Mateja 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 "You rang Mylord?" ta pa mi je bila ena najljubših... sem se takrat, ko so jo vrteli pri nas, oblekla v Ivy (za pusta) ... postregla ravanatelju kavico (ups, malo polila )... potem pa šla v razred učit matematko... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Ogled dobrega filma v prijetni družbi,potem pa skupna večerja in klepet! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Contesa......ful fajn .....samo mi nekako nekaj manjka.......pa ne morem in ne morem ugotoviti kaj bi to lahko bilo ........yeesssssssss.......zdaj sem se spomnil.........kakšna posebna sladica : Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Sladica vedno zraven paše, mi je kar samoumevna,zato jo nisem napisala! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Saj zato pa sem jo jaz.......da ne bi sluuučajno kdo pomislil, da ni... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 veseli ljudje, ki z navdusenjem komunicirajo preko mobitelain se veselijo trenutka, dneva, zivljenja...! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Kakor kdaj ?Včasih dober seks, včasih dober obrok, dobra pijača osebno darilo, predvsem pa me pspravi v dobro voljo to, da se spomnem da živim... Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 ... predvsem pa me spravi v dobro voljo to, da se spomnem da živim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 "You rang Mylord?" ta pa mi je bila ena najljubših... Jaaaa .... meni tudi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Meni je tudi vsec bila tale... Timu pa se bolj... Timu je bila vsec Ivy, men pa v bistvu njen fotr... ful dober lik...Ja, lustni so bli... Saj je ful teh lustnih za smejat, odkupujejo pa same brezvezne, tudi ce pa jih ponavljajo, redko tadobre...Ene pa lahko gledam veckrat in sploh ne 'zastarajo'...Enih pa ne morem videt. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Alan Ford stripi, to je klasika, pa njihovi komentarji... padeš dol. V dobro voljo me spravijo živahni ritmi, pa mi zjutraj v avtu na ves glas odmeva in se ubogi avto kar trese (najbrž jakost še cajske instrumente zmoti..) V dobro voljo me pravijo veseli sodelavci , ko stresajo kake dobre šale.Pa se smejimo, tudi če je zunaj vse sivo in pada dež. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Spominjam se, kako sem rad zahajal na pokopališče. Sploh ob polni lun. Dobesedno tam sem dobil posebno moč. Ko je bil mirno, sredi noči, sem šel po novo energijo na pokopališče. Sploh, če so tja katerega pokopali. Takrat je bila še najmočnejša. Evforično sem se napajal z njo. Zdelo se mi je, da bom kar poletel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Včeraj po dolgem času en odlomek iz Alo aloja vidla, taka fajn nadaljevanka, pa glasba, me zmeraj znova popelje nazaj v posebne trenutke v katerih sem jo poslušala.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 SOUTH PARK..... taki kulski sarkastichni dialogi al pa kaka obeshenjashka poezijax;)x 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 sonce, sonce in se enkrat sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 sonce, sonce in se enkrat sonce temu pojavu je SHRAUF (stane belak) reku BERASHKA PECH 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Iz neznanih razlogov ne morem na forum (to se je že enkrat zgodilo, paMarsa ne ve, kwa se dogaja) Lj, eno štalo: Trije tipi so hotl v miru pokaditi joint trave. Živeli so v velikem mestu,denar so imeli in ni se jim ljubilo skrivati za vogali. Zato so sklenili, dabodo za mirno kajenje najeli hotelsko sobo.Pridejo torej v hotel in vzamejo sobo. Stala je 30 dolarjev - plačali sovsak 10 in šli v sobo kadit.Receptor pa se je potem spomnil, da soba ne stane 30, ampak le 25 dolarjev.Zato je poklical pomočnika, mu dal pet dolarjev in mu naročil, naj jih vrneoni trojici. Pomočnik gre proti sobi in se znajde pred dilemo. Oni so trije, jaz paimam 5 dolarjev; le kako naj jih razdelim med ono trojico? Odloči se, da bodal vsakemu dolar, dva pa bo obdržal sam. Rečeno - storjeno. Toda, glej ga zlomka - V začetku so dali za sobo vsak 10 dolarjev = 30.Pomočnik jim da nazaj po dolar, torej so dali vsak devet dolarjev = 27.Dva dolarja pa je obdržal pomočnik - 27 + 2 = 29. Kam se je izgubil en dolar? lalala Nosorog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Nosorog, do 27. počakaš, če ne boš pa na party razvozlal uganko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Dobra volja je najbolja, kadar vidim pozitivne rezultate za vloženo delo in, če so ljudje zato zadovoljni, je tudi elana veliko C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Hihi.. solata, ki jo ravnokar jem mmmmnjamsi, ful je dobra ... drugač pa hmmm čisto spontano poplesavanje po sobi na kakšen komad, ki se mi trenutno špila v WinAmpu, zrelaksirano popoldansko poležavanje v aromi eteričnega olja, soooooonce , branje dobre knjige... še pa še... ... pa sem pravzaprav prejšnji dan, ko sem tole temo brala... sami sebe spravimo v dobro voljo in čisto nihče drug Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Danes bi me razveselilo , če bi seminar od 16.00-18.00 odpadel :xx!: in bi lahko šla domov v šetnjo z mojim psom ! uuaaaa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Dva dolarja pa je obdržal pomočnik - 27 + 2 = 29. Kam se je izgubil en dolar?Dva dolarja pa je obdržal pomočnik: 27 - 2 = 25 (cena sobe).V vesolju se nič ne izgubi! Pa še naprej vsem lep ponedeljek! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Mene pa zmeram po konci spravita Tina Turner & Ike z najbolj zažigalnim komadom vseh cajtov: Proud Mary Pa da zašejkam, pa pomaham z grivo (na plesišču), da se lotim dela, pa bilo kaj x!x . Če sem down, me Tina dvigne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Zdaj me je sok iz sveze stisnjenih pomaranc.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.