Pujsita 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Posebni trenutki Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 ....prav imaš, posebni trenutki, eden takšnih je že bil to dopoldne Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 uf kok se ti godi.............šmrc Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Amis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 hvala, zelo si prijazen Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Amis, eh, nič posebnega, rad komu polepšam dan, tebe pa prosim, da se čim bolj izogibaš telih dveh ikonc , ker škodujejo počutju, poglej prazniki pred vrati, ti pa jokaš, daj en ali več nasmeškov, no upam, da sem ti vrnil vsaj malo dobre volje xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 saj vem, da si prijazen. jaz mam pa mal slabe vesti, ker sem se afnala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Vedno, kadar me spreletavajo negativne misli, mi pomaga naslednje: prijazen nasmeh topel objem cvetlica in kakšna lepa slikca od borisam s pozitivno vibracijo Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 V dobro voljo in elan... prijazna beseda tistih, ki so mi pri ali trica pri matematiki (skačem do nebes) ali petica pri angleščini ali povišanje plače ali povabilo na kakšno dobro hrano... ampak..še nekaj me spravi v fulll dobro razpoloženje; ko se "domislim" nekaj šokantnega, ko mi uspe nekoga pozitivno presenetiti... noro rada presenečam... z darilom, pozornostjo, nečim neobičajnim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 saj vem, da si prijazen. jaz mam pa mal slabe vesti, ker sem se afnala ...nikar Amis, za nazaj te naj nikoli ne skrbi....lep dan, lep vikend, lepe praznike, lep april, lepo življenje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 itak, da si in skrajno lepo vse tud tebi in tvojim Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 ampak..še nekaj me spravi v fulll dobro razpoloženje; ko se "domislim" nekaj šokantnega, ko mi uspe nekoga pozitivno presenetiti... noro rada presenečam... z darilom, pozornostjo, nečim neobičajnim... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Kaj vas spravi v dobro voljo in vam povrne elan?, - Mene recimo že en dim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 sstane, a si se zakadil Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 sstane, a si se zakadil Kam, misliš, kot bik v nova vrata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 aha, od dima nisi videl vrat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 kaj me spravi v dobro voljo in povrne elan: Igra z otroci,dobra knjiga (kolk jih mam zdej )duhovni pogovor z Verono - eno tako fajn žensko ,meditacija, sugestije,veselje in smeh, ter sproščenost v družini,dobr filmnamakanje v banji,dober spanec,lepe sanje,in pospravljeno stanovanje..... ne, ne, ni še konc, sam tko se prima rima Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Tale komad, ki ga poslusam!!!! Powwer Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Ke? Ali ima kaj zveze ali sem cisto mimo... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Ke? Ali ima kaj zveze ali sem cisto mimo... :o|o: Ko ga poklice "draga"... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 ... aja, seveda... ...thx za razlago... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Malenkost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 ... 'si vskocil'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaela 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 V dobro voljo me spravi, ko spoznam da je na delu božja volja in v elan me spravi ko spoznam, da je Bog kontinuirano prisoten vsepovsod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 V dobro voljo me spravijo različne vsakodnevne stvari, včasih je samo sonce, včasih počitek, včasih lepa beseda, včasih sporočilce, ali pa tudi ko poslušam glasbo, ko igram klavir, ko rišem. Včasih pa sem kar brez vsega tega dobre volje Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.