Skoči na vsebino

Kaj vas spravi v dobro voljo in vam povrne elan?

afrodita

Recommended Posts

• Komentarji 219
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
na območje med popkom in hm..v. gričkom in diham enakomerno s tistim delom x:Dx in čutim kako se polni s svetlobo in energijo :2src:

Če imaš pa tam hribček, ko na hrbtu ležiš, si pa verjetno noseča :8): x^x :inocent:

Deli na socialnih omrežjih

Drobne stvari.Že kakšen lep mail,sonce,dobra glasba od klasike do housa,ko premagam svojo lenobo in grem na kolo,na rolerje,v hribe,gore,berem dobro knjigo.....vse živo.Velikokrat že samo jutro,ko mi uspe zgodaj vstati,tudi,če ni potrebno in potem kavica in xsmokex in prebiranje jutranjega časopisa. x:)x x;)x x8Dx x:Dx :palec: ........še,pa še... xDDx

Je pa hecno ali pa žalostno,da me pa tudi le kakšne malenkosti spravijo kar za nekaj časa v slabo voljo. :o|o: Samo,to pa ni več ta tema.

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Če imaš pa tam hribček, ko na hrbtu ležiš, si pa verjetno noseča :8):  x^x  :inocent:

stane venerin griček je nižje... si mogoče pozabil kako to izgleda? x:Dx

Sstane bolj obvlada anorganske sestavine...kot je Ssol... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Če imaš pa tam hribček, ko na hrbtu ležiš, si pa verjetno noseča :8):  x^x  :inocent:

Sstane bolj obvlada anorganske sestavine...kot je Ssol... x:Dx

:palec: Majčica, ti pa danes misliš ravno tako kot jaz, posoljenih hribčkov ni. x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx hi hi Lunca...tut modri ljudje ga včas pihnejo... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ponedeljek je, dovolj dober razlog za dobro voljo - nov začetek, potencialno za nekaj lepega! :vragec: :vragec: :vragec:

Prodajalkam in prodajalcem v samopostrežnih trgovinah mimogrede izrečem prijazno besedo - če se jim popravi razpoloženje, me to res spravi v dobro voljo! x^x

Ali ko po pisti Miklošičeve srečuješ veliko sproščenih deklet, ki kar žarijo od lepote. x:Ix

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Prodajalkam in prodajalcem v samopostrežnih trgovinah mimogrede izrečem prijazno besedo - če se jim popravi razpoloženje,  me to res spravi v dobro voljo...

....Ali ko po pisti Miklošičeve srečuješ veliko sproščenih deklet, ki kar žarijo od lepote.

haha, pista ja x:Dx

...sam 1x na teden jih pozdraviš ...al te oni izzsilijo? x8Dx

jst to počnem kr vedno, nekak vzdrzujem kontakt, da mi kaj vmes med nakupovanjem, novega povejo, sploh pa za kakšne ugodne popuste x;)x

Stane pa res :eek: x:Dx ..pozabu x?x x?x x?x

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

kadar sem slabe volje, nekje v sebi, poiščem kotiček ,kjer je shranjena dobra volja.

Takoj ko jo najdem se ji nasmehnem,jo potegnem na plan in......to je to x:Dx x:Dx baterije so napolnjene.

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

nabijem musko do fuuuuulllllaaaaaaaaaaaaa...ob teh momentih raj kšno nežno,se uležem na postlo,zaprem oči in premišljujem,premišljujem,premišljujem...premišljujem... xrolleyesx xDDx x:Dx :palec:
NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

nabijem musko do fuuuuulllllaaaaaaaaaaaaa...ob teh momentih raj kšno nežno,se uležem na postlo,zaprem oči in premišljujem,premišljujem,premišljujem...premišljujem... xrolleyesx  xDDx  x:Dx  :palec:

nežno pesem do fula??

elvis is the best

Tudi mene glasba. Odvisno kaj hočem, za sprostitev mirna, enostavnejša, bolj za ples, poudarek na ritmu. (črnska glasba)

Rada pa ima precej divjo glasbo (ljubim zvok elektirčne kitare), ta me popolnoma odklopi.

Ko pa se rabim umiriti, potem pa sprehod s psom v gozd.

Rada berem pravljice, rada se igram z otroci.

Na nove pa me rodi tudi ura v kopalnici, od tuša do masaže, ko čutim, da skrbim zase.

In še tisoč drugih stvari je, ki me veselijo.

Vse dobro,

xrolleyesx Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

V soboto sem zvečer hotel nekaj napisati na notesnika, pa mi Miki zavzame računalnik.

Prvi padec v dobro voljo - presedel sem se k svoji dragi, in bilo je lepo in fino... Miki pa je kontroliral, da se ne bi spozabil... xsrcx x:Dx x:px

In na koncu se z Mikijem malo pretegneva, jaz na kavču, on na računalniku, x:o)x

potem pa bi se mu fino zdelo malo pobrusiti kremlje ob tipkah. Predno sem se zavedel, so tipke že letele naokrog... :C:

Slaba volja... Drugič me je spravilo v dobro voljo, ko sem tipke namontiral nazaj. Mikija ni nikjer več videti... Nekam se je skril - aja, na klavirju je skrit za rožami! Resetiram napravo, vidim da vse lepo dela in hočem delati naprej. Prav dobre volje! In od nekod spet prileti Miki, da bi on spet malo... Zasmejim se, saj nisi ti nič kriv, če sem te jaz pustil gor in mu grem iskat mačji piškotek. xsrcx Kako sem postal dobre volje!

Piko!!! Kaksni lustni slikci!!!! x:)x x;)x Nice, mucek! x:px

Mene pa u boljso voljo spravjo slike! Pravzaprav risanje! x:)x

Aja, je razlika med v boljso voljo, pa v dobro voljo?

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Hmmmm je ja! Itk, da mora bit razlika!

Hehe zdej pa sama seb odgovarjam x:o)x Mam lih cas, pa voljo, dobro voljo definirat za dobro voljo, bolsjo voljo pa prepustit boljsi, ki lahk prej k slej rata dobra, ali pa tudi ne :sori: Neki, je treba narest zanjo! Pustit, da te slaba mine? Ne ne... kadar clovek le pociva, ne da bi se pred tem utrudil, je to prej lenarjenje, kot delati nekaj zase, za boljse pocutje :8):

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...