer pa so koledarji, vse, no, skratka, celo na beli (kar se me je komaj prepricalo), tako da kdor bo sel se kaj posrfat, bo videl, da je novi LN v bistvu ful svetel.

Ko bo polna luna, pa bo videti takole - 9. november 2003 

:palec:  :palec:

Ja Marsa, kul

Zdaj sem našel razlog za "temno" barvo. Imam LCD, ki pa sem ga gledal bolj od spodaj - in takrat je slika bolj temna. Zdaj, ko sem to opazil in pogledal naravnost pa ti lahko rečem: Čisto lepa modra je in mi je všeč. Črna pa res ne bi bila ok, čeravno včasih zgleda bolj elegantna.

Podstrani so mi pa popolnoma všeč, morda tega nisem eksplicitno poudaril. Lepo delo sta naredila. :palec: x:)x

Vojko

Vojko J Kalan

ja, temno modra farba zlo pomirjujoče in duhovno naravnana x8Dx :palec: razporeditev ni nič več kaj načičkana, heee, morda bi mogl res mau napise ojačat, tiste vsaj nastavitvene..pa gornje funkcije navigatorja, morda kr z rdečo farbo, ja. Zlo mi je všeč slika vzhajajoče Lune, je dovolj opazna, da se razbere po videzu ne pa se bere x^x :palec: Jaa, tut dobr je, da Lunca pomižika x;)x

Vojko, POkowc, thanx! xsrcx xsrcx xsrcx

Vojko, nic te ne mislim zdaj sekirat, da bi moral ne vem kaj. x;)x x:Xx x:)x

Dbest, da si si vzel trenutek in sel pogledat in se komentiral sem. x^x

Itak se moramo pa navadit... Jaz sem tudi imela sproti kaksne pripombe, samo zdaj ga pa v taki obliki oz. dizajnu gledam ze nekaj mesecev, pa sem samo cakala, kdaj bova skenslala starega.

Zdaj chekirava napake in vse, sem preverila ful stvari, PLIZ - ce kaj opazite, kaksno napako, posljite ali postnite, samo podajte link oz. povejte, za kaksno napako gre in kje. Thanx! x:Xx x:Xx x:Xx

Modre misli zdaj lahko isces s pomocjo kljucnih besed, avtorjev in vsega mogocega...

celo bodo lahko obiskovalci jih vpisovali.

Morda ne bodo cisto vse potrjene, ker hoceva, da bodo se vedno v skladu s to filozofijo in duhom LN - kot ze do zdaj.

Danes bo taka stran, kjer bo vse gor, kar dogaja danes - vkljucno z novicami z LN Novic in vsem... Misel za danes, koledar, kdo se je vse rodil etc. etc.

Pa tista luna je res kul, ko tam vidis krajec, pa ga se vidis. Ful hudo, danes je sploh bilo hecno, ko je cisto prazna - jutri pa ze ima 'nohtek'. x:)x

Bo se Mitja tole komentiral, Poki, kar se tice tvojih predlogov. :vio: x:)x

Picasso

x8Dx x8Dx x8Dx x:Xx x:Xx x:Xx :palec: :palec: :palec:

Sam Bobnar, ne bit tok radodaren s temile tvojimi ledvicami - mislim, da si enkrat ravno ti nekaj podobnega nekje rekel...

x:)x xsrcx x:)x

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx x!x

SAJ! Glih sem rekla tamle nekje...Nemci in to... x;)x x:)x

Ne, samo je res.

Joj, res... zelo cenim in mi je nadvse pomembna preciznost. Evo, prav pomirja me in zadovoljuje. Prav ce samo pomislim, da je nekaj zelo precizno, se prec umirim. xDDx xDDx

Picasso

To je ta Devica, po mojem... (pri meni se Sco, pri tebi pa se Capr.)...

Ti ASC, jaz MC. x:)x

Pa se Venero imam v 6. ...

Aja - nov dizajn...

Koncno! x;)x x:Xx x^x x8Dx :palec:

Picasso

Hej vsi

hvala za komentarje.

Torej nihce nima problemov s premajhnimi fonti (pokowc - moram uporabljat posebne pixel fonte zato je tezko s to navigacijo - bom poskusil izboljsati vidljivost, vsekakor pa ne z rdeco barvo x:Dx ).

Lahko pa posljete tudi kaksen screen shot, ce se vam da (in znate narest) pa poveste, s kerga sistema, browserja itd. gledate.

Thanx

Mitja

Zadeva izgleda tako, kot takrat, ko sem ene screenshote že pošiljala ... lahko pogledaš kar tiste slikice x:o)x

Fonti dovolj veliki, vidljivost tudi gre ... x^x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Okej Tina

thanx. Saj takrat sem v bistvu ze vse nagruntal, to je samo ena aplikacija. Pa vseeno... zivcen sem, ker ne morem pogledat na 10 razlicnih kompjuterjih.

Ampak naceloma bi moralo biti vse BP: fonti, barve, prikaz grafike, mouseover.

Povsod bi moralo delati, povsod bi moralo izgledati enako.

Me zelo veseli, da je pri tebi ze tako (ti mas najpogostejso kombinacijo - Win/IE6)

xDDx x:Dx x8Dx x:)x :vio: x^x

Mitja

Guest sanjalica

Vsi hvalite...bom samo jaz "tečka" x?x x?x x?x

Pod prvo: VŠEČ MI JE...dizajnersko (mnogo bolj kot tisto...kar sem po službeni dolžnosti spejela kot "dobro").

Pod drugo: misel, ko me spreleti...čisto, elegantno, barvno usklajeno...

Pod tretjo: MOTI ME...da ni kljukic na c, s, z... Žal mi je, živimo v Sloveniji in imamo take črke...

Pozdrav in kot je Bobnar rekel...ups...ne morem dati...ker imam samo eno :xx!: ; zato samo: BRAVO.

Sanjalica thenx.

To, da nimamo sumnikov, je strateska odlocitev.

Ce bi samo midva pedenala celotno vsebino sajta, bi ze lahko naredil vse s sumniki (no ja, 95% x^x ) ampak ker je tolk razlicnih ljudi, ki pusca svoje sumnike je vse prevec tudi takih, ki potem vidimo cudne znake in neberljive besede.

Torej, najbolj safe varianta so CSZ-ji. To 100% dela (tudi na GSM ni sumnikov, ceprav zivimo v Sloveniji, pa se vsi cisto dobro znajdemo x;)x )

Jaz pa ze ko na roko pisem spuscam stresice na sumnikih (torej, samo vprasanje casa, kdaj se jih bomo znebil) x:Dx x:Dx x:Dx

Mitja

TAKOLE

x^x x^x x^x

Danes je nedelja, 26. oktober 2003, nekje okrog osmih zvecer in po skoraj letu pedenanja in rihtanja sva danes postavila celoten LN na nov streznik - v novi podobi, novi tehnologiji, navigaciji itd.

x!x x!x x!x x!x x!x x!x x!x x!x x!x x!x x!x

To je to - Lunin net v novi podobi. x:)x

Zdej je treba se cel sajt stestirat, ce niso kje kaksne napacne povezave, pa prenesti domeno LUNIN NET da ne bo zmede (se vedno namrec LN stoji na dveh serverjih).

YEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mitja

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...