El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 oziroma ko mi kdo tkole pomižikne da vem da ima zame skrito sporočilo in imam pred sabo skrivnost.... ki jo bom odkril in sem na robu novega na robu nečesa kar nisem še nikoli videl... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Moj fant ze s poljubom. Moj kuza, ker me je vedno vesel in prav prijetno mehek je, objem je prav zdraviln Ce stopin na tehtnico in nisem sla gor Ce se imam cas ulezti v banjo, poslusati Enyo, prizgati svecke in uzivati. zdajle bi me osrecilo ze to, da bi se znebila te viroze Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Michelle, mal zdravja tebi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 oziroma ko mi kdo tkole pomižikne da vem da ima zame skrito sporočilo in imam pred sabo skrivnost.... ki jo bom odkril in sem na robu novega na robu nečesa kar nisem še nikoli videl... kdo ti tko mezika? nikoli ne reci nikoli pa pazi, da se ne bos predolg zadrzeval na robu, da ne pozabis, kaj moras odkriti Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 ne ne to da sem na robu me spravlja v dobro voljo.... sicer pa se rob karnaprej premika kar je bil včeraj rob možnega je danes realnost jutri pa že zamuda.... hja zadnje čase ko mam dost opravit s škorpijonkami ma vsako sporoočilo še eno dodatno sporočilce zato je treba dat mežik zraven to daja polnost življenju in me spravi v dobro voljo... to je čar vsegaskupaj v tem kar se ne zgodi ne to kar se... temveč v tem kar se zgodi ob tem... to je bistvo.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 a veš kaj:podoba volje, ki se je izgubila,pa je prišla nazaj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 a veš kaj:podoba volje, ki se je izgubila,pa je prišla nazaj sama se je izgubila? pa sama prsla nazaj? aja, mozn, sej je samo njena PODOBA Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 hah, razumeš to Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Jaz sem non-stop slabe volje; v dobro voljo me spravi kak komad od Presleya; vse CD-je sem si že odvrtela po dolgem in počez.. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Smiki, odloči se, da boš dobre volje , pa boš dobre . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 , sem že. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ...MENE TUDI GLASBA SPRAVI V DOBRO VOLJO...KAK KOMAD NABIT Z ENERGIJO IN POZITIVNIMI BESEDILI...NJAMI Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 aja, a maš sploh časa poslušat besedilo, meni ustreza le ritem, se pustim ,da me odnese Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 To sem pa tudi jaz zase opazila ja, da se me bolj dotakne melodija kot teksti, včasih poslušam meni znano in ljubo melodijo, pa prvič poslušam tekst . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ...ja, saj meni tudi pride v uho najprej melodija, potem pa tekst ...pol pa še mal zapojem zraven, sicer je to zelo slabo za druga ušesa ...sem se pa parkrat že tudi zalotila, da če sem brz energije mal zaplešem po stanovanju...pa je takoj boljše Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 pol pa še mal zapojem zraven, sicer je to zelo slabo za druga ušesa Shit happens........večkrat Men tud mjuza pa "zasebni ples" tak učinkujeta.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 V dobro voljo me spravijo smesne izjave ljudi na tem forumu.... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Oboje Mick.. Treba je imet nekaj "zlobnega" v sebi, da prezivis vse situacije, v katerih se v zivljenju znajdes.. Tukaj na forumu me zabava predvsem to, da se mi zdi, da se nekateri vzivijo v vlogo resitelja vseh svetovnih problemov.. in bog ne daj, da bi jim kdo kdaj nasprotoval.. Sami pa seveda nikoli ne naredijo nic narobe.. To mi je smesno.. In res, prav zabavam se vcasih.. Me pa seveda zabava tudi branje tvojih "seksualnih postov"... in tudi Marsine kritike oz ostevanja forumcev.. Skratka vse.. Ljudje mislijo, da jim kdaj odgovorim z jezo, a se pravzaprav pred racunalnikom nasmejim do solz.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 V dobro voljo me spravi dejstvo, da zelo dobro živim in imam vse kar mi srce poželi(v meji normale) hm pravzaprav morem rečt da točno isti rek tud mene v dobro voljo spravlja... ker mam vse to. . Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 malenkosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 malenkosti mene pa že malenkost Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 V dobro voljo me spravijo smesne izjave ljudi na tem forumu....Ni vse zlato, kar se sveti in vsak, ki vandra, se ne izgubi!Tako o tem Tolkien. Lepo se je veseliti veselih stvari, vendar je treba biti pozoren na to, da se jih veselimo na pravi način!Znova in znova to preverjam ob svojih veseljih. Ali bom tako mislil tudi čez leta - da je bilo takrat veselo. Ali se mi je samo zdelo? Neka takratna zabloda?Npr.: če si rada kot punčka skakala po lužah in si se ob tem zelo veselila, verjetno danes ne boš občutila enakega veselja.Ja, tudi veseliti se je treba znati na pravi način. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Npr.: če si rada kot punčka skakala po lužah in si se ob tem zelo veselila, verjetno danes ne boš občutila enakega veselja.Ja, tudi veseliti se je treba znati na pravi način.Piko mene pa glih kakšne take, zame prastare zadeve fuuuuuul napolnijo z energijo in se jih ob priliki z velikim veseljem poslužim . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 V dobro voljo me spravi moj dragi, ko se sleče in reče:" tko zdej bom pa doma" Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 kje je pa I-iiiii malenkosti, si priredil a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.