Sully 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Najprej vsem lep pozdrav… Dolgo sem razmišljala ali bi pisala ali ne… A včasih je lažje svoje stvari, svoje težave zaupat nekomu, ki ga ne poznaš… Tako ti vsaj povedo resnico, ti ljudje, ki so ti skriti prijatelji povedo realno vse, kajti prijatelji te tako in tako ohranjajo le v višavah… in včasih realnosti ne znajo povedati, niti si ne upajo… Morda boste mnogi prebrali mojo zgodbo in že samo to,da jo boste prebrali mi bo pomenilo nekaj...Sem dekle, ki živi normalno življenje imam čudovite starše, ki me razumejo, tudi finančnih težav nimamo… skratka prav nič mi ne primanjkuje… a nekaj le… Ljubezen! Ne bom tarnala ampak samo povedala svoj pogled na vse moje težave… Pred časom neke meseca marca sem prišla skupaj z svojim najboljšim prijateljem… Že dve leti prej sva bila neločljiva ampak res samo prijatelja, ki sva si povedala vse, si pomagala… a nekega večera naju je vse premamilo in pristala sva skupaj… To vse med nama se je vleklo dobra 2 meseca, kar sva prišla do sklepa, da tako več ne gre… Boljše da sva prijatelja, boljše da sva to kar sva bila nekoč… Vsi so mislili, da nama nikoli več ne bo uspelo biti to, kar vsa bila nekoč… A nama je… Postala sva spet tista stara prijatelja, med katerima ni bilo nobene skrivnosti… Pomagala sva v ljubezenskih težavah en drugemu… A v meni osebno je bila še vedno želja po njem… Kasneje mi je tudi on to priznal… Prišla sem skupaj z fantom, ki me je imel zelo rad, pred leti sem bila noro zaljubljena vanj ampak nikakor takrat nisva prišla skupaj, sedaj pa se mi je to nekako uresničilo… Postala sva par… V avgustu sem odšla na morje s prijatelji… Fant je ostal doma… Zraven je pa bil seveda, ON. Ki je buril mojo domišljijo, ki bi naj bil le moj prijatelj… In seveda že drug dan sva prišla skupaj… Vedno sme bila proti prevaram, vedno sem mislila, da tega nisem sposobna… a ko enkrat pride do tega… se ne moreš upret… Bilo je NORO morje, nepozabno resnično… Ko sem se vrnila tega nikoli nisem mogla povedati svojemu fantu… Z tem »prijateljem« sva se videla vsak dan… tudi doma pri njemu so mislili, da sva par ni skrival pred starši, toda vseeno se v javnosti nikoli nisva razkazovala… Zame bi naredil vse, saj tudi naredi vse… Z fantom, ki sem ga imela sem šla narazen… S tem »prijateljem« pa sem še vedno skupaj… Ampak kako skupaj… Sej priznam prav nič mi ne manjka… Lepo je ko ob njem Vse… A vseeno nikoli nisva razpravljala o tem ali sva par sli sva samo tako… Priznam da sem se noro zaljubila vanj in vem, da me ima rad…A nekako nimam moči, da bi prva spregovorila… Mnogo punc je zaljubljenih vanj, kajti je luštkan, simpatičen… res… vredu tip… ni kaj za reči… Včasih sme tako dvomljiva vanj… čeprav je enostavno moj… Ne dobiva se z drugimi le sporočila si piše sem pa tja s kom… ampak to je »kao« zajebancija, vedno tudi prej je bil tak… star je 24 let jaz 18… Starostna razlika ne moti ne mene ne njega… niti mojih staršev… A moji dvomi so včasih tako zelo veliko… prijatelji mi pravijo naj se ne sekiram, ker naj že vidim da sme v njegovih očeh samo jaz… a vseeno saj vete kakšna smo dekleta, vedno pomislimo na najslabše… Res morda mi bo kakšna vaša beseda prišla prav… Hvala vsaj za prebrano mojo izpoved… Želim srečo vsem, kajti vsak si jo zasluži v polni meri… in nikoli vam ne želim dvomom v nekaj, kaj je morda res samo v vaši glavi… Lep pozdravAnja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Haj, mislim da te čaka en pomemben pogovor z njim, to veš, ane? odlašaš pa ker te je strah, kajne?Drži se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Ja, razčistit bo treba. Dedi so včasih taki da jim je takole fino, pol ti pa lahk reče, ja pa saj midva že ja skoz hodiva, lahk pa dobiš odgovor po francosko, kako, kaj si pa mislila...Skratka, ko enem taka situacija ne paše in te zadeva teži, jo je boljš razčistit, kot da razbijaš glavo s stvarmi ki se jih razumet ne da.Pol ga pa pred dejstvo postavit. Al tko al pa nč. In če se on za nč odloč, se mu j. zate, pol je tako tud prav da je konec. Če pa se pogovorita kaj eden drugmu pomenita pol je pa tako vse ok in lahk daš prosto pot. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Definitivno moraš zbrati pogum in se pogovoriti z njim. Drugače lahko samo tvoja nesigurnost uniči popolnoma lepo, dobro in zdravo vezo. Želim ti veliko samozavesti, poguma in ljubezni pri tem pogovoru. Morda se boš že jutri veselo in zaljubljeno smejala. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Najprej vsem lep pozdrav… Tudi tebi in dobrodošla med nami! Tako ti vsaj povedo resnico, ti ljudje, ki so ti skriti prijatelji povedo realno vse, kajti prijatelji te tako in tako ohranjajo le v višavah… in včasih realnosti ne znajo povedati, niti si ne upajo…Žal pač nimaš pravih prijateljev, jaz imam 2 ali 3, ki mi povedo, ki me ne ohranjajo le v višavah. Ni tvoj prijatelj tisti, ki te hvali, ampak tisti, ki te graja! Res morda mi bo kakšna vaša beseda prišla prav…Hja, bolj težka bo ... Torej, težava je, ker ti nič ne manjka - *razen* - ljubezni, kajne ? Ehm, iskreno dvomim, da si bila iskrena. Pa ne, da bi nam v postu lagala, ampak ker v bistvu res tako vidiš te stvari. Lej, to smo že na forumu dosti obdelovali, našti otroci(jaz jih še nimam, naši - saj smo vsi ljudje, a ne?) se ne rodijo v ta svet zaradi nas, ampak zaradi sebe. Sem jih dobiš samo na "posodo". Torej, če izhajava iz tega, da to drži, dobiva da: si se ti rodila v ta svet zaradi sebe. "On" pa zaradi sebe. Kaj pa, če bi tisti "ta tretji"(v katerega si bila nekoč, zdaj pa nisi več in pol si ga še na morju prevarala pol pa pustila) sedaj imel full zlomjeno srce in bi te na vsak način hotel osvojiti in bi "dal življenje zate"? Bi ga odslovila, jasna stvar. Vidiš, če temu "tapravemu" ne bo do tebe, te bo tudi odslovil .... Zate velja enako kot za ostale: nihče ne more prikleniti nase tebe in ti ne moreš prikleniti nase nekoga drugega. Simpel logika. Kaj naj ti napišemo. Svojo zgodbo? Ne ljubi se mi več. Me je pa še kako zelo dostikrat bilo strah zapustitve. Ali pa manjvrednosti kompleks(na koncu pa sem ga še res dobil, ampak OK, to so težave iz otroštva). Tisto, kar iščeš, je (že) v tebi(jaz sem potreboval kakih 10let, da sem dojel). Morda je to, vidiš v tem tipu, tvoje sanje, ne realnost(se ne da ravno točno razbrati iz pisanja, ampak samo predvidevam). Kakorkoli že, vedi, da nič v življenju ni tako težko, da ne boš mogla rešit. Kaj pa ti mi tukaj pravimo, pa zate niti ni tako pomembno. Hvala vsaj za prebrano mojo izpoved… Želim srečo vsem, kajti vsak si jo zasluži v polni meri… in nikoli vam ne želim dvomom v nekaj, kaj je morda res samo v vaši glavi…Zakaj ne ? A je človeško življenje takšno, da ga odživimo po liniji najmanjšega odpora in potem umremo ? Moje prav gotovo ni. To, čemur ti praviš dvom, nekaj, kar je v tvoji glavi, je razkorak med čustvi in razumom. Čas bo prinesel svoje. Vzemi si čas zase, ukvarjaj se več sama s sabo. LP, rachek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Dedi so včasih taki da jim je takole fino, pol ti pa lahk reče, ja pa saj midva že ja skoz hodiva, lahk pa dobiš odgovor po francosko, kako, kaj si pa mislila...Odstotek ni prav nič večji, kot pri ženskah. Le, da ženske vse skupaj bolj čustveno opišejo, ko ujamejo "uspešnejši kos mesa". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Skoda, ker se Tjazy nic ne oglasi... on bi imel zanimivo mnenje tule, pravzaprav ze kar vem, kaksnega, priblizno..... Zivjo Sully! Po eni strani tako, kot so ti bolj ali manj vsi odgovorili... Ja, usedita se in vse predebatirajta in vse (mislim, to v obeh primerih - debata)...Samo po drugi strani... :o|o: A mislis, da so res vsi odnosi taki, da je treba zdaj reci - hodim z - ali pac kakorkoli bi zelela x imenovati.x pa je lahko dobra zabava, druzenje, fino se pocutita, vse OK... torej - morda pa bo on vzel tako - kaj da zdaj zmenit sploh?Saj je kul - tako kot je. Njemu ustreza (recimo - ni receno, da je ravno tako).In je lahko caka, da cim bi hotela ti to zvezo, ta odnos definirat, bi se on morda cutil ujetega... ker mu ocitno ustreza odnos tak kot je.Tako da - lahko da z njim oz. z odnosom - s taksnim kot je - ni nic narobe, gre pa preprosto samo za to, ali si ti zadovoljna ali ne.In ocitno nisi ravno najbolj - ce takole pravis... Ce pa si, pa uzivaj naprej! Itak pa si se mlada... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Sully....men je hčera pred kratkim rekla...da ni več "moderno"...govoriti..da z nekom hodiš....preprosto si z nekom skupaj...in se to ve... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 res je, Astra Pripeljati domov nekoga je to čist normaln, pa tut, če je nasprotnega spola. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 Najprej si vzemi čas za razmislek kaj želiš in koga si želiš. morda želiš biti sama? (kar je zelo mogoče) morda ti v resnici ustreza tak nedefiniran odnos, pa si to bojiš priznati? če potrebuješ potrditev, ki bi pregnala tvojo negotovost (ki je tvoj problem!), se pogovori s prijateljem. ne delaj sama zaključkov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 ja rachek, prav maš. Hm... mene zanima, PA RES komu paše nedefiniran odnos? Kako ga lahko sprejemate? A ni to nekak poniževalno.. ko da si nek tak luzer ko te ma eden na pol, pa te celga noče... al pa si s takim k ne ve kaj hoče... skratka zguba cajta? A je pr nedefiniranem odnosu komu sploh do seksa, razen prvič še sploh drugič? Al vas pr vsakem naslednjem mineva? Mene je. Nedefiniran. Pha.. Škoda je blo mojega dragocenega časa. Za luzerja. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Več človek ve, bolj dvomi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 DVOM JE POVEZAN Z IZKUŠNJAMI.DVOM JE TREBA LOČIT OD NUJE. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Mnoge neprijetne stvari odmikamo v prihodnost, kjer nas zvesto čakajo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 borism, pa še kako res ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Če bi človek razumel živalsko govorico, bi si želel imeti rajsko ptico Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 .in žival ne zna počistit dreka za sabo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Tvoje zaupanje v ljudi in dvom vanje sta tesno povezana s tvojim samospoštovanjem, oziroma dvomom v samega sebe. Gibran Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Sum voha pečenko, še preden je tele zaklano. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.