Aira 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 na območje med popkom in hm..v. gričkom in diham enakomerno s tistim delom in čutim kako se polni s svetlobo in energijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Hvala, bom poskusila, ker se zna zgodit, da se kje kdaj utrudim in mi bo prišlo prav. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Danes definitivno akcija na LNF Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 na območje med popkom in hm..v. gričkom in diham enakomerno s tistim delom in čutim kako se polni s svetlobo in energijo Če imaš pa tam hribček, ko na hrbtu ležiš, si pa verjetno noseča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Če imaš pa tam hribček, ko na hrbtu ležiš, si pa verjetno noseča stane venerin griček je nižje... si mogoče pozabil kako to izgleda? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Kaj me spravi v dobro voljo Tudi to da ko pristanem na realna tla, vem da sem varno na tleh ter se osvobodim okov iluzij in pričakovanj ter prestopim na drugo pot . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Drobne stvari.Že kakšen lep mail,sonce,dobra glasba od klasike do housa,ko premagam svojo lenobo in grem na kolo,na rolerje,v hribe,gore,berem dobro knjigo.....vse živo.Velikokrat že samo jutro,ko mi uspe zgodaj vstati,tudi,če ni potrebno in potem kavica in in prebiranje jutranjega časopisa. ........še,pa še... Je pa hecno ali pa žalostno,da me pa tudi le kakšne malenkosti spravijo kar za nekaj časa v slabo voljo. :o|o: Samo,to pa ni več ta tema. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Če imaš pa tam hribček, ko na hrbtu ležiš, si pa verjetno noseča stane venerin griček je nižje... si mogoče pozabil kako to izgleda? Sstane bolj obvlada anorganske sestavine...kot je Ssol... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 .............u dobro voljo nas spravi......................sol... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Če imaš pa tam hribček, ko na hrbtu ležiš, si pa verjetno noseča stane venerin griček je nižje... si mogoče pozabil kako to izgleda? Sstane bolj obvlada anorganske sestavine...kot je Ssol... Majčica, ti pa danes misliš ravno tako kot jaz, posoljenih hribčkov ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 hi hi Lunca...tut modri ljudje ga včas pihnejo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Petek je, dovolj dober razlog za dobro voljo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Ponedeljek je, dovolj dober razlog za dobro voljo - nov začetek, potencialno za nekaj lepega! Prodajalkam in prodajalcem v samopostrežnih trgovinah mimogrede izrečem prijazno besedo - če se jim popravi razpoloženje, me to res spravi v dobro voljo! Ali ko po pisti Miklošičeve srečuješ veliko sproščenih deklet, ki kar žarijo od lepote. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Prodajalkam in prodajalcem v samopostrežnih trgovinah mimogrede izrečem prijazno besedo - če se jim popravi razpoloženje, me to res spravi v dobro voljo.......Ali ko po pisti Miklošičeve srečuješ veliko sproščenih deklet, ki kar žarijo od lepote. haha, pista ja ...sam 1x na teden jih pozdraviš ...al te oni izzsilijo? jst to počnem kr vedno, nekak vzdrzujem kontakt, da mi kaj vmes med nakupovanjem, novega povejo, sploh pa za kakšne ugodne popuste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Če imaš pa tam hribček, ko na hrbtu ležiš, si pa verjetno noseča stane venerin griček je nižje... si mogoče pozabil kako to izgleda? Stane pa res ..pozabu Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 kadar sem slabe volje, nekje v sebi, poiščem kotiček ,kjer je shranjena dobra volja.Takoj ko jo najdem se ji nasmehnem,jo potegnem na plan in......to je to baterije so napolnjene. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 zavrtim si La cucaracho... al pa Canto a brazil. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LORD*llunchyka* 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 hm... moj gasprck Citiraj Being evil means never having to say you're sorry! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 nabijem musko do fuuuuulllllaaaaaaaaaaaaa...ob teh momentih raj kšno nežno,se uležem na postlo,zaprem oči in premišljujem,premišljujem,premišljujem...premišljujem... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 nabijem musko do fuuuuulllllaaaaaaaaaaaaa...ob teh momentih raj kšno nežno,se uležem na postlo,zaprem oči in premišljujem,premišljujem,premišljujem...premišljujem... nežno pesem do fula?? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Tudi mene glasba. Odvisno kaj hočem, za sprostitev mirna, enostavnejša, bolj za ples, poudarek na ritmu. (črnska glasba)Rada pa ima precej divjo glasbo (ljubim zvok elektirčne kitare), ta me popolnoma odklopi. Ko pa se rabim umiriti, potem pa sprehod s psom v gozd. Rada berem pravljice, rada se igram z otroci. Na nove pa me rodi tudi ura v kopalnici, od tuša do masaže, ko čutim, da skrbim zase. In še tisoč drugih stvari je, ki me veselijo. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 V soboto sem zvečer hotel nekaj napisati na notesnika, pa mi Miki zavzame računalnik.Prvi padec v dobro voljo - presedel sem se k svoji dragi, in bilo je lepo in fino... Miki pa je kontroliral, da se ne bi spozabil... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 In na koncu se z Mikijem malo pretegneva, jaz na kavču, on na računalniku, potem pa bi se mu fino zdelo malo pobrusiti kremlje ob tipkah. Predno sem se zavedel, so tipke že letele naokrog... Slaba volja... Drugič me je spravilo v dobro voljo, ko sem tipke namontiral nazaj. Mikija ni nikjer več videti... Nekam se je skril - aja, na klavirju je skrit za rožami! Resetiram napravo, vidim da vse lepo dela in hočem delati naprej. Prav dobre volje! In od nekod spet prileti Miki, da bi on spet malo... Zasmejim se, saj nisi ti nič kriv, če sem te jaz pustil gor in mu grem iskat mačji piškotek. Kako sem postal dobre volje! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Piko!!! Kaksni lustni slikci!!!! Nice, mucek! Mene pa u boljso voljo spravjo slike! Pravzaprav risanje! Aja, je razlika med v boljso voljo, pa v dobro voljo? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Hmmmm je ja! Itk, da mora bit razlika! Hehe zdej pa sama seb odgovarjam Mam lih cas, pa voljo, dobro voljo definirat za dobro voljo, bolsjo voljo pa prepustit boljsi, ki lahk prej k slej rata dobra, ali pa tudi ne Neki, je treba narest zanjo! Pustit, da te slaba mine? Ne ne... kadar clovek le pociva, ne da bi se pred tem utrudil, je to prej lenarjenje, kot delati nekaj zase, za boljse pocutje Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.