Skoči na vsebino

Sončevi mrki

lunca

Recommended Posts

• Komentarji 355
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x;)x

Boris nekaj mi ni štimalo pa sem pogledala 2 krat pa vidim da si napisal 5.10, namesto 03.10, v ponedeljek xDDx

Veš kaj pa mene zanima...jaz bi se zelo rada naučila kako tole pogledam kam pride meni to v osebnem horoskopu...samo ne vem kako lahko to pogledam...kaj mi ti lahko to tako na hitro razložiš x?x

jaz: 12.06.1980, ob 22:50

Hvala in Lp,

Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif
Deli na socialnih omrežjih

Joj, Boris, a lohka poveš kako se to izračuna, jest bi tud rada vedla kje bom nardila "štalo" (31.10.1963 6,00h) :sori:

pa lp

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:2src:

Hvala Boris si mio pomagal full, sedaj mislim, da vem kako se to pogleda...

Silki, jaz sem šla takole, pojdi na izračun OS horoskopa, potem pa poglej v kateri hiši imaš tehtnico...to je to...potem pa klikni na hišo in dobiš opis kaj naj bi ta hiša predstavljala in tam lahko pričakuješ kakšne spremembe, pogovore ipd.

:inocent: upam, d ate ne učim krive vere...no saj bo sigurno Boris me okregal če ga kaj bluzim x:Dx x:o)x

Lp, S x:)x

<{POST_SNAPBACK}>V ponedeljek 3.10.05 bo obročast Sončni mrk ob 10:31 na 10, 19 tehtnice, pa poglejte kam vam pride v osebnem horoskopu, ta hiša bo pomembna ali pa če se bo dotaknil kakšnega planeta v vaši karti prav tako, nasploh bodo pa pomembna vsa partnerstva, v dobrem in slabem, pomembne spremembe za tehtnice, ovne, rake in kozoroge....Imeli bomo pa v oktobru tudi Lunin mrk, o tem pa v drugi temi, lep pozdrav, B. x:)x

Oh, Boris, hvala xsrcx

si me prehitel, so me punce čisto okupirale z progresirano Luno :eek: x:Dx x:px

Mrknila pa bom kar v 7. hiši :eek: xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>:2src:

Hvala Boris si mio pomagal full, sedaj mislim, da vem kako se to pogleda...

Silki, jaz sem šla takole, pojdi na izračun OS horoskopa, potem pa poglej v kateri hiši imaš tehtnico...to je to...potem pa klikni na hišo in dobiš opis kaj naj bi ta hiša predstavljala in tam lahko pričakuješ kakšne spremembe, pogovore ipd.

:inocent:  upam, d ate ne učim krive vere...no saj bo sigurno Boris me okregal če ga kaj bluzim x:Dx  x:o)x

Lp, S x:)x

Sončk, nekatere stvari boš končevala, da boš naredila prostor drugim, tu bo še kaj vmes s skupno lastnino partnerstva ali dediščino, OK x;)x

x;)x

sem prebrala ja...in ti že sedaj lahko potrdim da se bo dejansko to tudi dogajalo, ker se bomo verjetno čez vikend dobili z fantovim bratom da se dogovorimo, ker bi midva rada od fantovega pokojnega očeta hišo prenovila in tam začela živeti...zato vem da se bodo tu dogajale spremembe x;)x

Hvala Boris x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>uf... :switz:

vidiš, bolš, da bi te še mal okupirale in tega sploh neb vidla.... xcivx

Kdo bo/bi koga x^x xDDx , pri tebi bo pa pomebna 2 hiša, prvi mrk bo v drugi(plača gre mogoče gor, ali pa si boš še dobila dodatno delo, pa ne tega, ker potem boš še manj med nami x:px ), Lunin pa še v 8 hiši x;)x )........

Popravljeno -> borism

se pravi...luna v 3 in 4...sonce v 2 in 3.....divjaštvo od 2 - 4 torej...presek množice na udaru je 3h..... :O: ....ok, če bom več s sestrco, bo kr ok.....

a da bi se selila...vojko je reku, da drugo leto...bolj ugodno.... x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>se pravi...luna v 3 in 4...sonce v 2 in 3.....divjaštvo od 2 - 4 torej...presek množice na udaru je 3h..... :O: ....ok, če bom več s sestrco, bo kr ok.....

a da bi se selila...vojko je reku, da drugo leto...bolj ugodno.... x:Dx

x:Dx x:o)x , dobro si opisala, kar upoštevaj Vojka, ker mrk ne deluje le tisti dan ko je v vesolju, ampak Lunini par mesecev, Sončni pa tudi par let, lp xsrcx x;)x

Borism! najlepša hvala!

lp x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Tokrat bo meni v konjunkciji z mojim Soncem, se prav veselim, čeprav se zavedam, da lahko pomeni težave in spremembe, ampak notri v sebi čutim, da dolgoročno prinaša dober napredek.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

<{POST_SNAPBACK}>Tokrat bo meni v konjunkciji z mojim Soncem, se prav veselim, čeprav se zavedam, da lahko pomeni težave in spremembe, ampak notri v sebi čutim, da dolgoročno prinaša dober napredek.

Vse dobro,

Mihela

mislim,da je,osebni,filing dobra stvar in se občiajno tudi realizira. Sem pa ,skoraj ,prepričana da imaš s Soncem(natalnim) same plus aspekte.

Veliko zadovoljstva želim!

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Narobe misliš Čveka, moje Sonce je ubogo Sonce. Ne vem , če sem še pri komu videla tako ubogo Sonce.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

Torej če smo manj osebni, lahko povem, da je ta mrk označen kot Sairosova serija 7. južno, in naj bi imel naravo Marsa in Plutona v kvadratu, ki tvorita trigon na konjunkcijo Lune in Sonca. Bradyjeva zapiše tako : S tem mrkom je povezana jeza, moč in sila, ki prihaja iz kvadrata Marsa in Plutona. Oseba bo doživela, da se bodo odmaknile hude ovire, zelo hiter način. Lahko pa tudi, da se bo zelo hitro pokazala neka kriza, ki lahko zelo vztrajno in hitro zavzame človekovo življenje. V obeh primerih se vse dogaja z zelo veliko hitrostjo.

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

<{POST_SNAPBACK}>Torej če smo manj osebni, lahko povem, da je ta mrk označen kot Sairosova serija 7. južno, in naj bi imel naravo Marsa in Plutona v kvadratu, ki tvorita trigon na konjunkcijo Lune in Sonca. Bradyjeva zapiše tako : S tem mrkom je povezana jeza, moč in sila, ki prihaja iz kvadrata Marsa in Plutona. Oseba bo doživela, da se bodo odmaknile hude ovire, zelo hiter način. Lahko pa tudi, da se bo zelo hitro pokazala neka kriza, ki lahko zelo vztrajno in hitro zavzame človekovo življenje. V obeh primerih se vse dogaja z zelo veliko hitrostjo.

Vse dobro,

Mihela

Torej težke energije na delu.Vsa čast jim. Silo Plutona poznamo kot poznamo moč ,njegovega kurirja ,Marsa. Da sta v medsebojnem kvadratu je hudo.

Sama sreča,da vso'zadevo'rešuje trigon .

Predvsem pa sreča ,da bodo 'stvari' hitro kot bodo prišle tudi odšle. Znajo pa pustiti svoj pečat,kajneda? Igra Plutona,Marsa,Sonca in Lune je dejansko nenavadna.Močna in nevarna. Mars bo poskrbel,da bo tudi hitra x:Dx

Hvala za repliko Mihela.Te lahko prosim,da še malo pokukaš na temo"eklipse"?

Malo spodaj oz.zgoraj odvisno pač od replik x:Ix

Srečno!

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...