Skoči na vsebino

Sončevi mrki

lunca

Recommended Posts

lunin mrk pa je na 24 ribji stopinji rib.

direkt 'pr men doma'. x:o)x xrolleyesx (stelij <4 komadi xDDx> na 17 - 24 rib x:o)x x:Dx)

nisem brala se komentarjev, sem sla 'od zacetka' (*ko je bla ponovno osvezena)....

sem bla pa napotena s parih koncev, da naj si grem mal pogledat, nic pa zakaj...

sam dvomim, da zato, ker bo mrk na mojem steliju. x:px :vragec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 355
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

aja... tkole... no saj ni tko 'hudo'....

pac, eno kreganje oz. 'treba je kokr bit na eni strani'..

ocitno je to cist prepleten po forumu, ker sama ne vidim take tezhe...

res pa je, da opazam vedno ene in iste konflikte.

pa v cem je problem folk?? xnckrivx

a da je kdo boljsi, slabsi, mislim kaj se hoce dosect pa 'dokazat'? xrolleyesx

moj intermezzo tule je dost mimo, ker ne sledim...

sam da pa v cist vsaki temi, kamor recimo tud cist slucajno uletim, vidim ena in ista creva....

je pa tud mal tumach.

torej, kot sem zadnjic rekla, zalostno, v bistvu...... :|||

ampak saj daje pac vsakdo svojo sliko gor.. to je to...

saj folk ni butast.

saj vsakdo v glavi lohk kaj sklene...

tud to, kaksen astrolog je kdo in kaj je dobro za koga (kar je itak subjektivno in enmu pase en, drugmu pa drug nacin).... in cesa kdo nikakor ne bi sprejel, ne odobrava itd.

zakaj metat bombe al pa clo sam polena, ce se lohk normalno pogovarjamo...

vsak dodaja zrno.

kakrsno pac ma za dodat.

torej... kar bockite se se dalje, ce vam je v zabavo...

sam...

vsak sam svojo pojavo zastopa, za njo stoji.

in vas vprasam - a ze TEMLE stojite? xrolleyesx

za drkanjem medsebojnim?

ajde pa dajmo:

kdo bo bolj PRAVILNO odgovoril na to, kako delujejo soncni mrki. x:px

pa da vidmo, znalci, to kaj pa je Pravilno, pa bom jaz dolocla. x:o)x x;)x

*mislim, ker dostkrat kdo uleti in zdolgocaseno in vzviseno postrezhe s *pravim* odgovorom... kot bi govoril zaostalemu otroku. xrolleyesx x:o)x

malo samokritike prosim. ;) :) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ajde pa dajmo:

kdo bo bolj PRAVILNO odgovoril na to, kako delujejo soncni mrki. x:px

pa da vidmo, znalci, to kaj pa je Pravilno, pa bom jaz dolocla. x:o)x x;)x

Mrki prinašajo v naše življenje spremembe, pozitivne in negativne. Kako vnaprej vedeti, kaj bo prinesel mrk?

Mrke je težko napovedati popolnoma natančno.Vsi mrki prinašajo zaključek nečesa in začetek nečesa novega. Osredotočamo se na to, kam, v katero hišo nam pade mrk, kakšne aspekte tvori sam mrk in kakšne aspekte tvorijo planeti v karti marka z našimi radix planeti. Vedno je treba biti pozoren na vladarja mrka. Če se zgodi mrk v Tehtnici, je vladarica Venera., če pa se zgodi mrk v Ovnu je vladar mrka Mars, če v Kozorogu, pa je vladar Saturn. Dobro je vedeti, da nam vpliv mrka prinese določeno spremembo šele takrat, ko se vladar mrka dotakne stopinjo mrka. Včasih se to zgodi kmalu, pri počasnejših planetih pa ne.

Natalna hiša kamor pade mrk, postane aktualna v času mrka, 5 dni pred ali po mrku ter 1 mesec pred ali po mrku, vendar v času 5 dni pred ali po tem datumu. Vedno glejte kam vam pade mrk(hiša), vladar mrka in kje je ta isti natalni planet. Potem pa povezujte! :vio:

Dum spiro, spero.

Guest mačona
kaj pa lahko prinese sončev mrk v 5. hiši? obenem se vladar sprehaja skozi 7. hišo, natančneje gre čez Kirona.

hm,...tudi mene zanima, sončev mrk v 5.hiši,......pade točno na predzadnjo stopinjo 5.hiše,...vladar pete pa je v 8. hiši.

bi se komu dalo pokomentirat? Thanks!

x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Kateri je ta planet Silki? Gre za tvoj chart?

jp oona,....gre za moj chart,......vladar pete mars se nahaja takrat v 8. bajtici.

....pa thanks!

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Vedno je treba biti pozoren na vladarja mrka. Če se zgodi mrk v Tehtnici, je vladarica Venera., če pa se zgodi mrk v Ovnu je vladar mrka Mars, če v Kozorogu, pa je vladar Saturn. Dobro je vedeti, da nam vpliv mrka prinese določeno spremembo šele takrat, ko se vladar mrka dotakne stopinjo mrka. Včasih se to zgodi kmalu, pri počasnejših planetih pa ne.

Ali to dobesedno pomeni stopinjo, v katerem koli znamenju ali konkretno

Lunin mrk 14/03/- vladar mrka Merkur, na 23° Device bo prispel 9. septembra letos.

Sončni mrk 29/03/- vladar mrka Mars, na 8° Ovna pride 26/05/2007

xrolleyesx

Silki

Če govoriva o mrku 29.marca: zadeva kar precej "stvari" - služba, tujina, otroci. Morala bi se sicer bolj poglobiti, vendar tako na brzino bi rekla, da se ti seli otrok, ali pa oseba, ki zadeva 5.hišo. Pa spremembe v službi bodo. xsrcx Če se morda spomniš, kaj se ti je dogajalo okoli 24.junija lani??

Pa se ja ne boš selila? :eek:

Lunin mrk 14/03/- vladar mrka Merkur, na 23° Device bo prispel 9. septembra letos.

xrolleyesx

Za mrk 14.3 da, za mrk, ki bo 29.3. pa je treba pogledati dogodke okoli 24.6 lani, ko je bil Mras na 8°. To je samo nadaljevanje tistih dogodkov.

Dum spiro, spero.

sorry, morda se bodo komu zdela tale vprašanja malce zdelo mimo (si pač nisem povsem na jasnem):

Mrki prinašajo v naše življenje spremembe, pozitivne in negativne. Kako vnaprej vedeti, kaj bo prinesel mrk?

Mrke je težko napovedati popolnoma natančno.Vsi mrki prinašajo zaključek nečesa in začetek nečesa novega. Osredotočamo se na to, kam, v katero hišo nam pade mrk, kakšne aspekte tvori sam mrk in kakšne aspekte tvorijo planeti v karti marka z našimi radix planeti. Vedno je treba biti pozoren na vladarja mrka. Če se zgodi mrk v Tehtnici, je vladarica Venera., če pa se zgodi mrk v Ovnu je vladar mrka Mars, če v Kozorogu, pa je vladar Saturn. Dobro je vedeti, da nam vpliv mrka prinese določeno spremembo šele takrat, ko se vladar mrka dotakne stopinjo mrka. Včasih se to zgodi kmalu, pri počasnejših planetih pa ne.

Natalna hiša kamor pade mrk, postane aktualna v času mrka, 5 dni pred ali po mrku ter 1 mesec pred ali po mrku, vendar v času 5 dni pred ali po tem datumu. Vedno glejte kam vam pade mrk(hiša), vladar mrka in kje je ta isti natalni planet. Potem pa povezujte! :vio:

se pravi - mrk vpliva na spremembe v dveh obdobjih:

1. v času mrka na področju hiše v natalni karti, v katero pade mrk

2. tedaj, ko se vladar mrka dotakne stopinje mrka, zajema pa področje hiše, v kateri se nahaja vladar mrka

ali to drži?

xrolleyesx

hvala za podatke, ne bo treba brskati po efemeridah x:)x

Za mrk 14.3 da, za mrk, ki bo 29.3. pa je treba pogledati dogodke okoli 24.6 lani, ko je bil Mars na 8°. To je samo nadaljevanje tistih dogodkov.

zakaj tako? a zato, ker je 14.3. lunin mrk, 29.3 pa sončni mrk?

za mrk 29.3. - če se lani ni nič posebnega dogajalo, bo letošnji torej brez posledic (tudi dne 25.5.2007) ?

hvala za odgovore...

sorry, morda se bodo komu zdela tale vprašanja malce zdelo mimo (si pač nisem povsem na jasnem):

se pravi - mrk vpliva na spremembe v dveh obdobjih:

1. v času mrka na področju hiše v natalni karti, v katero pade mrk

2. tedaj, ko se vladar mrka dotakne stopinje mrka, zajema pa področje hiše, v kateri se nahaja vladar mrka

ali to drži?

hvala za podatke, ne bo treba brskati po efemeridah x:)x

zakaj tako? a zato, ker je 14.3. lunin mrk, 29.3 pa sončni mrk?

za mrk 29.3. - če se lani ni nič posebnega dogajalo, bo letošnji torej brez posledic (tudi dne 25.5.2007) ?

hvala za odgovore...

Mrk vpliva na spremembe v daljšem obdobju, na več področij hkrati. Mrki se pojavljajo periodično, v ciklih... na cca 18 let se pojavi mrk na isti točki, oz. v istem znamenju. Vedno se začne serija mrkov(običajno so 4) npr. v Ovnu. Vsi štirje so med sabo povezani, zato zahtevajo obsežnejšo "raziskavo". Zdajbodo mrki na osi Devica/Ribe in prav vsem bodo prinesli spremembe, ne samo tem znamenjem.

Kdaj natančno bo mrk začel delovati, je težko določiti. Če želite razumeti mrke, jih morate spremljati več let in si zapisovati dogodke. Ob tem je potrebno poznati astrologijo. Če se recimo ob mrku znajde npr. Venera v Devici na vašem Marsu...Venera je vendar izgnana v Devici, ne more prinesti ne vem kako dobrih stvari....itd.

Trditev, da "če se lani ni nič posebnega dogajalo, se tudi letos ne bo" ne drži. Mrk vedno dokonča nekaj, in prinese nekaj novega, kar se nam včasih zdi slabo, pa v resnici ni. In čisto nemogoče je, da nate ne bi vplival. Izogniti se vplivom mrkov se pa ne da. Smo samo del vesolja. xsrcx

Dum spiro, spero.

ok, glede na to, da se mi mrk dogaja točno na prehodu 7 in 8 hiše, bo na udaru spet partnerstvo, mars se šeta po deseti hiši, če gledam prav... hm, zanimivo... kje sedaj sprememba, v parterstvu, službi al kar oboje? se mi zdi, da ne bo tale mrk čisto neopazno šel mimo mene... sicer kaj pa je že šlo neopazno v meni mimo mene... se mi pa pojavljajo ene nore ideje o prihodnosti, želje, zanimivo.. mogoče pa le še kaj storim iz svojega lajfa in ne bluzim skoz po čustvenih sferah ;) glede mrka pa moram sploh pogledat če sem pravi datum gledala... ampak zanimivo, če se nisem zmotila...

hehe sem rekla v petek eni osebici, naj ne posveča pozornosti, da planetki tko stojijo, da je nekdo tako slabe volje, pa sem dobila odgovor, da če je ona slabe volje, je ona, ne tisto tam gor... škoda da ne razumejo, saj to ne pomeni da prelagam odgovornost na Saturna al pa Plutona, Luno, temveč da razumem, da je mogoče nekdo pod določenim vplivom, zato reagira kot reagira... oz. da sama pri sebi vem, da je potrebno neki sprejet, plavat s tokom, da je lahko naslednji dan popolnoma drugačen... saj se ne motim glede tega razmišljanja ane? da lahko tele zadevice olajšajo življenje in spremenijo svet...

Ksenia

odvisno kateri mrk imaš v mislih. Lahko gre za partnerstvo, samo potem imata že dalj časa težave in se bodo zdaj končale... x8Dx ( če gre za mrk v ovnu) Če pa se nanaša na mrke Devica/Ribi pa se zadeve šele začenjajo. Pa natalnega vladarja mrka moraš tudi gledat, v omenjenem primeru natalnega Marsa.

jaz menim, da je mrk, ki se bo dovršil 14. marca deluje že zdaj.

Dum spiro, spero.

Za mrk 14.3 da, za mrk, ki bo 29.3. pa je treba pogledati dogodke okoli 24.6 lani, ko je bil Mras na 8°. To je samo nadaljevanje tistih dogodkov.

Oona, naljepša hvala za izčrpne razlage! :palec:

:eek: Neverjetno, sem kontrolirala za lani, stvari se poklapajo, da se bolj ne bi mogle...nekako pričakujem isto situacijo ob letošnjem mrku kot je bila v tem obdobju lani, čeprav upam, da se letos zadeva dovrši enkrat za vselej! x^x :vragec:

Ksenia

odvisno kateri mrk imaš v mislih. Lahko gre za partnerstvo, samo potem imata že dalj časa težave in se bodo zdaj končale... x8Dx ( če gre za mrk v ovnu) Če pa se nanaša na mrke Devica/Ribi pa se zadeve šele začenjajo. Pa natalnega vladarja mrka moraš tudi gledat, v omenjenem primeru natalnega Marsa.

jaz menim, da je mrk, ki se bo dovršil 14. marca deluje že zdaj.

os devica - riba je pri meni os asc desc na 23 stopinjah, natalni Mars 3 hiša škorpijon v konj. z Venero, sekstil Asc. Tranzitni Mars se pa šeta po 9 hiši - tam kraljuje Natalni Saturn na 16 stopnjah... ja težave so v partnerstvu in mislim da se še ne končujejo... predvsem mislim, da je veliko odvisno predvsem od mene... ne vem - občutek imam, da se bo nekaj zgodilo... in ne nisem ne panična ne navdušena, nekak v sprejemanju le tega... zadnje čase vse gledam nekako iz distance ;)

aha prej nisem gledala za pravi datum... tole mislim da bo bolj prav...

hvala ti. xsrcx

Mrk vpliva na spremembe v daljšem obdobju, na več področij hkrati. Mrki se pojavljajo periodično, v ciklih... na cca 18 let se pojavi mrk na isti točki, oz. v istem znamenju.

:palec: :palec: Očitno je treba pogledat vpliv mrkov pred 18 leti v istih hišah. xrolleyesx Madonca, zanima me, če se bo vsa kalvarija ponovila?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...