Michelle 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Ja, valjda, štajerc ne ........................da še te ne bo kaj druzga bolelo od kacga štajerca. Zdajle si me pa prav presrasil! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Bemu, hepan, namen te je pa bil razveseliti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Razveseli me ze, ko vidim, da si prisoten Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Kolo...me zmeri skor v dobro voljo spravi.. .Super je cutit veter v laseh.. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Mene je pa kapucino v dobro voljo spravu...mmmmmm Sam mal sm ga prevec sladkala :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Mene je pa kapucino v dobro voljo spravu..tudi mene Drugač pa malo pobrskam po svoji podzavesti kjer vedno najdem nekaj kar me spravi v dobro voljo in povrne energijo. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 NASMEHKJERKOLI, OD KOGARKOLI ME VEDNO SPRAVI V DOBRO VOLJO... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Mene tudi, danes me bo pa ziher malica . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Mene pa okice mojga tamauga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 ...kaka dobra družba ali pa dobra knjiga ali pa risanje...odvisno... ...največkrat pa kaka lepa in vzpodbudna beseda... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 z mano je ziher kej narobe. Dons me je v dobro voljo spravla moja zobozdravnica. Odrešila me je zobobola. Nkol si neb mislila, da mi bo kakšen zobozdravnik tooooolk pri srcu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Tek... in danes nepričakovano darilo ... in Sončki Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Prijeten obisk... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 spontan, iskren klic Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 iskrenost ljubljene osebe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 prijetno delovno okolje je nekaj najboljšega... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Telefonski klic točno določene osebe Mogoče mi pa dons ravno to manjka, ker sem bolj :xx!: ...ampak dneva še ni konec Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ali pa, ko zajebem koga, ki ga sovažim!A ze spet? Luc, Luc... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Iskrice v očeh , njegovi približno tako prismojeni komentarji kot so moji, ampak na malo drugačen način Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Her we go again http://www.click-smilies.de/sammlung0304/sauer/angry-smiley-007.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 K pride zadovolna pacientka in reče:Hvala doktor,vrnili ste mi vero v živlenje! Takrat se kr tajam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Sonček Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Definitivno stoprocentno Plavi orkestar na glas xonfirex Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Jaz pa ob najljubši glasbi zaplešem in zapojem. Razveselim pa se tudi kake drobne pozornosti mojih najbližjih, darilca ali lepe besede. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.