lia 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Ker mi samo lupina smo in list.Velika smrt, ki sredi nas zori,je sad, ki vse krog njega se vrti. Zaradi nje se zdramijo dekletain stopijo iz lutnje kot drevoin si želijo dečki v moška leta .... Zaradi nje vse videno ostajakot večno, pa čeprav je že prešlo.... Rilke Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2005 napaka , do smrti bo treba uživat, naprej bova pa vidle Ne, ne, tle bomo delal, tam bomo pa temu primerno užival. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ni se preveč zanašat na to....vzemi to kar lahko vzameš danes,delo lahko počaka na jutri, ali pa na naslednji lajf Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 'ja dve carovnici sta se nasli,ne' To pa to, čarovnici sva pa res Jaz 200% verjamem, da se ljudje ne srečamo kar tako brez veze, ampak da si gremo poiskati kompaktibilno energijo, tudi če smo si v navideznem realnem svetu povsem različni ....meni je delovalo kot bi nekak najini dve energiji skupaj delovali.. no,to je bil moj obcutek Ja, čeprav nisem neki družabni človek, pa me je kar neslo v akcijo, da te poiščem Drugič pa si ti mene dobesedno našla, ker je moralo biti tako. Najini energiji sta komplementarni, ena druga dimenzija se ustvari. Tvoje močno pozitivno Sonce v kombinaciji s poudarjeno čutnostjo in blagostjo, ki ti jo da ascendent je verjetno za marsikoga magnet.... , čeprav to ni ravno dobro, bi rekla. Moraš pazit, da ti ljudje ne popijejo preveč energije Bye for now Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2005 delo lahko počaka na jutri, ali pa na naslednji lajf Saj to sem mislila, naslednji lajf. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Ja, čeprav nisem neki družabni človek, pa me je kar neslo v akcijo, da te poiščem Drugič pa si ti mene dobesedno našla, ker je moralo biti tako. Najini energiji sta komplementarni, ena druga dimenzija se ustvari. Tvoje močno pozitivno Sonce v kombinaciji s poudarjeno čutnostjo in blagostjo, ki ti jo da ascendent je verjetno za marsikoga magnet.... , čeprav to ni ravno dobro, bi rekla. Moraš pazit, da ti ljudje ne popijejo preveč energije Bye for now ljudje veckrat mimogrede pobirajo mojo energijo,se pa trudim ,da jim ne pustim prevech se zavedam,ja svojega magnetizma,ki privleche vchasih ok energije,vchasih pa samo 'lachne' ljudi,hlastave,ki vlechejo iz mene ,kot ,da sm spuzhva,ki bi jo lahko ozheli...in potem naj bi se vrnila spet v svojo polno,prozhno obliko.pa ni vedno tako,vchasih porabim ogromno energije ,da spet pridem v svojo 'obliko'. to pa seveda tudi nikogar ne zanima,ne obremenjuje,ker sama energije drugim ne maram jemati,kot jo oni meni.lahko pa rechem ,da me znajo blizhnji fajn ozheti in pustiti potem samo s seboj,da naberem nazaj dovolj energije,da lahko spet ozhemajo. zadnje dni sem v mali krizici,zhalostna malo,ravno zaradi ozhemanja.nimam tolk energije,da bi gledala pozitivnoin me to malo dol tlachi.sej bo ,si rechem,samo lahko priznam ,da nisem supermen in da bi tudi jaz vchasih rada imela nekoga,ki bi poslushal ,prisluhnil meni,cetudi v tisini.tako ,kot sem si skuhala,tako bom zdaj tudi jedla,ne?in jutri bo spet soncen dan Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2006 O mrkih nismo govorili že dolgo časa.Marca imamo popolen sončni mrk na 8 stopinji ovna, lunin mrk pa je na 24 ribji stopinji rib. Kaj bo to prineslo nam ovnom, nam, ki imamo blizu 24 stopinje jupitra, ki je v kvadratu s plutonom? Kako si tolmačite te mrke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 O mrkih nismo govorili že dolgo časa.Marca imamo popolen sončni mrk na 8 stopinji ovna, lunin mrk pa je na 24 ribji stopinji rib. Kaj bo to prineslo nam ovnom, nam, ki imamo blizu 24 stopinje jupitra, ki je v kvadratu s plutonom? Kako si tolmačite te mrke? Po teoriji B. Bradyeve so mrki posameznega Sarosovega cikla dobri ali slabi. To se potrjuje bolj na mundani kakor na osebni ravni. Na nas nedvomno delujejo in predvsem sončni kar precej časa (leto ali več).Kot pri vse je odvisno od položaja planetov v tvoji karti. Vpliv boš nedvomno občutila, ker bo, kot praviš, padel na 8°35´Ovna in preko antiscije vplival na 21°Device in preko kontraantiscije na 21°Rib. Gledamo na max 3°orbisa.Drugi faktor je pa vladar mrka, ki je v tem primeru Mars. Njegovi aspekti na natalne in tudi na tranzitne planete krepko obarvajo naravo vpliva na posameznika. Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2006 Po teoriji B. Bradyeve so mrki posameznega Sarosovega cikla dobri ali slabi. To se potrjuje bolj na mundani kakor na osebni ravni. Na nas nedvomno delujejo in predvsem sončni kar precej časa (leto ali več).Kot pri vse je odvisno od položaja planetov v tvoji karti. Vpliv boš nedvomno občutila, ker bo, kot praviš, padel na 8°35´Ovna in preko antiscije vplival na 21°Device in preko kontraantiscije na 21°Rib. Gledamo na max 3°orbisa.Drugi faktor je pa vladar mrka, ki je v tem primeru Mars. Njegovi aspekti na natalne in tudi na tranzitne planete krepko obarvajo naravo vpliva na posameznika. Živi bili pa videli. Sicer pa je bil podoben mrk pred cca 18-19 leti. Moram prav pogledat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Na nas nedvomno delujejo in predvsem sončni kar precej časa (leto ali več). Drugi faktor je pa vladar mrka, ki je v tem primeru Mars. Njegovi aspekti na natalne in tudi na tranzitne planete krepko obarvajo naravo vpliva na posameznika. O fantastično! Tega mi je pa manjkalo tMars bo v konjunkciji z natalnim Saturnom , pa v kadratu z natalno Luno ,dobro, pa še v trigonu z natalnima Marsom in Uranom. abonirananaslabezvezde.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2006 tMars bo v konjunkciji z natalnim Saturnom , pa v kadratu z natalno Luno ,dobro, pa še v trigonu z natalnima Marsom in Uranom. NO TO ZADNJE NE KAŽE TKO SLABO, TE ZVLEČE Z DREKA VEN. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 kaj pa na tole pravite...v natalni imam takole: MARS Devica 15°30`58 7 JUPITER Devica 03°26`49 7 SATURN Devica 20°35`06 7 na veliko se bo dogajalo v 7 hiši Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Po teoriji B. Bradyeve so mrki posameznega Sarosovega cikla dobri ali slabi. To se potrjuje bolj na mundani kakor na osebni ravni. Na nas nedvomno delujejo in predvsem sončni kar precej časa (leto ali več).Kot pri vse je odvisno od položaja planetov v tvoji karti. Vpliv boš nedvomno občutila, ker bo, kot praviš, padel na 8°35´Ovna in preko antiscije vplival na 21°Device in preko kontraantiscije na 21°Rib. Gledamo na max 3°orbisa.Drugi faktor je pa vladar mrka, ki je v tem primeru Mars. Njegovi aspekti na natalne in tudi na tranzitne planete krepko obarvajo naravo vpliva na posameznika. Lepo pozdravljen Astrotalisman iz dežele hobitov Kaj bo ta mrk prinesel nekomu, ki ima os ASC (devica 20 09) DSC v tem položaju V bližini 8 35 v ovnu pa je tranzitni severni lunin vozel Lp. Myrjam Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Lepo pozdravljen Astrotalisman iz dežele hobitov Kaj bo ta mrk prinesel nekomu, ki ima os ASC (devica 20 09) DSC v tem položaju V bližini 8 35 v ovnu pa je tranzitni severni lunin vozel Lp. Myrjam Midva imava oba rada Hobite,ali ne, Myrjam? Odgovor je enak kot že velikokrat doslej - videti oz. preučiti je treba celo astrološko karto. Če razsojam samo tako na pol, bom hitro ožigosan kot "kvazi".Prepričan pa sem, da boš letos večkrat pomislila na mrk. Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Astrotalisman... Letošnja mrka bosta v moji 2 in 8. hiši? Sam ne mi govorit o denarju... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2006 Pri meni spet na udaru prva in sedma?? Jest sem se pa že nadejala, da bo na teh dveh področjih že enkrat mir, pa ga zgleda ne bo.?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Midva imava oba rada Hobite,ali ne, Myrjam? Odgovor je enak kot že velikokrat doslej - videti oz. preučiti je treba celo astrološko karto. Če razsojam samo tako na pol, bom hitro ožigosan kot "kvazi".Prepričan pa sem, da boš letos večkrat pomislila na mrk. Ko so pa tako luštkani.... Vem, da odgovor brez poznavanja karte ne more biti dober. Na svoj način sem se samo hotela zahvaliti za informacijo, ker sama kot začetnik sigurno ne bi opazila, da bo ta mrk tako deloval. Lep pozdrav Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Pri meni spet na udaru prva in sedma?? Jest sem se pa že nadejala, da bo na teh dveh področjih že enkrat mir, pa ga zgleda ne bo.?? mene bo,za razliko od prejšnih časov, ko se je zaletaval v Saturna in severni vozel,,pustil v ljubem miru. Razen hiš, seveda.Opozicija na Tehtnico bo vseeno prisotna.Moram pa povedati,da mi je zadnji prinesel v VII.hišo obdobje miru. Bo pa neki,meni zelo dragi osebi,padel genau na Luno v VIII.hiši. Drugače pa:saj bo vse OK.Os I.hiše zna bit močna če hoče Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 ...ta drugi marcevski mrk bo zame vec kot zanimiv... mesto mrka bo exaktno na vrhu moje 5. hise... poleg tega bo mars v konj. z mojo natalno venero(orbis 1. stopinja, vrh 8. hise), takratna venera pa bo v exaktnem trigonu z mojo natalno... yeah, when love comes to town... ..upam, da ne b okaxnih otrok... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 Tale mrk bo meni aktiviral mankajočo nogo t-kvadrata na osi 3. in 9. hiške Res bi bilo fino da bi se kaj pametnega zgodilo, da končno naredim fax in potlej nekam daleč odpotujem . Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2006 Moram pa povedati,da mi je zadnji prinesel v VII.hišo obdobje miru. Super, še en pokazatelj, da ni vsak mrk slab. Nekateri mrki pač začenjajo določene stvari, drugi pa zaključujejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Meni pa po peti(oven) in deseti hiši - tam pa luna+pluton.. Ampak sem ga imela pred leti na soncu..ni panike. Še vse sem preživela Na lunin mrk se celo selila -bil v sco..in zaenkrat nekih slabih posledic ni videti.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Meni so bo Lunin mrk dovršil točno na desc. torej nekaj novega in drugačna energija... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 Meni so bo Lunin mrk dovršil točno na desc. torej nekaj novega in drugačna energija... Beli vran, to bo vezano na partnerja ali javnost. Včasih se pri takem mrku nekaj pričenja, nekje zaključuje. Poznam pa nekaj primerov, ki so se pri mrku na DESC v tistem letu poročili. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tasi 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Mantis, nekaj sem se odločil, da bom le iz ozadja deloval, to pomeni, da bom tu, vendarle pa se ne mislim prepirat. kajti ti si enkrat zame, drugič me kregaš, kot še nekateri... Meni so bo Lunin mrk dovršil točno na desc. torej nekaj novega in drugačna energija... Mogoče boš pa takrt vsaj enkrt držu besedo. Sej bo tud na ASC - ha, prva hiška... mrk ... pomračenje... mogoče uma. Dejmo vidt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.