lana1 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, pri meni isto 2.hiša, s tem da je na 14 stopinj še pluton... ... pri meni tudi 2. hiša, prazna. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Narobe misliš Čveka, moje Sonce je ubogo Sonce. Ne vem , če sem še pri komu videla tako ubogo Sonce. Vse dobro, Mihela a se je potopilo? Sem že razmišljala če je Sonce sploh lahko kdaj ubogo z ozirom na moč svojega ognja ? V moji natalki pa je viden en VELIKI KRIŽ ....hudo, ampak me je tudi veliko naučil oz.mi daje ogromno energije,da negativno spreminjam v pozitivno. Srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Kdaj pa je mrk prinesel kaj pozitivnega? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Mišljeno je bilo splošno. V času mrkov se zgodi več nesreč, katastrof in drugih negativnih stvari. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Saj jo ne. Za to poskrbi narava sama. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej če smo manj osebni, lahko povem, da je ta mrk označen kot Sairosova serija 7. južno, in naj bi imel naravo Marsa in Plutona v kvadratu, ki tvorita trigon na konjunkcijo Lune in Sonca. Bradyjeva zapiše tako : S tem mrkom je povezana jeza, moč in sila, ki prihaja iz kvadrata Marsa in Plutona. Oseba bo doživela, da se bodo odmaknile hude ovire, zelo hiter način. Lahko pa tudi, da se bo zelo hitro pokazala neka kriza, ki lahko zelo vztrajno in hitro zavzame človekovo življenje. V obeh primerih se vse dogaja z zelo veliko hitrostjo.Vse dobro, Mihela že v natalni ju imam v kvadratu...čista veselica.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 V moji natalki pa je viden en VELIKI KRIŽ ....hudo, ampak me je tudi veliko naučil oz.mi daje ogromno energije,da negativno spreminjam v pozitivno. Superca Čveka, kar tko naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Silki, pri tebi bosta oba oktobrska mrka v 12 hiši skrivnosti, nimaš pa tam planetov, lp Borism, kako misliš oba mrka v oktobru v 12 hiši? Najprej bo sončni v vagi, potem bo lunin v ovnu? To verjetno zajema 12 in 6 hišo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mišljeno je bilo splošno. V času mrkov se zgodi več nesreč, katastrof in drugih negativnih stvari. Mislim, da v osnovi ne razmišljaš prav, bistvo mrka je ustvarjat novo, podobno kot mlaj, toda , da lahko nekaj ustvariš moraš narediti prostor in to je na vseh nivojih, tako na osebnem kot na globalnem nivoju. Predvidevati, da je smrt, ali katastrofa nekaj slabega je ozki način gledanja. Imaš več možnosti, da težave naredijo dobre posledice, ugodje pa je že pokazalo kake čudne zombije ustvarja. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej težke energije na delu.Vsa čast jim. Silo Plutona poznamo kot poznamo moč ,njegovega kurirja ,Marsa. Da sta v medsebojnem kvadratu je hudo.Sama sreča,da vso'zadevo'rešuje trigon .Predvsem pa sreča ,da bodo 'stvari' hitro kot bodo prišle tudi odšle. Znajo pa pustiti svoj pečat,kajneda? Igra Plutona,Marsa,Sonca in Lune je dejansko nenavadna.Močna in nevarna. Mars bo poskrbel,da bo tudi hitra Hvala za repliko Mihela.Te lahko prosim,da še malo pokukaš na temo"eklipse"?Malo spodaj oz.zgoraj odvisno pač od replik Srečno! Pozdravljena pa oceni, moje Sonce je med Marsom in Plutonom v konjunkciji z obema, hkrati pa še v kvadratu s Saturnom, in Saturn je vladar 8. hiše. Res je bogo, ne more se izrazit, čeprav ima močno potrebo po tem, da se izrazi. Kar se mene tiče, moram priznati, da sem se navadila živeti s tem, bom rekla, da sem sprejela to svojo divjo moč, ki jo mam za sliko nedolže mehke ženske. Toda problem je , da to ne opisuje samo mene temveč tudi ljudi v mojem življenju in le ti imajo lahko težave. Toda v končni fazi je vse samo za dobro, kajti Sonce je tudi v trigonu z Luno in v eksaktnem sekstilu s severnim Vozlom, pa še dispozicija rešuje celo sliko, če kej daš na to. Vendar dispozicija ne more zbrisati dogodkov, jih lahko samo naredi smiselne in povzroča oseben razvoj preko težav. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Joj kolk sem hitra. Čveka zamenjala sem citate, hotela sem se na vezat na problematiko o Soncu, tovjem soncu in to kar si rekla, da sonce ne mora biti brez moči. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Borism, kako misliš oba mrka v oktobru v 12 hiši? Najprej bo sončni v vagi, potem bo lunin v ovnu? To verjetno zajema 12 in 6 hišo?verjetno je mislil mrk in mlaj vsaj predvidevam ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>V moji natalki pa je viden en VELIKI KRIŽ ....hudo, ampak me je tudi veliko naučil oz.mi daje ogromno energije,da negativno spreminjam v pozitivno. Superca Čveka, kar tko naprej. hvala za podporo Lunca Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj kolk sem hitra. Čveka zamenjala sem citate, hotela sem se na vezat na problematiko o Soncu, tovjem soncu in to kar si rekla, da sonce ne mora biti brez moči. Vse dobro, Mihela nič hudega Mihela. Bolje hitra kot počasna.Vendar tole ne velja za vse Energije Tvojega Sonce resnično niso zavidanja vredne. Vendar,tole samo razmišljam ,v primeru,da je v ozki konjunkciji s Plutonom in Marsom(hudo tole,ja) ne žge malce energij omenjenih planetov tako,da vsaj malo izgube na svoji moči? Z ozirom na 8.hišo ,katere vladarja sta, imata sicer oba, izredno moč .Tole bi te lahko skurilo.Ampak kot rečeno: s časom znamo energije pretransformirati kar je tudi prav. Moj Veliki križ, preko cele karte, me sicer zna pribiti na križ vendar se z njegauspešno rešujem.To pa je tudi nekaj. Lep dan želim Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Borism, kako misliš oba mrka v oktobru v 12 hiši? Najprej bo sončni v vagi, potem bo lunin v ovnu? To verjetno zajema 12 in 6 hišo? Hvala Lunca, saj sem takoj popravil, čeprav bi moral tale tvoj citat kasneje zbrisati, lep pozdrav, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>nič hudega Mihela. Bolje hitra kot počasna.Vendar tole ne velja za vse Energije Tvojega Sonce resnično niso zavidanja vredne. Vendar,tole samo razmišljam ,v primeru,da je v ozki konjunkciji s Plutonom in Marsom(hudo tole,ja) ne žge malce energij omenjenih planetov tako,da vsaj malo izgube na svoji moči? Moj Veliki križ, preko cele karte, me sicer zna pribiti na križ vendar se z njegauspešno rešujem.To pa je tudi nekaj. Lep dan želim Ožganost jaz vedno gledam na poseben način in ne tako, da jamlje moč. Sonce preoblikuje energijo planeta in je ne zmanjša. Pa sej si verjetno že vidla ljudi, ki imajo Venero konjunkcijo Sonce, pa imajo močan občutek za estetiko, ali pa zelo inteleigentne ljudi s Soncem v konjunkciji z Merkurjem, ali vsaj take , ki se redi izražajo. Torej ožganost ne jemlje moč in ne izniči moč planeta, ne na tak način , na drugačen način, je pa res, da so zadeve tega planeta čudne, energije se kar stopijo skupaj in je vse kar predstavlja planet, ki je v konjunkcij s Soncem bolj subjektivno, bolj egocentrično, človek, dela zelo iz sebe, manjka objektivnost, možno je celo neko preveč. Sonce konjunkcija Mars, ne more narediti človeka manj borbenega in mu vzeti energije, ravno obratno, res pa ima lahko še pretirano voljo do moči in je uporen in ne upošteva drugih in tako naprej. Ožgan planet izgubi moč v tem smilsu, da je področje, ki ga predstavlja kot vladar hiše bolj problemtično, tem se težje izrazi in tako naprej. Moj primer je ekstra, ker ni Sonce tisto, ki škodi, ampak je sonce oškodovano, ker je vkleščeno med dva malefika. V takem primeru imaš dve možnosti, da si žrtev, privabiš v svoje življenje nasilne moške ( če je to ženska karta še toliko bolj, ker se ženska težje identificira s temi energijami), ali pa da odkriješ te temne sobane v sebi in jih spremeniš v moč. Jaz sem večji del življenja bila žrtev, so se drugi spravljali name. Potem pa sem izkusila tudi drugo stran, spoznala svojo pasjo naravo, svojo jezo, bes, škodoželnost, zavist in šla preko hude trasnformacije, ki me je naredila zelo močno. Resnično močno in v momentih, ki so zame pomembni nekompromisno. Vsem, pa tudi, če nimate tako hude kombinacije, svetujem, da se soočite s sabo , sploh tisti, ki ste nagnjeni k igri žrtve, človek, ki vas napada je v vašem horoskopu in je v vaši najbolj osnovni psihološki strukturi, srečajte se z njim v sebi, čutitega in občutite, ter mu dajte možnost, da spregovori, na koncu se bo pokazalo, da je to da je slab le vaš lasten predsodek, in da deluje neobrzdano predvsem zato, ker ga vi nočete sprejet. Totalno sem zgrešila temo in če vam ni prav bom tudi zbrisala, in vem, da večina ne bo hotela razumet, toda če premknem le enega bo to uspeh. Moja izkušnja je težka, toda to kar se je razvilo iz nje je prekrasno. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Borism prosim, če lahko pogledaš še zame. Kje se bo dogajalo. Please. Oz. se že. 03.09.1973 V tretji? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Pozdravljena Mihela! Čeprav ni v pravi temi je zelo zanimivo. "Sonce konjunkcija Mars, ne more narediti človeka manj borbenega in mu vzeti energije, ravno obratno, res pa ima lahko še pretirano voljo do moči in je uporen in ne upošteva drugih in tako naprej.Ožgan planet izgubi moč v tem smilsu, da je področje, ki ga predstavlja kot vladar hiše bolj problemtično, tem se težje izrazi in tako naprej. Moj primer je ekstra, ker ni Sonce tisto, ki škodi, ampak je sonce oškodovano, ker je vkleščeno med dva malefika. V takem primeru imaš dve možnosti, da si žrtev, privabiš v svoje življenje nasilne moške ( če je to ženska karta še toliko bolj, ker se ženska težje identificira s temi energijami), ali pa da odkriješ te temne sobane v sebi in jih spremeniš v moč.Jaz sem večji del življenja bila žrtev, so se drugi spravljali name.Potem pa sem izkusila tudi drugo stran, spoznala svojo pasjo naravo, svojo jezo, bes, škodoželnost, zavist in šla preko hude trasnformacije, ki me je naredila zelo močno. Resnično močno in v momentih, ki so zame pomembni nekompromisno.Vsem, pa tudi, če nimate tako hude kombinacije, svetujem, da se soočite s sabo , sploh tisti, ki ste nagnjeni k igri žrtve, človek, ki vas napada je v vašem horoskopu in je v vaši najbolj osnovni psihološki strukturi, srečajte se z njim v sebi, čutitega in občutite, ter mu dajte možnost, da spregovori, na koncu se bo pokazalo, da je to da je slab le vaš lasten predsodek, in da deluje neobrzdano predvsem zato, ker ga vi nočete sprejet." Koliko gorja bi bilo manj, če bi se ljudje tega zavedali. Z astrologijo se sicer ne ukvarjam, me pa vedno preseneti, da se iz vsega tega dajo potegniti povsem uporabna vedenja. Lp. Myrjam Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Dobro, in sedaj, na vse teme odprte v zvezi z mrki, njihovim delovanjem, strahovi, ugibanji, itd... Kaj je bilo včeraj? Kaj se vam je zgodilo? Kako ste PREŽIVELI? Život ide dalje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Včerajšnji dan ni bil nič posebnega. Deževalo je. Pa prvič to sezono smo zakurl, da je blo toplo . Tale mrk je moji natalni čisto izoliran, na nobeni pomembni točki. Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 No, jaz pa imam eno zanimivo... V nedeljo, sicer še ni bil ravno mrk, ampak sta luna in sonce pripotovala na mojo konjukcijo urana in jupitra, ki ju imam v 4 hiši. Pravzaprav, glede na to, da je luna bila na koncu device, potem tudi v konjunkciji z plutonom, ki je pri meni na IC. Zgodilo se je to, da sva ob igri z otrokom zaletela eden v drugega, on kot bikec z glavo in jaz z nosom - rezultat razbit nos Je pa še ena zanimiva stvar, te dni z velikim zanimanjem berem knjigo Tadeja Pretnerja o mineralih in kamnih in sem iz nekje potegnilo obesek z ametistom, pa se mi je zdelo kul in sem si ga dala okrog vratu. No, ametist deluje na 6 čakro (nos pri korenu), med drugim in predstavlja jupitra z svojo vijolčno barvo x!x Zdaj samo ne vem, ali naj ametist dam raje dol. Ker se mi pa celi tale nos fantastično, včeraj je bilo hudo, plavo, črno, otečeno, danes pa je že rumeno, črno nič več in tudi tako je bilo, ta udarec, kot bi me malo zbudilo vse skupaj Se ne zafrkavam! Napišem še kaj med Kristale in povprašam tamCat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Ej, neverjetno, ampak nekje sem imela v spominu, da je meni moja astrologinja govorila o tem mrku! In grem zdaj gledat, in res je! Selitev! Točno tisti dan sem se preselila, ko je bil mrk. Pod tale mrk pa je astrologinja štela še nek dober zaslužek in dobro službo v bližnji okolici. Še bom šla k njej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2005 Točno tisti dan sem se preselila, ko je bil mrk To pomeni, da je mrk najavil neko novo poglavje, nov začetek, zato opazujmo primere, kjer je pozitiven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Mi pa smo se znebili keša. Deloval sicer v 11.hiši..nič posebnega sicer..razen, da sva z mojim vrgla bilanco na mizo in ugotovila nek skorajšnji primanjkljaj..neka čudna vsota izpuhtela neznano kam. Tule le zapravljiv strelec deluje.. No v glavnem..nič omembe vrednega(poravnali račune za robo, ki že stoji na dvorišču in tko).. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ...me je mrk soočil s plutonom....zanimivo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.