Guest sanjalica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Ko pogledaš sikco...zaSANJAš med spomine... Tako daleč in blizu! Ko bi lahko "otrokom" mi "stari" dopovedali, da naj uživajo in zaužijo vsak trenutek...da je vsak trenutek najlepši trenutek... Pa se ne da ... Kristalka in Nordika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 ena ena stiri stiri... Samo se devet ti manjka, Sanjalica... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 10. november 2003 Avtor Prijavi Deli 10. november 2003 Se pravi - levo (s temnimi dolgimi) je Nord - desno (z oranzkastimi krajsimi) pa Kristalka?jp na tjle slikci šolsko stopnišče barvama Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 he, he: dvojcici !? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 10. november 2003 Avtor Prijavi Deli 10. november 2003 po horoskopu Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 he, he: Ohoho! A tkole lustni sta celo? To pa je... Se pravi - levo (s temnimi dolgimi) je Nord - desno (z oranzkastimi krajsimi) pa Kristalka? sEJ BI LAHKO NORDDALA KAKŠNO LEPŠO GOR! :xx!: MARSA: jaaa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Dvojčiči! na srečo samo po horoskopu! da bi jo mogla vsak dan prenašat in ne bi mogla na LNF!ok, sem že sebična! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 11. november 2003 Avtor Prijavi Deli 11. november 2003 ja ej - kot da že ni to dosti, da enako govori in razmišlja kot jaz :xx!: Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 še nisi šla dol? idi knjigo brat!!! HECAM SE! KR BOD GOR! TI NE BO ŠKODLO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 12. november 2003 Avtor Prijavi Deli 12. november 2003 še nisi šla dol? idi knjigo brat!!!evo, zdaj lahko vidte kaka je kristalka v resnici :o|o: . če bi bli dvojčici bi bla ona evil sister ona bi samo komandirala pa me tepla in izkoriščala weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa zakaj nimate smeška, ki se cmeri Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 si ga našla kaj, jokavčka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 12. november 2003 Avtor Prijavi Deli 12. november 2003 ma ne. taki je boljši : Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 še nisi šla dol? idi knjigo brat!!!evo, zdaj lahko vidte kaka je kristalka v resnici :o|o: . če bi bli dvojčici bi bla ona evil sister ona bi samo komandirala pa me tepla in izkoriščala weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa zakaj nimate smeška, ki se cmeri ne laži! :xx!: a naj začnem zbirat podpise, da te odstavimo zaradi nasilnosti nad mano ! mislim, jaz te ne razumem! še dobro, da sem potrpežljiva weeeeeeeeeeeeee pa ti tko nč ne pomaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 15. november 2003 Avtor Prijavi Deli 15. november 2003 danes zvečer grema s kristalko v gledališče gledat stevardese pristajajo. v gledališče pa grema zato, ker jaz ne smem gledat fuzbala. Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 15. november 2003 Avtor Prijavi Deli 15. november 2003 ne laži! :xx!: a naj začnem zbirat podpise, da te odstavimo zaradi nasilnosti nad mano ! mislim, jaz te ne razumem! še dobro, da sem potrpežljiva weeeeeeeeeeeeee pa ti tko nč ne pomaga pa kaj bi rada, saj pa jaz nisem nič kriva da se ti skos smejiš pr pouku pol pa te je treba malo v red spravit sploh pa ti skos prava začneš in me potem tepeš in zmerjaš Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 sej pravim! vedno jaz vse kriva! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 29. november 2003 Avtor Prijavi Deli 29. november 2003 kdo pa drug. sem mislila nekaj napisat pa sem pozabla Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 29. november 2003 Avtor Prijavi Deli 29. november 2003 sem se spomnila:zjutraj sem si mislila, d bom poklicala kris. in ji bom rekla naj mi prinese cd, ampak je nisem. pol pa je kris pišla k meni in mi prinesla cd. in če jaz kaj mislim in ne rečem ona reče tisto besedo svetovno ane Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 a, ej! to je blazno kul! pol pa se samo smejima! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 telepatsko sma povezani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Uf te definicije pa že kar nekaj časa ne uporabljam. Se pa spomnim, kako je bilo to pomembno v osnovni in srednji šoli , pa s kom se bo sedelo, ipd. Zdaj imam samo prijateljice in prijatelje, vsak je najboljši na njegov lasten način . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 ....evo ena moja svinjsko najboljša prijateljica in jaz... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.