borism 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Čestitam in hvala za trud FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 kaj sta mi tistadva frenda luštna tam 'pošlji stran prijatelju' ... in barvno mi tko lično deluje vse x!x Mateja!!! Ti si v nulo danes!!!! RAVNOKAR (!!) sem glednila Napoved, ali se odpre in vse (ker je pac to na tem novem dizajnu), pa opazim taledva. Ki sem ju mensezdi enkrat kao za Valentinovo nekaj risala, pa je Mitja semle vtaknil, pa sem razmisljala, kok kul, da ju je dal sem.Pa vidim komentar tvoj, grem pogledat, pa glih tadva.Ja, res sta kulska, ful simpaticna, rada se imata in sta happy, nista pa nic pateticna ali tko... cesar ne maram... Ma ja, tista Luna pa res seka... Se na fotki je mocna, kaj sele v zivo! Thanx vsem za podporo in feedback! Sanjalica, Bobnar - je ze Mitja povedal... ce se ne ukvarjas toliko s tem, oz. srfas z obicajnim PC-jem z obicajnih Windowsov, vidis kot pribl. 3/4 ljudi...A ko pa parkrat vidis tele 'skaronscine'... pa znoris - in ne mores nic prebrati. Tako da me folk na Novicah, kjer objavljajo sami in torej vztrajajo na čšž-jih, vcasih kasneje oz. naknadno prosi na urednistvo, ce lahko popravim na csz-je - ko vidijo v drugem browserju, sistemu.... pac - drugje. Vcasih tako za en preprost š (s - sh) dobis 7 znakov in vec!!!! - npr. 'scarone'- kraj Hercegovscak (Hercegovščak) sem morala desifrirati (ko sem se racunala pes polozaje, s tem da sem seveda morala v atlasu poiskati tudi lat in long za ta kraj) recimo iz tegale: Hercegovscarone"ak... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 TAKOLE Danes je nedelja, 26. oktober 2003, nekje okrog osmih zvecer in po skoraj letu pedenanja in rihtanja sva danes postavila celoten LN na nov streznik - v novi podobi, novi tehnologiji, navigaciji itd. x!x x!x x!x x!x x!x x!x x!x x!x x!x x!x x!x To je to - Lunin net v novi podobi. Admin in Marsa Bravo x!x Fajn zgleda Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 kaj sta mi tistadva frenda luštna tam 'pošlji stran prijatelju' ... in barvno mi tko lično deluje vse kakšna frenda? http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Helena! Tina - tale slikca (upam, da sem pravilno tole :|): Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 hvala ... sem jih pri sebi poimenovala palčka, potem pa mi ni šlo skupaj z Matejino definicijo http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Solea 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Nova podoba mi je zlo všeč in verjemte, kar jaz povem nikoli ne povem brez veze. Barvna kombinacija mi je pa tako od vseh mogočih kombinacij najbolj všeč - in ravno tak odtenek modre s takim odtenkom oranžne. Superca! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 hvala ... sem jih pri sebi poimenovala palčka, potem pa mi ni šlo skupaj z Matejino definicijo men tko frendli delujeta ... tak simpatko scena, da te kar prime, da bi hitr nekam poslal funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 O, Solea , o, Mateja, ! Kaj naj recem... ma, kul, no, pa konc! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 27. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2003 he he he... kot je bilo zamisljeno Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Hi! Pa še ena moja (dobronamerna) opazka: na prvi strani je Lunin FORUM nekako "odmaknjen" in se mi zdi, da bodo novi obiskovalci nekako spregledali forum. Bolje bi bilo zgoraj na sredini, nekako, kot je bilo na lunin.net in je na večini ostalih strani. No, saj vidim, da je stran konceptualno čisto drugačna .... samo jaz bi tale forum dal nekam drugam, na bolj vidno mesto. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Hoj, Rachek , hvala za komentar oz. pripombo, predlog... Bom predlagala Mitji, naj stori kaj v tej smeri, najbrz bo slo, zakaj ne... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 29. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2003 Hej Rachek osrednja stran je narejena tako, da se pri najvec obiskovalcih cela pokaze na ekranu. Ker ima LN vec kot 500 razlicnih strani verjemi, da je bila zelo zahtevna naloga sestaviti ucinkovito osrednjo stran.Tako da sem preprican, da je trenutno zelo zoptimizirana in zaenkrat ne bom nic spreminjal. V bistvu ima LN zdaj dve osrednji strani: - Vstopna stran z najpomembnejsimi linki na LN (in je narejena tako, da se hitro odpre, zato ni gor recimo zadnjih objav s foruma - to se mora generirati iz baze kar pomeni cas) - tu so tudi najpomembnejsi linki za Forum, oglej si, bos videl, da si lahko ogledas zadnje objave na celem forumu, zadnje objave na posameznih forumih, vroce teme, najbolj brane teme itd. - Koledar za danes, ki vsebuje veliko zadnjih zanimivosti na LN, med drugim tudi zadnje objave na forumu. Priporocam, da si to stran nastavite za Domaco stran LN Forum pac ni na vrhu zato, ker ni najpomembnejsi del LN Je pa pomemben del, zato ima na Osrednji strani svojo celo rubriko Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PAMI 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Vse najboljše za rojstni dan,Admin!!!Slučajno sem vidla, da je danes tvoj praznik.Čeprav v tvoji mapi pa piše 30 oktober, je mogoče napaka nekje???No,vseeno - Na še mnogo let!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Pa forum ma danes tudi novo oblekico xrosex http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 30. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2003 Hvala Pami.Na Osebni strani si moras rocno nastimati Zimski cas. Pa bo.Trenutno ti ocitno steje se poletnega, a ne? Tinato je sele zacetek. Zdej, ko je vse ostalo postavljeno, se lotim novic. Potem pa upgrejdanja in redizajniranja foruma. Zaenkrat pa zgolj poenotenje headerja pa dodani so linki za cel LN (nekateri forumovci sploh ne vejo, da imamo tudi koledar, pa napoved pa take stvari )Na novi Osrednji strani so tudi novi forumovski linki: zadnje objave, vroce teme, najbolj brane teme itd. Se to si malo oglejte... thanx Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts