Ruby72 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Jaz imam Mars in Uran na 20. stopinji Tehtnice v 7.hisi.Kaj lahko prinese mrk? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Js pa Pluton v 2 bajti! Hm........ Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 Jaz imam Mars in Uran na 20. stopinji Tehtnice v 7.hisi.Kaj lahko prinese mrk? Zna vplivat na tvoj partnerski odnos. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 Že velikokrat sem govorila o mrku na 27 °vodnarja v letu 1999, meni je prinesel končno odločitev za poslovno ukvarjanje z astrologijo, ker je bil v konjunkciji z MC. Jaz sem pa imela v letu 1999 mrk na ASC, ki je na 26,50 vodnarja. Vladar uran je v peti hiši, to je tudi ukvarjanje z astrologijo, seveda za moj hobi - 5 hiša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Jaz imam Mars in Uran na 20. stopinji Tehtnice v 7.hisi.Kaj lahko prinese mrk?V osnovi lahko pomeni nenaden preobrat v partnerski zvezi, če že imaš stalnega partnerja, potem je lahko nenaden probrat na slabše, nekaj se zgodi, lahko ima en od vaju afero in pride do konflikta. Predvidevam, da je Mars vladar tudi prve hiše, potem seveda je ta mrk tudi oseben in ne spreminja samo tvoje partnersko življenje, ampak tudi tebe osebno. Če si samska, te nekdo hudo močno privlači in si ne moreš pomagati in se spustiš v neko afero, ki spremeni tvoje življenje. Ta afera je zelo strastna, razburkana, ali kej tazga. Seveda je odvisno od celotne slike, kaj vse Mars govori, vendar zaradi konjunkcije z Uranom in pozicije v tehtnici v 7. hiši bodo nenadne in hitre lahko burne spremembe v odnosih z drugimi, lahko konflikti. Zanimivo bi bilo vedeti, kje je Venera in kakšne aspekte ima Mars. Vse dobro, Mihela P.S.: Mrk pogosto vpliva že kak mesec preden se dovrši, torej lahko že sama ugotoviš na kak način deluje nate. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Jaz imam Mars in Uran na 20. stopinji Tehtnice v 7.hisi.Kaj lahko prinese mrk?V osnovi lahko pomeni nenaden preobrat v partnerski zvezi, če že imaš stalnega partnerja, potem je lahko nenaden probrat na slabše, nekaj se zgodi, lahko ima en od vaju afero in pride do konflikta. Predvidevam, da je Mars vladar tudi prve hiše, potem seveda je ta mrk tudi oseben in ne spreminja samo tvoje partnersko življenje, ampak tudi tebe osebno. Če si samska, te nekdo hudo močno privlači in si ne moreš pomagati in se spustiš v neko afero, ki spremeni tvoje življenje. Ta afera je zelo strastna, razburkana, ali kej tazga. Seveda je odvisno od celotne slike, kaj vse Mars govori, vendar zaradi konjunkcije z Uranom in pozicije v tehtnici v 7. hiši bodo nenadne in hitre lahko burne spremembe v odnosih z drugimi, lahko konflikti. Zanimivo bi bilo vedeti, kje je Venera in kakšne aspekte ima Mars. Vse dobro, Mihela P.S.: Mrk pogosto vpliva že kak mesec preden se dovrši, torej lahko že sama ugotoviš na kak način deluje nate. Hvala Mars ni vladar prve hise, ker je Oven vrinjeno znamenje v prvi hisi, ki pa zacne na 14.52 Ribe. Partnerski odnos je imel v zacetku septembra en padec, ampak sem sama s sabo stvari uredila in ceprav je fokus mojega zivljenja cisto pri drugih stvareh, opazam vedno mocnejso zeljo pri obeh, da bi se porocila. Druga zadeva, ki pa jo opazam in me je res presenetila je, da se mi javljajo bivsi . Kar na lepem bolj ali manj vsiljivo, vsi bi mi radi sporocili neke resnice, da se videli, sli kam skupaj :o|o: . Postajam najbolj zazelena oseba ta teden . In se:ze nekaj dni se mi povsem nepricakovano javljajo osebe iz moje preteklosti, katere se ze davnoooooo odpisala, nenormalno prijateljsko razpolozeni, kot da nic hudega ni bilo vmes, vsi bi se radi spet druzili, obnovili kontakte... ~ Venera je tudi v Tehtnici, na 2. stopinji v 7.hisi. Marsovi aspekti:Ma konj Uran (oba v tehtnici, no, Uran je se na 19.stopinji, skoraj 20.)Ma trigon Saturn (3.hisa dvojcek, na 19.stopinji)Ma kvadrat severna zanka (11 hisa Kozorog, na 19. stopinji)Ma sekstil MC Tudu Luna je malo za spremembo na 19.stopinji Device, na zacetku 7. hise, ki zacne v Devici. Ceprav imam neke skrbi, je to najboljse obdobje zadnjih dveh let in pol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ceprav imam neke skrbi, je to najboljse obdobje zadnjih dveh let in pol Super , ceni to kar imaš, kajti velikokrat se nam zgodi, da se zavedamo vrednosti določenih stvari šele takrat, ko jih izgubimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ceprav imam neke skrbi, je to najboljse obdobje zadnjih dveh let in pol Super , ceni to kar imaš, kajti velikokrat se nam zgodi, da se zavedamo vrednosti določenih stvari šele takrat, ko jih izgubimo. Saj cenim in se borim, da bi ostalo tako kot je. Pardon, se boljse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 trenutno mi je mrknila volja do dela...kdor jo najde naj jo ....hm....kaj že? vrne al obdrži?....to je ziher vpliv mrka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 trenutno mi je mrknila volja do dela...kdor jo najde naj jo ....hm....kaj že? vrne al obdrži?....to je ziher vpliv mrka Ojej, a je teb tut jermen dol padu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 keri? a un od motorja ?.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 trenutno mi je mrknila volja do dela...kdor jo najde naj jo ....hm....kaj že? vrne al obdrži?....to je ziher vpliv mrka Evo je, kdo nima volje do dela... http://www.gifs.ch/Blumen/blumen/images/blumesunne.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ooo zlato dete...glih neki tacga sem rabla...thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 http://www.gifs.ch/Blumen/blumen/images/blumesunne.gif Bravo Boris, to nam delej, rožce, pa sonček, ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Na današnji mrk sem zapravljala ,zapravljala in zapravljala ... Vse trgovine so'bile moje' Pa s kakšnim zagonom je šlo tole V bistvu,zapravljala sem samo zase(prva hiša) Lep pozdav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Ruby, ker je tehtnica vrinjeno znamenje 7. hiše je možna neka vzporedna zveza ali skrita zveza. Vsekakor bo strastno in vsekakor bo vezano na ljubezen. No tudi jaz sem včeraj občutila sončni mrk na sinovemu Soncu. Njegovo Sonce je v peti hiši v tehtnici v konjunkciji z Venero toda na midpointu med Marsom in Plutonom , z obema pa je Sonce še v polkvadratu, (Mars in Pluton pa sta med seboj v kvadratu). Sonce je med drugim vladar 3. hiše, Mars pa je na samem koncu tretje hiše. ( Tretja hiša= osnovna šola) Sin je imel včeraj v šoli hud izbruh jeze, lomil svinčnike. Jaz sem imela govorilne in sem izvedela, da je že nekaj časa zelo osamljen v šoli, da se drugi ne marajo igrati z njim in da se hitro razjezi in stepe s fanti. Tako Stanka, vidiš da se je v tem primeru mrk pokazal takoj. Čeprav je bil njegov vpliv opazen že en mesec, je bil vrhunec dogodka res prav na dan mrka. Čveka ob luninih menah ni dobro kupovati stvari, je treba malo počakati, minimalno 12 ur. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Upam, da se ti sin čimprej umiri in da bo ta vpliv zamenjal kak bolj harmoničen. Meni je mrk v 2. dal opravke-dokončno skombiniranje plačila obroka za stanovanje- s katerim sva bila že v zamudi. Drugače mi je pa nekako tesnobno, ko razmišljam o tem Plutonu kaj še ima "za bregom" in še Saturn kvadr.Uran. In obenem sem mirna in obenem bi toliko vsega rada. Ja in še deževno vreme...Včeraj sva se dobile z Ovnico in za sredo si vzami kaj cajta za naš čvek.Seveda sva ponovno ugotovile, da je življenje treba in se mora uživat in si ga čimlepše vsak trenutek naredit!! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Hvala Mihela Kar podpisem za se kaksen tak mrk .Nauzila in se traja ljubezen, strast v vseh njenih najlepsih oblikah .Pravzaprav se mi zdi, da sanjam Ne vem, morda pa je s tem mrkom nagrada, ker vlagam na tem podrocju ze dosti let. Kakorkoli obrnem, so zame v zivljenju kvalitetni partnerski odnosi na PRVEM mestu . Skratka, cudovito Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Mihela, upam, da bo sin kmalu spet tisti pravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 Pravzaprav se mi zdi, da sanjam Ne vem, morda pa je s tem mrkom nagrada, ker vlagam na tem podrocju ze dosti let. To bo, to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Pravzaprav se mi zdi, da sanjam Ne vem, morda pa je s tem mrkom nagrada, ker vlagam na tem podrocju ze dosti let. To bo, to. Kako dvoumno :o|o: Kaj si pa mislila? Da le sanjam?Ali da je to res nagrada za vlaganje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 Kako dvoumno :o|o: Kaj si pa mislila? Da le sanjam?Ali da je to res nagrada za vlaganje? Res , nagrada, nagrada , sicer pa, kaj smo vložili in koliko, ve vesolje bolj kot mi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 a mogoče kdo ve, koliko minut je trajal tale sončni mrk? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Kako dvoumno :o|o: Kaj si pa mislila? Da le sanjam?Ali da je to res nagrada za vlaganje? Res , nagrada, nagrada , sicer pa, kaj smo vložili in koliko, ve vesolje bolj kot mi. Tnx, ko bi le trajalo! Mora! Ne izpustim iz Sko klesc! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 Tnx, ko bi le trajalo! Mora! Ne izpustim iz Sko klesc! Bo, bo, tebi bo uspelo Ruby, saj si škropion in imaš dobre klešče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.