Skoči na vsebino

Napoved za 44. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2003/napoved.php?t=44"][b]Napoved za 44. teden[/b][/url] - [b]27. oktober - 2. november 2003[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Thanx za komentar, Mateja! xsrcx

Sem pa videla ze v 'Tibetancih', da sta z Dasho ful v skladu z ... . x^x x8Dx :palec:
Sploh imata ocitno nad odnos, kar bogati obe - tako njo kot tebe.
Sem ravno zadnjic razmisljala, da skoda, ker ni vec takih pedagogov kot si ti - vsekakor pa jih je v mojih casih (in seveda pac tudi tvojih x:Dx) manjkalo...
Sicer sem jih imela veliko res NAD... a v povprecju prfoksi niso imeli posluha za nas, v [i]tem[/i] smislu [i]drugacne[/i]... neulovljive, neopredeljive za vtaknit v ze obstojece forme in obrazce.
Tako mamo kot si ti si lahko samo zeli vsaka najstnica, tako 'trsico' pa vsakdo, ki je kdaj glodal solske klopi - se pravi cisto vsak. x^x x^x x^x

Odtod tudi tvoja sposobnost in naraven filing za spodbujanje drugih... znas pohvalit, vse razumes...
Znas bit na 'tej strani', ko se podaja, znas biti pa tudi obcinstvo. :palec: :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' date='26. Oct 2003 ob 21:48']Thanx za komentar, Mateja!  xsrcx

Sem pa videla ze v 'Tibetancih', da sta z Dasho ful v skladu z ... .  x^x  x8Dx  :palec:
Sploh imata ocitno nad odnos, kar bogati obe - tako njo kot tebe.
Sem ravno zadnjic razmisljala, da skoda, ker ni vec takih pedagogov kot si ti - vsekakor pa jih je v mojih casih (in seveda pac tudi tvojih x:Dx) manjkalo...
Sicer sem jih imela veliko res NAD... a v povprecju prfoksi niso imeli posluha za nas, v [i]tem[/i] smislu [i]drugacne[/i]... neulovljive, neopredeljive za vtaknit v ze obstojece forme in obrazce.
Tako mamo kot si ti si lahko samo zeli vsaka najstnica, tako 'trsico' pa vsakdo, ki je kdaj glodal solske klopi - se pravi cisto vsak.  x^x  x^x  x^x

Odtod tudi tvoja sposobnost in naraven filing za spodbujanje drugih... znas pohvalit, vse razumes...
Znas bit na 'tej strani', ko se podaja, znas biti pa tudi obcinstvo. :palec:  :palec:  :palec:[/quote]
:palec: x:)x :vio: :2src: xDDx

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Mateja - anytime! :vio: :palec:
p.s. zdajle sem opazila, da imas natanko 2000 objav :eek:
CESTITKE!!! x:)x x:)x

Vojko! :palec: :palec: x:)x

Picasso

Oj, Tina, thanx, ceprav sem tam nekako bolj 'precizirala' sredino tedna dalje... Je pa res, da vcasih tile (mocni) vplivi segajo tudi precej dlje kot dan, dva...
To (da se mocni vplivi 'raztegnejo' skozi ves teden) opazamo predvsem pri luninih menah oz. predvsem pri mlaju in scipu, seveda najbolj v primeru mrkov (ki sta itak navadno 'v paru', drug za drugim, da potem sega kar skozi ves mesec)...
No, hocem pa reci, da je 'visek' tega potenciala pac na koncu tedna, sicer pa mocnejsi dogodek na nebu (kot je npr. mlaj oz. vse prej omenjeno) vpliva seveda na ves teden oz. na neko krajse casovno obdobje.
Skratka - zdaj je najbolj dbest turmalin, oniks, karneol ali akvamarin, 'pogumnejsi' in smelejsi pa lahko nosijo opal, obsidijan ipd.
Kamena strela je univerzalna in vselej kul. Tudi v povezavi z drugimi kristali. x:)x

Picasso

Mene je že včeraj vleklo v oblikovanje, ... lahko pa da se mi je tudi že malo tožilo po tem, ker dolgo časa nisem nič prčkala x:Ix x:)x
http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Jaz jih nekaj časa držim pod tekočo vodo, potem pa v kristalni/stekleni posodici ali kozarcu na sonček ali polno luno ... x:)x
http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

[b][i][color="orange"] x:)x Marsa x8Dx

[color="blue"]Tvoja napoved je x^x ,
pri meni drži to, da se poglobljeno ukvarjam s sabo,
danes popoldne pa se bom lotila umetnosti in sicer
barvanja mandal! xokx[/color][/color][/i][/b]

Helena

Oj, hoj, thanx za feedback! x:Xx

Tina - sory, nisem opazila tistega, ja, ocisti jih na meno, lahko pa tudi kar tako samo - pod vodo. Pa bo. Zelo kul se ocistijo ze pod tekoco vodo - jaz jih se malo 'miselno naprogramiram'.

Sem pa mensezdi napisala, da bomo razmisljali o smrti. x:o)x Kao.. itak pa to - blazno nekaj neverjetnega ali kaj... xrolleyesx ... pa sploh v bistvu nisem 'postekala', da je ravno tole... x:Dx x:Dx

Res je pa nasponano in neverjetno ogromno sem opravila danes. Res, kje vse sem bila. :palec:

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...