Skoči na vsebino

Sončevi mrki

lunca

Recommended Posts

• Komentarji 355
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

vpliv mrka bo menda trajal 45 dni

Vpliv sončnega mrka na natalni planet lahko traja leto ali dve, včasih, če dovolimo, tako spremeni naše življenje, da se ga spominjamo za vedno.

Sama imam dve taki izkušnji ena dobra, ki sem jo nekje že opisala, sončni mrk na MC, mislim da februarja 1999 in vpliva name še sedaj, čeprav je bilo takrat težko, ker sem se morala nečemu odpovedati.

Lunin Mrk , ki se je zgodil na stopinji mojega Saturna v januarju 2001 , je negativno vplival, prinesel hude težave, v odnosu z domačimi , velike in težke razdore, ki so zelo osebni, hudo čustveno krizo in je imel tudi dolgotrajne posledice.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Deli na socialnih omrežjih

vpliv mrka bo menda trajal 45 dni

Vpliv sončnega mrka na natalni planet lahko traja leto ali dve, včasih, če dovolimo, tako spremeni naše življenje, da se ga spominjamo za vedno.

Mihaela pozdravljena,

torej ne bom dovolila,da sončni mrk karkoli spreminja v mojem življenju.Lahko me 'oplazi',

v življenje samo,kot srčiko življenja,naj se ne vtika.Tam domujem jaz s svojo ,svobodno,voljo.

Razmišljanje o ,dolgi, dobi njegovega vpliva, malce oslabi mojo samozavest. xrolleyesx

Lep pozdrav :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

če dovolimo, tako spremeni naše življenje, da se ga spominjamo za vedno.

xrolleyesx V času mrka dovolimo to nehote, radi ali neradi. Malo je takih, ki se temu lahko zavestno uprejo.

bom probala aktivirat mojo bikovsko Luno x:Dx :palec:

Morda se mi posreči ...drugače pa aprilska oz.majska eklipsa mi je pokazala roge in zobe

in dokazala,da jih ne morem niti krajšati ,niti tanjšati,niti ruvati, pač pa sprejeti ,se z njimi soočiti in pustiti času čas.

Eno vprašanje za razmislek...

Kaj menite, ker aspekti na dan mrka, če so seveda predvsem v tesni konjunkciji, opoziciji, takrat kažejo na spremembe...

Koliko nam že sam ta dan, kakor se nam odvija, pokaže na spremembe, ki so trajnejšega značaja zaradi mrka in vpliv na daljše obdobje??

Hja, v bistvu bi lahko kaj v tem smislu vprašala tudi Berna, kaj meni, če že sam solarni povratek nakazuje na vse leto... hmmm. Nekaj gotovo, a dosti o tem ne bi mogli reči...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

če dovolimo, tako spremeni naše življenje, da se ga spominjamo za vedno.

xrolleyesx V času mrka dovolimo to nehote, radi ali neradi. Malo je takih, ki se temu lahko zavestno uprejo.

.

Lunca imaš prav, spremembe pridejo, če jih hočemo ali ne, toda če se odpremo, potem nam te spremembe lahko prinesejo dolgotrajno spremembo na bolje, nek ključen premik v življenju. Lahko pa tega ne izkoristimo in se zaradi strahu zapremo.

Meni se vedno bolj zdi, da odziv na spremembe povzroči tako dolgotrajnost kot pozitivnost vpliva.

Čveka, spremembe pridejo, vendar jih ti lahko ne izkoristiš v svoje dobro. Odpri se spremembam, verjamem , da če imaš malo več zemlje in več fiksnih znamenj, da je to veliko težje kot nekomu kot jaz, ki je bolj gibljive sorte, vendar vseeno, preko sprememb rastemo, se nam odprejo nove možnosti. Vendar vedno pri spremembah se moramo nečemu odpovedati, včasih celo nečemu kar nam daja varnost. Pomembno je, da te ni strah, da si odprta. Potem bo tako in tako vse dobro.

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

sem prepričana,da bo tesna konjunkcija mrka na mojo severno zanko v sedmi hiši in se tem

avtomatično na prvo hišo precej vplivala na moje življenje oz.mene samo. Tu je še kvadrat s t.Saturnom v četrti hiši.

Lahko potrdim,da se je sedma hiša že aktivirala vendar na moje začudenje,na bolje.

Močno upam in želim,da tako ostane.

Lep pozdrav

sem prepričana,da bo tesna konjunkcija mrka na mojo severno zanko v sedmi hiši in se tem

avtomatično na prvo hišo precej vplivala na moje življenje oz.mene samo. Tu je še kvadrat s t.Saturnom v četrti hiši.

Lahko potrdim,da se je sedma hiša že aktivirala vendar na moje začudenje,na bolje.

Močno upam in želim,da tako ostane.

Lep pozdrav

Ti moram povedati, da sem že doživela Sončni mrk na Severnem luninem sečišči, decembra leta 2002. In meni je prinesla ta sprememba le dobro, neverjetno hiter duhovni razvoj, seveda so se temu pridružili še drugi vplivi, toda, iskreno, to je bil zelo dober mrk zame. Mrk je bil v moji šesti hiši, vladar severnega vozla je Jupiter v 10. hiši v ribah, in spremembe so bile povezane s poslom (zaradi 6. in 10. hiše) in predvsem z duhovnim razvojem in s spremembo načina razmišljanja. Zelo sem hvaležna za ta mrk.

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

Eno vprašanje za razmislek...

Kaj menite, ker aspekti na dan mrka, če so seveda predvsem v tesni konjunkciji, opoziciji, takrat kažejo na spremembe...

Koliko nam že sam ta dan, kakor se nam odvija, pokaže na spremembe, ki so trajnejšega značaja zaradi mrka in vpliv na daljše obdobje??

Hja, v bistvu bi lahko kaj v tem smislu vprašala tudi Berna, kaj meni, če že sam solarni povratek nakazuje na vse leto... hmmm. Nekaj gotovo, a dosti o tem ne bi mogli reči...

Zanimivo razmišljanje, toda po mojih izkušnjah je vpliv mrka čutiti prej in kasneje in ne vedno točno na ta dan.

Bom opazovala sina, ki ima sončni mrk na natalnem Soncu, pa sporočim, če kaj opazim.

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

No, moram videt, če bi to bil mrk, da je mož v eni reviji objavljen (intervju+slika), sama pa sem dobila novo čudovitosvetlo pohištvo v svojo pisarno. Oboje včeraj.

No, moram videt, če bi to bil mrk, da je mož v eni reviji objavljen (intervju+slika), sama pa sem dobila novo čudovitosvetlo pohištvo v svojo pisarno. Oboje včeraj.

S čim je povezan Mrk, k katerimi planeti?

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

[

Ti moram povedati, da sem že doživela Sončni mrk na Severnem luninem sečišči, decembra leta 2002. In meni je prinesla ta sprememba le dobro, neverjetno hiter duhovni razvoj, seveda so se temu pridružili še drugi vplivi, toda, iskreno, to je bil zelo dober mrk zame. Mrk je bil v moji šesti hiši, vladar severnega vozla je Jupiter v 10. hiši v ribah, in spremembe so bile povezane s poslom (zaradi 6. in 10. hiše) in predvsem z duhovnim razvojem in s spremembo načina razmišljanja. Zelo sem hvaležna za ta mrk.

Vse dobro,

Mihela

Mihela najlepša hvala,

natanko to se mi dogaja .

:palec: Ja Stanka, mrk v vagi-7 hiša (partner- javnost) tvoj mož intervju in slika, ugoden mrk, to pomeni, da ne prinaša samo slabo, pravijo, da kar si vlagal od decembra 2001 dobro ali slabo to se pokaže. Očitno pri vama dobro, sem vesela. :palec: :palec:

Ne Lunca, v 2.h je mrk pri meni, če si to mislila. Pri možu pa v 4.h.

Mihela zadnje čase mi skozi Kiron naprej hodi... Glej, najegzaktnejši aspekt sem iskala in je pri njem Mars (ob mrku) opozicija Kiron nat. (ki ga ima v konjunkc. z mc) pri meni je najegz.a. mrk Sonce+Luna opozicija Kiron nat. v 8.

A vseeno je eno gotovo: veliko je pred nama še urejanja -glede stanovanja in s tem v vezi tudi finance... (pri njem konjunkcija mrka z Venero v 4., dom in ahaa, ki obenem vlada tudi Luni v 10.h-tu je neko njegovo javno izpostavljanje...)

Poiscite povezavo vpliva mrka 14. oktobra v letu 2001, natancneje, 14. decembra 2001 je bil zacetek vplivov tega mrka. Trajal je 3 minute, zdaj se izteka ... rezultati so tu, dobri ali slabi. x:)x
Dum spiro, spero.

Mrk bo danes v izredno tesnem stiku z mojim marsom - v 11. hiši,

In če bo vreme držalo - nič dežja - bomo končno spravili pod streho trgatev. x;)x

Torej - je že druženje na vidiku x:Dx

Aja - ob 5.tih je bil x:)x ..sem ga predremala x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

bila že budna takrat pa vaje delala...hm...pa glih danes sem vstala tako zgodaj...kaj je že s temi naključji?... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ne Lunca, v 2.h je mrk pri meni, če si to mislila. Pri možu pa v 4.h.

Mihela zadnje čase mi skozi Kiron naprej hodi... Glej, najegzaktnejši aspekt sem iskala in je pri njem Mars (ob mrku) opozicija Kiron nat. (ki ga ima v konjunkc. z mc) pri meni je najegz.a. mrk Sonce+Luna opozicija Kiron nat. v 8.

A vseeno je eno gotovo: veliko je pred nama še urejanja -glede stanovanja in s tem v vezi tudi finance... (pri njem konjunkcija mrka z Venero v 4., dom in ahaa, ki obenem vlada tudi Luni v 10.h-tu je neko njegovo javno izpostavljanje...)

Pozabila sem kje imaš natalni Kiron. Jaz, kirona skoraj ne čutim, razen ko ima zelo stresne aspekte ali ko ima aspekte s koti.

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

Pozabila sem povedati, da lahko isti mrk, na nekoga deluje izrazito dobro, na nekoga pa ne, odvisno, katero področje prebudi in spremnija.

Že velikokrat sem govorila o mrku na 27 °vodnarja v letu 1999, meni je prinesel končno odločitev za poslovno ukvarjanje z astrologijo, ker je bil v konjunkciji z MC. Toda moji prijateljici, ki ima Venero v škorpijonu na 27° je kvadrat na to Venero pomenil hudo izgubo in nenavadno smrt njenega ljubega.

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...