Skoči na vsebino

Sončevi mrki

lunca

Recommended Posts

Mrk na descendentu v opoziciji z natalnim Saturnom:

Neka slaba novica v partnerstvu, ki to partnerstvo spremeni...zresni, ohladi, še posebaj, ker je v tem času še tranzitni Saturn kvadrat natalnemu in ker Saturn vlada Veneri...

Mrk na Veneri v 3.h, ki ima konj. Pluton, zaenkrat se kaže kot nenadni

konec nekajletne veze in obenem nova strast, ki ni obetavna...

Mrk na Soncu, (ki ima konj.Neptun) v 11.h-zmaga na volitvah in začetek večjega javnega političnega udejstvovanja, obenem premik progresirane Lune v Ovna...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 355
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kar se mene tiče sem bila ful naspidirana cel teden. Prepirljiva, ostra, kot britvica..pravo hudobijo kazala(tisto orenk..ki jo enkrat na desetletje pokažem...kakemu srečnežu.) Zdaj si pa predstavljaj - da tole traja cel teden :eek: :eek:

Jap..pa so preživeli.

Mene pa je malo sram zdajle... :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

nataly, če ni hujšega, bodo že preživeli. si pač pokazala eno bolj redko stran, pa kaj....bo že minilo x:)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Cakam se tegale, ki bo 28. 10.... da prekinem se tole, pokopljem :inocent: in grem naprej . Se koncuje serija mrkov na tej osi bik/skorpijon iz l. 2002... uff..tezka je bila. :V: :o|o:
Dum spiro, spero.

Amis, jaz sem tut bik-sco, sam da bikica po soncu, sco je pa ascendent :eek: x:)x

No, pa saj je marsa napisala že v LNkoledarčku, da bojo letos tile mrki še posebej vplivali na tiste, ki imajo sonce, luno ali pa ascendent v naslednjih znamenjih: bik, oven, škorpijon in tehtnica :inocent: x;)x

Jaz si poberem kar tri od teh zgoraj navedenih, tako da ni nič čudnega, da me tako razmetava tole leto! Oziroma že od 2002, Oona praviš? x:)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pih! x8Dx ... bi rekla Marsa x:Dx x:Dx x;)x Jest pa tut tko pravim x;)x

Pri meni je bil tale čas še najbolj viharen od vseh, je res... Ampak je pa prav prišel za revizije :palec:

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

to bo bolj akcija za tiste, ki imajo kaj na osi Škorpijon Bik -4. stopinja

Spet bo pestro! x:Dx :vragec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Mrk na descendentu v opoziciji z natalnim Saturnom: Neka slaba novica v partnerstvu, ki to partnerstvo spremeni...zresni, ohladi, še posebaj, ker je v tem času še tranzitni Saturn kvadrat natalnemu in ker Saturn vlada Veneri

To še ni vse, tu je zgodba pri obeh partnerjih zelo pestra. Sončni mrk je pri njej kazal na partnerstvo, ker je bil točno na descendentu. Sedaj pri Luninem bo ponovno 7.h: na njenem desc Mars tranzitni, obenem Jupiter na natalnem Marsu in Merkur na Merkurju.

Pri partnerju je dosti bolj kritičen Lunin mrk: Mars na Merkurju, Sonce na natal.Neptunu 12.h in Luna točno na Luni 6.h!!

Kaj pravite na to?

xrolleyesx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...