nord 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 ok. v tejle temi lahko govorite o svojih prijateljih. in če mate kake slikce dajte gor Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 30. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2003 moja najboljša prijatelca je krislatka (špela). ful je faca, ful je prijazna in ful ful ful potrpežljiva. i like her . po horoskopu sva obe dvojčici, ona je 6 dni starejša od mene. obe poslušama siddharto in obe sovražma šolo in vse kar je v njej če mi bo uspelo bo tu spodaj najina slikca: ok ni šlo Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Zmanjšaj sliko na 25Kb, pa bo šlo. Ali pa mi jo pošlji, pa ti bom uredil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 30. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2003 čaki bom zmanjšal - tnx Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Kul tema, Nord! Kwa sta lustni! Rachek pa, kot vedno, prijazen, ustrezljiv.. dbest, rachek, thanx! Samo nekaj... Nocem bit tecka, a vseeno je treba podati tole...Pri objavi fotk kogarkoli bodite karseda diskretni...Torej - morda pa komu ne pase, da bo tam nekje zagledal svojo fotko (po moznosti cudno ali se bo tako vsaj njemu zdelo, saj vemo, kaksni smo, ko so v igri nase fotke) in napis - to je moj dober frend janez.Skratka, ne mara se vsak izpostavljati.Tako res, pliz, bodimo vsi skupaj kar najbolj uvidevni in vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Tule pa jaz z mojim najboljšim prijateljem ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 in katera od obeh si ti?... 666 zlobijeu...pa 666 za tino....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Ups, pozabila napisat ... jaz tista z rjavim kožuščkom ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 Oooooh, Tina, kaksna sladka slika!!! Cisto sem se raztopila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 Tina! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 Hm.....grem gledat kje je en moj prijatelj ......ker kot po fotki zgleda se na skrivaj stiska pri tebi, Tina Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 Mick - Tina - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 Brez prjatlov ne gre. Tukaj sem jaz v najstniških letih s starimi sabljami, ko smo še banditirali po LJ. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 1. november 2003 Avtor Prijavi Deli 1. november 2003 tiste slikce, ki bi jo rada dala gor ne morem. levo sem jaz, desno pa kristalka. Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. november 2003 Prijavi Deli 1. november 2003 Nord! Če si tisto na levi ti, na desni pa kristalka, pol tudi svojo ikonco prepusti kristalki! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 1. november 2003 Avtor Prijavi Deli 1. november 2003 ej maš prav tamara- si bom enga anglčka poiskala Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 he, he: Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 he, he: Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Nord.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 cool.... hehesam.....kdo pa je kle na sredi?(pr prejshnji slikci? 666 -katou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 http://atschool.eduweb.co.uk/sirrobhitch.suffolk/habitats/images/pig.jpg Evo, tole sem pa jaz z najboljšo prijateljico v inkubatorju... Jaz sem seveda ta leva, ta močnejša... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 sam.....kdo pa je kle na sredi?(pr prejshnji slikci? nekdo, ki ga ne marama na tej slikci ko sma v plaščke oblečene: v šoli sma barvali stopnišče Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 Pa si glih toto ko se tak blesavo smejim dala gor!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 9. november 2003 Avtor Prijavi Deli 9. november 2003 Pa si glih toto ko se tak blesavo smejim dala gor!!! he he - jaz mam pa tako srečo, da na vsaki slikci fajn zgledam Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 he, he: Ohoho! A tkole lustni sta celo? To pa je... Se pravi - levo (s temnimi dolgimi) je Nord - desno (z oranzkastimi krajsimi) pa Kristalka? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.