Skoči na vsebino

Sončevi mrki

lunca

Recommended Posts

• Komentarji 355
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>xrolleyesx V kakšnem smislu pa ? Je bil kakšen močan čustven izbruh? Vse kar je blo potuhnjeno glovoko v tebi, izbruhnilo ven???

ne kot čustven izbruh...pač pa kot da za en dan postaneš pluton ....in vse kar predstavlja....dihaš z njim ves dan...je v mislih, čustvih, v telesu...polna ga je zavest.....tako nekako.

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

pejt ležat, da se boš prej pozdravo :palec:

ta zgornjo pa ta spodnjo....za un ti pa itak nam rekla da začni jest x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

• 2 weeks later...

No se mi zdi , da vam dolgujem, glede na to da sem vam že rekla nekaj o mrku v odnosu z mojo karto. Tko je blo :vragec:

A bo vse to v končni fazi dobro, mislim, da ja, čutim, da ja.

Sem popolnoma ponorela, se razjezila in prekinila neko sodelovanje. Ker je mrk "treščil" ob moje sonce, se je seveda iz globin dvignila moja samozavest, ker je vse skupaj povezano z Marsom in Plutonom, sem se dvignila brezkompromisno, ob jeznem izpadu in ugotovila, da tako ne gre več, ter v trenutku naredila popolen preobrat.

Zame težko, znašla sem se na brezpotju, hudo mi je za vsem lepim kar sem živela, kar me je osrečevalo, toda čutim, da je vse to za dobro.

trenutno razjarjena Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Mihela vedi nekaj, ko učenec preraste učitelja mora iti naprej...

Meni je točka mrka delala kvadrat z Luno in se je nekaj zaklučilo, toda vem, da je za vse nekaj dobro in žalostno pa je, da učitelji ne priznajo učencev - ampak tako je življenje.

Tako se kar pomeri in bodi mirna, vse bo še dobro (saj to veš tudi sama). Včasih kakšna prekinitev prinese osvoboditev in kot mi povejo Angeli tedaj je čas, da razširiš krila...

Če človek dela z ljubeznijo, dobi ljubezen, srečo in blagostanje

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Dobro, in sedaj, na vse teme odprte v zvezi z mrki, njihovim delovanjem, strahovi, ugibanji, itd...:madpro:

Kaj je bilo včeraj? Kaj se vam je zgodilo? Kako ste PREŽIVELI?

Život ide dalje.... :palec: x:)x

ruby ,a vesh da sva se midve dobili na sonchnega mrkca,pol pa she na luninega :palec: x8Dx

fajn x:)x si mi polepshala oba...in takrat ,ko je bil soncni,sem brala tle po lnf-ju...kao kaj se komu dogaja in bla bla...pa sem takrat razmisljala...'ah,meni se nima kej cudnega zgodit,tu v sluzbi...ker ni zive duse...'

in evo :palec: pol si pa ti prisla in me presenetila lepo x:)x thanks za oba lepa mrka....

...a se spomnish unga rachuna na mizi? :eek: x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Mihela vedi nekaj, ko učenec preraste učitelja mora iti naprej...

Včasih kakšna prekinitev prinese osvoboditev in kot mi povejo Angeli tedaj je čas, da razširiš krila...

Če človek dela z ljubeznijo, dobi ljubezen, srečo in blagostanje

:palec: :palec: :palec: To si pa napisal tako lepo in resnično, preverjeno na lastni koži. Lahko ti je kdaj tako grozno hudo, da misliš, da boš umrl, čez čas ugotoviš, da je bil to prehod v nekaj boljšega. Samo do takrat, ko to ugotoviš, je pa kar kos poti. xrolleyesx

trenutno razjarjena Mihela

MIHELA, saj enkrat moraš razčistiti, za nazaj itak ne moreš nič popraviti, če si je oseba zaslužila opravičilo že. Te pa čist razumem, ker sem sam dolgo tiho, pa upoštevam, si nalagam, ko je pa preveč je pa preveč.....potem se oglasim, pa marsikdo čudno pogleda, kao, kaj se pa imaš sploh oglašati, ampak to naj "on" na drugi strani razčisti.

V glavnem jaz te podpiram na tvoji poti, lep dan in vse dobro, HKS, Boris

xsrcx x:)x :palec:

Hvala vsem, kot prvo.

Nisem nikogar prizadela ob tem, nisem se na nikogar znesla, sam tolk da veste imam srečo, da sem se pred leti naučila s svojo jezo sama ukvarjati, tako, da jo ne pucam na druge.

Hvala tudi tebi Vran, pa sej ne gre za učitelja, ali kej tazga, gre sam za to, da sem ugotovila, da moram svojo pot drugače naprej.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

Saj nam je vsak učitelj, to je bilo mišljeno v univerzalnem smislu...

To sem spoznal sam in danes vem, zakaj sem sodeloval z dolečenimi ljudmi in zakaj se stvari zaklučijo...

So pa na tem svetu tudi ljudje, ki s strahom gledajo in uporabljajo grožnje - saj mislijo da so grožnje je pa strah.

Vedi prihaja čas sprememb...

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Saj nam je vsak učitelj, to je bilo mišljeno v univerzalnem smislu...

To sem spoznal sam in danes vem, zakaj sem sodeloval z dolečenimi ljudmi in zakaj se stvari zaklučijo...

So pa na tem svetu tudi ljudje, ki s strahom gledajo in uporabljajo grožnje - saj mislijo da so grožnje je pa strah.

Vedi prihaja čas sprememb...

Res nam je vsak človek s katerim sodelujemo učitelj.

Si dober svetovalec ni kaj, znaš človeku v pravem trenutku povedati pravo stvar in usmeriti njegov pogled v pravo smer. Vsaj name si vplival zelo konstruktivno in spodbudno, kot da bi me bral, mene in mojo situacijo.

HVALA

Že prej sem se ti hotela osebno zahvaliti na OS, pa imaš najverjetneje polno.

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

ruby ,a vesh da sva se midve dobili na sonchnega mrkca,pol pa she na luninega :palec: x8Dx

fajn x:)x si mi polepshala oba...in takrat ,ko je bil soncni,sem brala tle po lnf-ju...kao kaj se komu dogaja in bla bla...pa sem takrat razmisljala...'ah,meni se nima kej cudnega zgodit,tu v sluzbi...ker ni zive duse...'

in evo :palec: pol si pa ti prisla in me presenetila lepo x:)x thanks za oba lepa mrka....

...a se spomnish unga rachuna na mizi? :eek: x:Dx

Pa res :eek: :palec:

Hvala tebi x^x

Ampak tisti račun na mizi, pismo rosno... :eek: :O: ,

v sekundi je iz ljubega miru švignil na tla :O: :eek: , pa nobenega prepiha, nobene vidne sile ali hotenja :eek:

Kaj misliš, kaj se je zgodilo? Morda kakšno kozmično sporočilo?

:eek: :vio:

Pa res :eek: :palec:

Hvala tebi x^x

Ampak tisti račun na mizi, pismo rosno... :eek: :O: ,

v sekundi je iz ljubega miru švignil na tla :O: :eek: , pa nobenega prepiha, nobene vidne sile ali hotenja :eek:

Kaj misliš, kaj se je zgodilo? Morda kakšno kozmično sporočilo?

:eek: :vio:

sporocilo ,mozhno ja....meni ni bilo glih jasno kako je lahko tako pochasi drsel po mizi in she zvok oddajal,kot nek vibro zvok... :eek: ...

sem razmishljala o sporochilu...sem takrat glih razlagala to sefici v sluzhbi ,pa pravi ona...'ja dve carovnici sta se nasli,ne' x:Dx ....meni je delovalo kot bi nekak najini dve energiji skupaj delovali.. x:)x no,to je bil moj obcutek :palec:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Veš Lunca, tako kot sem zapisal v temi Mavrična sobota, da se od ljudi naučiš slabega in dobrega. In pomembno je, da človek vedno vidi nek cilj in da ne "cinca" na mestu. Iluzorno pa pričakovati, da te bodo drugi hvali, kajti čas je tisti, ki le to pokaže in če nekaj obvladaš se to obrestujeje. Če pa stvari ne znaš pa ti nobena še tako pomembna referenca ne pomaga.

Saj pri meni tudi še poteka, samo se kar hitro učim in ugotavljam zadnje čase, da je še najbolje, če je človek osvobojen vseh spon. Učil pa se bom, kajti sem še mlad in vsako leto prinese kaj novega, drugačnega in je tako ali drugače uganka.

beli Vran.

:C: če si pa star pa itak nimaš več kaj, tud če se kaj naučiš, nič ne koristi x8Dx

pajade...ostro oporekam takim teorijam...

včeraj v predstavi 5.žensk .com v Špas teatru (citiram):

"Ko moški enkrat zlezejo v puberteto, nikoli več ven ne zlezejo x:Dx x:Dx x:Dx x;)x "

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...