Marsa 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 [url="http://www.astrologija.org/napoved2003/napoved.php?t=44"][b]Napoved za 44. teden[/b][/url] - [b]27. oktober - 2. november 2003[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 hecno... včeraj je Daša vzela kameno strelo in si jo dala pod blazino... sem gledala to in si mislila "hmmm, kaj pa tole... bom malo pri Marsi preverila... :o|o: " ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2003 Thanx za komentar, Mateja! Sem pa videla ze v 'Tibetancih', da sta z Dasho ful v skladu z ... . Sploh imata ocitno nad odnos, kar bogati obe - tako njo kot tebe. Sem ravno zadnjic razmisljala, da skoda, ker ni vec takih pedagogov kot si ti - vsekakor pa jih je v mojih casih (in seveda pac tudi tvojih ) manjkalo... Sicer sem jih imela veliko res NAD... a v povprecju prfoksi niso imeli posluha za nas, v [i]tem[/i] smislu [i]drugacne[/i]... neulovljive, neopredeljive za vtaknit v ze obstojece forme in obrazce. Tako mamo kot si ti si lahko samo zeli vsaka najstnica, tako 'trsico' pa vsakdo, ki je kdaj glodal solske klopi - se pravi cisto vsak. Odtod tudi tvoja sposobnost in naraven filing za spodbujanje drugih... znas pohvalit, vse razumes... Znas bit na 'tej strani', ko se podaja, znas biti pa tudi obcinstvo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 hvala Marsa ... mi bo tole pomagalo kot pozitivna vzpodbuda... za kakšen tak dan, ko se ne bom počutila ravno takole, kot si napisala... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 [quote name='Marsa' date='26. Oct 2003 ob 21:48']Thanx za komentar, Mateja! Sem pa videla ze v 'Tibetancih', da sta z Dasho ful v skladu z ... . Sploh imata ocitno nad odnos, kar bogati obe - tako njo kot tebe. Sem ravno zadnjic razmisljala, da skoda, ker ni vec takih pedagogov kot si ti - vsekakor pa jih je v mojih casih (in seveda pac tudi tvojih ) manjkalo... Sicer sem jih imela veliko res NAD... a v povprecju prfoksi niso imeli posluha za nas, v [i]tem[/i] smislu [i]drugacne[/i]... neulovljive, neopredeljive za vtaknit v ze obstojece forme in obrazce. Tako mamo kot si ti si lahko samo zeli vsaka najstnica, tako 'trsico' pa vsakdo, ki je kdaj glodal solske klopi - se pravi cisto vsak. Odtod tudi tvoja sposobnost in naraven filing za spodbujanje drugih... znas pohvalit, vse razumes... Znas bit na 'tej strani', ko se podaja, znas biti pa tudi obcinstvo. [/quote] Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2003 Mateja - anytime! p.s. zdajle sem opazila, da imas natanko 2000 objav CESTITKE!!! Vojko! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Tisto na koncu o umetnosti, pa kristalčkih, ... čisto drži. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2003 Oj, Tina, thanx, ceprav sem tam nekako bolj 'precizirala' sredino tedna dalje... Je pa res, da vcasih tile (mocni) vplivi segajo tudi precej dlje kot dan, dva... To (da se mocni vplivi 'raztegnejo' skozi ves teden) opazamo predvsem pri luninih menah oz. predvsem pri mlaju in scipu, seveda najbolj v primeru mrkov (ki sta itak navadno 'v paru', drug za drugim, da potem sega kar skozi ves mesec)... No, hocem pa reci, da je 'visek' tega potenciala pac na koncu tedna, sicer pa mocnejsi dogodek na nebu (kot je npr. mlaj oz. vse prej omenjeno) vpliva seveda na ves teden oz. na neko krajse casovno obdobje. Skratka - zdaj je najbolj dbest turmalin, oniks, karneol ali akvamarin, 'pogumnejsi' in smelejsi pa lahko nosijo opal, obsidijan ipd. Kamena strela je univerzalna in vselej kul. Tudi v povezavi z drugimi kristali. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Mene je že včeraj vleklo v oblikovanje, ... lahko pa da se mi je tudi že malo tožilo po tem, ker dolgo časa nisem nič prčkala http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Mene pa že drugi dan hoče nekaj glava bolet: pa imam kameno strelo na nočni omarici! MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Kaj pa če kameno strelo očistiti ali pa jo umekneš in počakaš, kakšna bo razlika? http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Bo treba! Očisti se s soncem in slano vodo? MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Jaz jih nekaj časa držim pod tekočo vodo, potem pa v kristalni/stekleni posodici ali kozarcu na sonček ali polno luno ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 [b][i][color="orange"] Marsa [color="blue"]Tvoja napoved je , pri meni drži to, da se poglobljeno ukvarjam s sabo, danes popoldne pa se bom lotila umetnosti in sicer barvanja mandal! [/color][/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2003 Oj, hoj, thanx za feedback! Tina - sory, nisem opazila tistega, ja, ocisti jih na meno, lahko pa tudi kar tako samo - pod vodo. Pa bo. Zelo kul se ocistijo ze pod tekoco vodo - jaz jih se malo 'miselno naprogramiram'. Sem pa mensezdi napisala, da bomo razmisljali o smrti. Kao.. itak pa to - blazno nekaj neverjetnega ali kaj... ... pa sploh v bistvu nisem 'postekala', da je ravno tole... Res je pa nasponano in neverjetno ogromno sem opravila danes. Res, kje vse sem bila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.