Pujsita 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Za ASC tehtnice tudi, predvidevam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 kako bi rada vedela kaj bo z menoj...a kaj ko pa se na zvezde ne spoznam Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Boris nekaj mi ni štimalo pa sem pogledala 2 krat pa vidim da si napisal 5.10, namesto 03.10, v ponedeljek Veš kaj pa mene zanima...jaz bi se zelo rada naučila kako tole pogledam kam pride meni to v osebnem horoskopu...samo ne vem kako lahko to pogledam...kaj mi ti lahko to tako na hitro razložiš jaz: 12.06.1980, ob 22:50 Hvala in Lp, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Hvala Sončk za opazko, ki je bila na mestu, sem popravil na 3.10., pri tebi bo pa pomembna osma hiša v obeh primerih, tudi Lunin se ti bo zgodil v tej hiši, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Joj, Boris, a lohka poveš kako se to izračuna, jest bi tud rada vedla kje bom nardila "štalo" (31.10.1963 6,00h) pa lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Hvala Boris si mio pomagal full, sedaj mislim, da vem kako se to pogleda... Silki, jaz sem šla takole, pojdi na izračun OS horoskopa, potem pa poglej v kateri hiši imaš tehtnico...to je to...potem pa klikni na hišo in dobiš opis kaj naj bi ta hiša predstavljala in tam lahko pričakuješ kakšne spremembe, pogovore ipd. upam, d ate ne učim krive vere...no saj bo sigurno Boris me okregal če ga kaj bluzim Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>V ponedeljek 3.10.05 bo obročast Sončni mrk ob 10:31 na 10, 19 tehtnice, pa poglejte kam vam pride v osebnem horoskopu, ta hiša bo pomembna ali pa če se bo dotaknil kakšnega planeta v vaši karti prav tako, nasploh bodo pa pomembna vsa partnerstva, v dobrem in slabem, pomembne spremembe za tehtnice, ovne, rake in kozoroge....Imeli bomo pa v oktobru tudi Lunin mrk, o tem pa v drugi temi, lep pozdrav, B. Oh, Boris, hvala si me prehitel, so me punce čisto okupirale z progresirano Luno Mrknila pa bom kar v 7. hiši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 uf... vidiš, bolš, da bi te še mal okupirale in tega sploh neb vidla.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Silki, dodajam, da boš dost rada sama in boš srečala nekaj oseb iz preteklosti kot tudi zadev, ki so te v preteklosti okupirale. Moram pa tudi dodati, da ti Lunin mrk pride v hišo zdravja, ker bo luna ta moment nasproti Soncu, torej 17.10. se ti ta zgodi v 6 hiši Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hvala Boris si mio pomagal full, sedaj mislim, da vem kako se to pogleda... Silki, jaz sem šla takole, pojdi na izračun OS horoskopa, potem pa poglej v kateri hiši imaš tehtnico...to je to...potem pa klikni na hišo in dobiš opis kaj naj bi ta hiša predstavljala in tam lahko pričakuješ kakšne spremembe, pogovore ipd. upam, d ate ne učim krive vere...no saj bo sigurno Boris me okregal če ga kaj bluzim Lp, S Sončk, nekatere stvari boš končevala, da boš naredila prostor drugim, tu bo še kaj vmes s skupno lastnino partnerstva ali dediščino, OK Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 sem prebrala ja...in ti že sedaj lahko potrdim da se bo dejansko to tudi dogajalo, ker se bomo verjetno čez vikend dobili z fantovim bratom da se dogovorimo, ker bi midva rada od fantovega pokojnega očeta hišo prenovila in tam začela živeti...zato vem da se bodo tu dogajale spremembe Hvala Boris Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>uf... vidiš, bolš, da bi te še mal okupirale in tega sploh neb vidla.... Kdo bo/bi koga , pri tebi bo pa pomebna 2 hiša, prvi mrk bo v drugi(plača gre mogoče gor, ali pa si boš še dobila dodatno delo, pa ne tega, ker potem boš še manj med nami ), Lunin pa še v 8 hiši )........ Popravljeno 28. september 2005 -> borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 se pravi...luna v 3 in 4...sonce v 2 in 3.....divjaštvo od 2 - 4 torej...presek množice na udaru je 3h..... ....ok, če bom več s sestrco, bo kr ok..... a da bi se selila...vojko je reku, da drugo leto...bolj ugodno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 No vidiš Sončk, to bo to, fajn se dogovorite, da boste vsi zadovoljni Ruby72, saj nisem tekmoval , fajn je pa če se ve kdaj bo kdaj, ker mrki so kar veliki dogodki v astronomiji in astrologiji, ti boš pa urejala pravne stvari in partnerstvo bo v ospredju Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>se pravi...luna v 3 in 4...sonce v 2 in 3.....divjaštvo od 2 - 4 torej...presek množice na udaru je 3h..... ....ok, če bom več s sestrco, bo kr ok..... a da bi se selila...vojko je reku, da drugo leto...bolj ugodno.... , dobro si opisala, kar upoštevaj Vojka, ker mrk ne deluje le tisti dan ko je v vesolju, ampak Lunini par mesecev, Sončni pa tudi par let, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 le zakaj ni tole v moji drugi bajtici... kaj bom pa jst, kg spet gor dobila???? ne noseča nisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 auch, tale sončni mrk bo pa direkt na mojem MC Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ...mogoče bo pa sam "tretjetisočletje" sprememba...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ... ja, saj... ne rabim spet kakšnih kažinov v službi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Borism! najlepša hvala! lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Tokrat bo meni v konjunkciji z mojim Soncem, se prav veselim, čeprav se zavedam, da lahko pomeni težave in spremembe, ampak notri v sebi čutim, da dolgoročno prinaša dober napredek. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tokrat bo meni v konjunkciji z mojim Soncem, se prav veselim, čeprav se zavedam, da lahko pomeni težave in spremembe, ampak notri v sebi čutim, da dolgoročno prinaša dober napredek.Vse dobro, Mihela mislim,da je,osebni,filing dobra stvar in se občiajno tudi realizira. Sem pa ,skoraj ,prepričana da imaš s Soncem(natalnim) same plus aspekte. Veliko zadovoljstva želim! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Narobe misliš Čveka, moje Sonce je ubogo Sonce. Ne vem , če sem še pri komu videla tako ubogo Sonce. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Torej če smo manj osebni, lahko povem, da je ta mrk označen kot Sairosova serija 7. južno, in naj bi imel naravo Marsa in Plutona v kvadratu, ki tvorita trigon na konjunkcijo Lune in Sonca. Bradyjeva zapiše tako : S tem mrkom je povezana jeza, moč in sila, ki prihaja iz kvadrata Marsa in Plutona. Oseba bo doživela, da se bodo odmaknile hude ovire, zelo hiter način. Lahko pa tudi, da se bo zelo hitro pokazala neka kriza, ki lahko zelo vztrajno in hitro zavzame človekovo življenje. V obeh primerih se vse dogaja z zelo veliko hitrostjo. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej če smo manj osebni, lahko povem, da je ta mrk označen kot Sairosova serija 7. južno, in naj bi imel naravo Marsa in Plutona v kvadratu, ki tvorita trigon na konjunkcijo Lune in Sonca. Bradyjeva zapiše tako : S tem mrkom je povezana jeza, moč in sila, ki prihaja iz kvadrata Marsa in Plutona. Oseba bo doživela, da se bodo odmaknile hude ovire, zelo hiter način. Lahko pa tudi, da se bo zelo hitro pokazala neka kriza, ki lahko zelo vztrajno in hitro zavzame človekovo življenje. V obeh primerih se vse dogaja z zelo veliko hitrostjo.Vse dobro, Mihela Torej težke energije na delu.Vsa čast jim. Silo Plutona poznamo kot poznamo moč ,njegovega kurirja ,Marsa. Da sta v medsebojnem kvadratu je hudo.Sama sreča,da vso'zadevo'rešuje trigon .Predvsem pa sreča ,da bodo 'stvari' hitro kot bodo prišle tudi odšle. Znajo pa pustiti svoj pečat,kajneda? Igra Plutona,Marsa,Sonca in Lune je dejansko nenavadna.Močna in nevarna. Mars bo poskrbel,da bo tudi hitra Hvala za repliko Mihela.Te lahko prosim,da še malo pokukaš na temo"eklipse"?Malo spodaj oz.zgoraj odvisno pač od replik Srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.