Aira 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 meditacija... usedem se po turško z ravno hrbtenico, zavita v indigo odejo, prste sklenem pred svojim "lotusom" in najprej-- vodim energijo, potem kličem enegijo iz vesolja v haro, potem ko sem popolnoma mirna in očiščena in enegetizirana... ponavljam afirmacijo. in se počutim the best. sklenila sem da bom resnično redno meditirala- ker želim spremeniti osredotočenost svojega mišljenja k sebi... in se uskladiti- telo, energijo, srce in um. Se "vštekati" v kozmično povezanost, jo ponotranjiti, se odpreti in hkrati znati obvladovati svojo energijo. Hočem spremeniti svojo zaznavo sveta--- svet je iz duhovne snovi. to želim občutiti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 V dobro voljo me spravi se vec dobre volje in smeha.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 tut dobra volja je lahko podjebavanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Hočem spremeniti svojo zaznavo sveta--- svet je iz duhovne snovi. to želim občutiti.uau, dbest xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 tut dobra volja je lahko podjebavanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 V dobro voljo me spravi, ko spoznam da je na delu božja volja in v elan me spravi ko spoznam, da je Bog kontinuirano prisoten vsepovsod. meni pa ze to zvisa energijo, ko prebiram tule vase stavke...! , ki me spomnijo! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Tudi mene spravljajo v dobro voljo določeni posti, še posebej sem se nasmejala ob spotikanju . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 v dobro voljo me je danes npr.spravlo to, da vem, da imam ene polurce samo za najboljšiforumček na svetu! Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Mene v dobro voljo spravijo tudi nekaj ikonc M-jev:Iz ikone M..., kadar se je pojavila, je bilo čutiti globino... Iz ikone M..., ko zaradi prijaznih besed kar vidim, kako vibrira zvezdasti vzorec Iz ikone M..., kjer se za malo omehčanimi potezami skriva delo in delo ... Iz ikone ...M, kjer sedem skrbnih pikic odstranjuje sovražne uši in seje ljubeznive citate Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Sonček me spravlja v dobro voljo, končno pomlad v akciji, prebujajoča se narava, rožice - sezonske, pa ptičje petje, pa vaši posti, Življenje je ena sama dobra volja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Sonček me spravlja v dobro voljo, končno pomalad v akciji, prebujajoča se narava, rožice - sezonske, pa ptičje petje, pa vaši posti, Življenje je ena sama dobra volja O Janja, tudi ti znaš spravljati v dobro voljo... Pa še tvoj razigranec ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Bližanje petku, dobra volja ljudi okoli mene, optimizem, razigranost, prisrčnost, ljudje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ....slučajno danes ne delam ....pokliče kolega in me spravi ven na kavico .....in sva šla sedet k Zlati ladici...in tam so imeli ležalnike in sva ležala na sončku in....ja, kar v dobro voljo me je spravil in malo več elana imam, ko tepem tipke na tipkovnici in pišem račune C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 ....slučajno danes ne delam ....pokliče kolega in me spravi ven na kavico .....in sva šla sedet k Zlati ladici...in tam so imeli ležalnike in sva ležala na sončku in....ja, kar v dobro voljo me je spravil in malo več elana imam, ko tepem tipke na tipkovnici in pišem račune C.l.Nekaj sem ujel o otrocih... Lepo je brati, kako te nekaj spravi v dobro voljo in povrne elan,- ker to je včasih doma tudi nalezljivo! LpPP.S. Včas je že zadost, ko Boris menja ikonco... No, kar nekaj jih je menjalo ikonce... Aira? Občutek da prihaja pomlad, ja res človeka spravi v dobro voljo! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Sem bila prejšnji vikedn "sesuta". :xx!: . je ni bilo zadeve, ki bi me spravila v red.. , v dobro voljo... Hja, razen, če bi mi nekdo ponudil bajno službo, pa bajno plačo... pa da me vsi pustijo pri miru.. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 ja trubca.al pa it nekam v neznano, nekam na izlet, k ni v planu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Zoprn dan ! Nič me ne spravi v dobro voljo ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 duhoviti ljudje ...včasih pa majhna rožica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ja trubca.al pa it nekam v neznano, nekam na izlet, k ni v planuJa, Poki. Jaz sem bila včasih striktno planska, praktično ne spontana, ker sem enostavno imela tak tempo, da si nisem mogla tega privoščiti. Zdaj se trudim odlimati od tega vzorca - ena leva, dve desni . Imam to srečo, da je moj dragi zelo zelo spontano bitje, padejo mu najbolj nenavadne ideje na pamet, jaz se jim pa enostavno prepustim in uživam . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Sobota in nedelja sta bila dva krasna dneva za pohode v naravo. Jutri pa bo spet sončen dan. Kaj ni res lepo to naše življenje? Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Krasno . Kje si se pa potepal BigM in nabiral energijo? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Janja, v soboto sem šel na Slavnik, včeraj pa ob obali od Kopra do Pirana. Razen par sto metrov v Izoli se res da hodit prav ob morju. Če ni res izrazita oseka (včeraj je bila), moraš parkrat zagazit v morje, sicer pa greš po kopnem. Jutri pa grem na Nanos, "Pri Abramu" je vsako leto proslava ob 27. aprilu. Kako pa ti, gojzarji počivajo? Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Včeraj so bli že zakurblani za pohod po Krpanovi poti- 20km, pa so obiski - tast in ta posvojena tašča - prespali pri nas, tako da nisem mogla it, moram pa zdajle v prihodnjih vikendih spet v akcijo . Letos grem na Snežnik in na Triglav. Na Snežnik si bolj želim jaz, na Triglav pa moževa stara mama - 76 let, pa bomo šle s taščo in njeno sestro, bo neke vrste ženski žur, pa neko novo doživetje, samo bi rada imela kondicijo do takrat, pa naravo zdaj res prav rabim, tako da akcija. Tebe je pa treba samo pohvalit . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ~ odkar se osredotočam na svojo haro me nič več ne utrudi... lahko pridem na katerikoli hrib brez zadihanosti!~ neverjetno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Na kaj se osredotočiš ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.