Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ste vedeli, da krotilec živali uporablja elektrošoke... Jaz ne! :xx!: Govedarsko! Jaz pa sem vedno rekla, kako je to carsko, da bi jaz bila ful dober krotilec... Z elektrosokom pa verjamem, ja, da lazje obvladujejo, prasci... :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 No...v Indiji so zgradili rezervat za "odslužene" delavne slone...jih ne pobijajo več, ampak se jim z redno osrbo, sprehodi, kopanjem...zahvalijo za doprinos Skratka, upokojeni sloni samo še uživajo... vir: Animal Planet ( k itak skoz gor visim ) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Jaz tudi veckrat gledam tole.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Rad imam živali. Skoraj vse. Ljubljanjski ZOO je dejstvo. Kot je dejstvo način vodenja firm, ki spadajo pod Holding Ljubljana. Živali se mi tudi smilijo. Včasih grem po Rožniku po potki nad ZOO, risi se mi zdijo vedno skrajno nezadovoljni. Pošljem jim kako lepo misel, morda jih doseže. Včasih pridejo zgoraj k ograji pogledat gamsi. In čisto na vrhu - ne vem imena - tudi pridejo blizu. Dvakrat na leto gremo tudi notri, da ne pozabim, kako trpijo tudi druge živali tam notri. Med njimi gotovo orli in sove. In bilo mi je tudi žal, ko sem videl prazen bazen.LpP Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Rad imam živali. Skoraj vse.... in katerih ne? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.