Skoči na vsebino

Kaj vas spravi v dobro voljo in vam povrne elan?

afrodita

Recommended Posts

x;)x oziroma ko mi kdo tkole pomižikne x;)x da vem da ima zame skrito sporočilo in imam pred sabo skrivnost.... ki jo bom odkril in sem na robu novega na robu nečesa kar nisem še nikoli videl...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 219
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Moj fant ze s poljubom.

Moj kuza, ker me je vedno vesel in prav prijetno mehek je, objem je prav zdraviln :)

Ce stopin na tehtnico in nisem sla gor x:)x

Ce se imam cas ulezti v banjo, poslusati Enyo, prizgati svecke in uzivati.

zdajle bi me osrecilo ze to, da bi se znebila te viroze :(

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

x;)x oziroma ko mi kdo tkole pomižikne  x;)x  da vem da ima zame skrito sporočilo in imam pred sabo skrivnost.... ki jo bom odkril in sem na robu novega na robu nečesa kar nisem še nikoli videl...

x;)x

kdo ti tko mezika? nikoli ne reci nikoli :vragec: x:px

pa pazi, da se ne bos predolg zadrzeval na robu, da ne pozabis, kaj moras odkriti x:o)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

ne ne to da sem na robu me spravlja v dobro voljo.... sicer pa se rob karnaprej premika kar je bil včeraj rob možnega je danes realnost jutri pa že zamuda.... hja zadnje čase ko mam dost opravit s škorpijonkami ma vsako sporoočilo še eno dodatno sporočilce zato je treba dat mežik x;)x zraven to daja polnost življenju in me spravi v dobro voljo... to je čar vsegaskupaj v tem kar se ne zgodi ne to kar se... temveč v tem kar se zgodi ob tem... to je bistvo..
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

a veš kaj:

podoba volje, ki se je izgubila,pa je prišla nazaj x:Dx

sama se je izgubila? pa sama prsla nazaj? aja, mozn, sej je samo njena PODOBA x:)x x;)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

To sem pa tudi jaz zase opazila ja, da se me bolj dotakne melodija kot teksti, včasih poslušam meni znano in ljubo melodijo, pa prvič poslušam tekst :eek: x:Dx x:o)x x:Dx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x:)x ...ja, saj meni tudi pride v uho najprej melodija, potem pa tekst x:Dx ...pol pa še mal zapojem zraven, sicer je to zelo slabo za druga ušesa x;)x :vragec: x:Dx

...sem se pa parkrat že tudi zalotila, da če sem brz energije mal zaplešem po stanovanju...pa je takoj boljše x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!

pol pa še mal zapojem zraven, sicer je to zelo slabo za druga ušesa x;)x  :vragec:  x:Dx

Shit happens........večkrat x:o)x x:Dx

Men tud mjuza pa "zasebni ples" tak učinkujeta.... :palec: x:)x x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Oboje Mick.. Treba je imet nekaj "zlobnega" v sebi, da prezivis vse situacije, v katerih se v zivljenju znajdes..

Tukaj na forumu me zabava predvsem to, da se mi zdi, da se nekateri vzivijo v vlogo resitelja vseh svetovnih problemov.. in bog ne daj, da bi jim kdo kdaj nasprotoval.. Sami pa seveda nikoli ne naredijo nic narobe.. To mi je smesno.. In res, prav zabavam se vcasih.. :vragec:

Me pa seveda zabava tudi branje tvojih "seksualnih postov"... in tudi Marsine kritike oz ostevanja forumcev..

Skratka vse.. Ljudje mislijo, da jim kdaj odgovorim z jezo, a se pravzaprav pred racunalnikom nasmejim do solz.. x;)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

V dobro voljo me spravi dejstvo, da zelo dobro živim in imam vse kar mi srce poželi(v meji normale) x:Dx  :palec:

hm pravzaprav morem rečt da točno isti rek tud mene v dobro voljo spravlja... ker mam vse to. .:D

V dobro voljo me spravijo smesne izjave ljudi na tem forumu....

Ni vse zlato, kar se sveti in vsak, ki vandra, se ne izgubi!

Tako o tem Tolkien.

Lepo se je veseliti veselih stvari, vendar je treba biti pozoren na to, da se jih veselimo na pravi način!

Znova in znova to preverjam ob svojih veseljih. Ali bom tako mislil tudi čez leta - da je bilo takrat veselo. Ali se mi je samo zdelo? Neka takratna zabloda?

Npr.: če si rada kot punčka skakala po lužah in si se ob tem zelo veselila, verjetno danes ne boš občutila enakega veselja.

Ja, tudi veseliti se je treba znati na pravi način.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Npr.: če si rada kot punčka skakala po lužah in si se ob tem zelo veselila, verjetno danes ne boš občutila enakega veselja.

Ja, tudi veseliti se je treba znati na pravi način.

Piko mene pa glih kakšne take, zame prastare zadeve fuuuuuul napolnijo z energijo in se jih ob priliki z velikim veseljem poslužim x;)x x:Xx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...