stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Mrk na descendentu v opoziciji z natalnim Saturnom:Neka slaba novica v partnerstvu, ki to partnerstvo spremeni...zresni, ohladi, še posebaj, ker je v tem času še tranzitni Saturn kvadrat natalnemu in ker Saturn vlada Veneri... Mrk na Veneri v 3.h, ki ima konj. Pluton, zaenkrat se kaže kot nenadnikonec nekajletne veze in obenem nova strast, ki ni obetavna... Mrk na Soncu, (ki ima konj.Neptun) v 11.h-zmaga na volitvah in začetek večjega javnega političnega udejstvovanja, obenem premik progresirane Lune v Ovna... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 stankaa, a ti veš mogoče, koliko časa je trajal? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Kar se mene tiče sem bila ful naspidirana cel teden. Prepirljiva, ostra, kot britvica..pravo hudobijo kazala(tisto orenk..ki jo enkrat na desetletje pokažem...kakemu srečnežu.) Zdaj si pa predstavljaj - da tole traja cel teden Jap..pa so preživeli. Mene pa je malo sram zdajle... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Mene pa je malo sram zdajle... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 nataly, če ni hujšega, bodo že preživeli. si pač pokazala eno bolj redko stran, pa kaj....bo že minilo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Cakam se tegale, ki bo 28. 10.... da prekinem se tole, pokopljem in grem naprej . Se koncuje serija mrkov na tej osi bik/skorpijon iz l. 2002... uff..tezka je bila. :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 na osi bik-sco ...ah, kaj se potem jaz sploh čudim... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Pojma nimam... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ja saj...sco z mc v biku...(ti tud še ne spiš ) ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ja saj...sco z mc v biku...(ti tud še ne spiš ) ...ja saj ...bo! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Amis, jaz sem tut bik-sco, sam da bikica po soncu, sco je pa ascendent No, pa saj je marsa napisala že v LNkoledarčku, da bojo letos tile mrki še posebej vplivali na tiste, ki imajo sonce, luno ali pa ascendent v naslednjih znamenjih: bik, oven, škorpijon in tehtnica Jaz si poberem kar tri od teh zgoraj navedenih, tako da ni nič čudnega, da me tako razmetava tole leto! Oziroma že od 2002, Oona praviš? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 tako da ni nič čudnega, da me tako razmetava tole leto! Oziroma že od 2002, Oona praviš? Sončna[/color]Mene je skoraj raztrescilo... ampak se ne damo, ne! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Pih! ... bi rekla Marsa x:Dx Jest pa tut tko pravim Pri meni je bil tale čas še najbolj viharen od vseh, je res... Ampak je pa prav prišel za revizije Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 prihaja še: 28. oktobra Lunin mrk ob 5:04 Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 to bo bolj akcija za tiste, ki imajo kaj na osi Škorpijon Bik -4. stopinja Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ma daj...a že spet...so se vsi mrki odločli name past ...ma ni šans... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ne daj se Ines, sem mislila Amis, pardon Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 to stankaa...hvala... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 to bo bolj akcija za tiste, ki imajo kaj na osi Škorpijon Bik -4. stopinja Spet bo pestro! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 bo treba zavzet tako stališče zgleda: .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 to bo bolj akcija za tiste, ki imajo kaj na osi Škorpijon Bik -4. stopinja Zame očitno... Asc - desc...na pravih stopinjah... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ne daj se astra...saj si bomo za vzpodbudo v teh kažinih Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Mrk na descendentu v opoziciji z natalnim Saturnom: Neka slaba novica v partnerstvu, ki to partnerstvo spremeni...zresni, ohladi, še posebaj, ker je v tem času še tranzitni Saturn kvadrat natalnemu in ker Saturn vlada VeneriTo še ni vse, tu je zgodba pri obeh partnerjih zelo pestra. Sončni mrk je pri njej kazal na partnerstvo, ker je bil točno na descendentu. Sedaj pri Luninem bo ponovno 7.h: na njenem desc Mars tranzitni, obenem Jupiter na natalnem Marsu in Merkur na Merkurju. Pri partnerju je dosti bolj kritičen Lunin mrk: Mars na Merkurju, Sonce na natal.Neptunu 12.h in Luna točno na Luni 6.h!! Kaj pravite na to? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Evo, mrki ... jaz danes dobila nov flat ... xrosex Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Oona, čestitam... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.