Samson23 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ..kolko casa pred mrkom in kolko casa po mrku traja efekt mrka???...bral sem razlicne poglede na to stvar, pa me zanima kako je s tem po vasih izkusnjah?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ..kolko casa pred mrkom in kolko casa po mrku traja efekt mrka???...bral sem razlicne poglede na to stvar, pa me zanima kako je s tem po vasih izkusnjah?? zelo različna mnenja astrologov pač ne pripomorejo,da bi vedeli natančnost vpliva sončnih mrkov.Nekateri menijo,da traja toliko časa(v letih) kot traja mrk v minutah,drugi kar določijo tri leta,najdeš astrologe,ki zagovarjajo tezo,da traja do naslednjega mrka..... pa se znajdi.Jaz se,tozadevno,ne. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 zelo različna mnenja astrologov pač ne pripomorejo,da bi vedeli natančnost vpliva sončnih mrkov.Nekateri menijo,da traja toliko časa(v letih) kot traja mrk v minutah,drugi kar določijo tri leta,najdeš astrologe,ki zagovarjajo tezo,da traja do naslednjega mrka..... pa se znajdi.Jaz se,tozadevno,ne. Za tega pravijo, da bo vplival 4 leta. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Pa opozicijo na moje Sonce je naredil .. Sama sreča,da je tole,v zvezi s trajanjem,še nedorečeno in se niti ne sekiram.Preveč!. LP. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 Pa opozicijo na moje Sonce je naredil .. Sama sreča,da je tole,v zvezi s trajanjem,še nedorečeno in se niti ne sekiram.Preveč!. LP. Ja fajna tolažba, hahaha, misli si, da sigurno še vse ni raziskano in se ne sekiraj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 4 leta - kulll citiranje mi ne dela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.