aakhut 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 hehe ne vleci za jezik.... 666 zlo(M)bijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 Kar ima človek v mislih, vsi zvonovi zvonijo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Spominjanje je edini raj, iz katerega ne moremo biti izgnani. J.Paul Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Spomin je podoživljena os. terapevtska izkušnja, P-. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Spomin je kamen spotike na poti upanja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 hm, torej spomin te ovira na poti upanja, tole pa se jaz ne strinjam... spomin je trenutek ujet v preteklost in če si pomirjen s preteklostjo, te le ta ne more ovirati, hm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Kdor je bil ranjen, si bolečino za vse življenje zapomni. Lezginski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 no, pa poglejva tple, vsaka rana se zaceli, bolečina se zapomni, zato je človek previdnejši... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Tudi previdnemu pade slamca v oko. Azerbajdžanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 BLONDINKA KI PIJE SOK, SI JO PA KAR IZ GLAVE POTEGNE (slamico ) 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 Tudi previdnemu pade slamca v oko. Azerbajdžanskiampak oko ima naravno zaščito - solzice, ki slamico izperejo, tko nekak no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 ergo:KDOR JE PREVIDEN, JE STALNO OBJOKAN 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Ne vem Otožna.....vse je možno x!x Če človek izgubi vse na svetu, če se vse izneveri mu, odtuji, ostanejo mu zvesti še-SPOMINI. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 končno si spoznal, da so spomini pomembni in lepi, evo, moj namen je dosežen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 OH.... .....AH..... .....OH.... :samo she spomin.....jejhata...jejhata 666 -ou.....smrc....smrc....smrc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 ubožek , a te potolažimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 JA!!!!dej 666 -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Poljub je pomišljaj, vprašaj ali klicaj x!x . To so osnovni znaki, ki jih mora poznati vsaka ženska. Mistinguette Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 poljub je lahko tudi JUDEZHEU 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 poljub je lahko tudi JUDEZHEU 666 zlobijeu....tralalaal pa od mejhnega otročička Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Ni dobro pozabiti na enkrat, bolje je pozabljati postopoma. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. december 2003 Avtor Prijavi Deli 7. december 2003 In kako ti pozabljaš, Borism naenkrat al postopoma... pa res, kakšno pa je tvoje osebno mnenje o spominih.... se rad spominjaš, al raje možgane preslepiš s čim drugim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Če je kaj neprijetnega ali manj okusnega, kar lahko škoduje takoj pozabim, vse kar je pa kaj lepega , prijetnega, pozitivnega pa še dolgo ne pozabim ali celo, če si zasluži NIKOLI....Otožna, uapm, da si zadovoljna, ampak to nisem napisal, da bi komu ugodil, ampak tako je pri meni.....lep dan . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. december 2003 Avtor Prijavi Deli 7. december 2003 zanimivo, jaz pa lažje dam v preteklost pozitivno doživljanje, tisto, kar me boli in je neprijetno pa mi večkrat se prikrade v misli in želim razčlenit in razčistit, šele potem, ko to izkušnjo ne jemljem več kot negativno ji lahko rečem preteklost... vidiš tu si na boljšem.Sicer pa jaz vse kar napišem napišem iz sebe, ne zato da bi komu ugodila ali se prikupila. Sem kar sem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 .....enkratna, neponovljiva, Otožna.......kot spomin Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.