Skoči na vsebino

Spomin

otožna

Recommended Posts

• Komentarji 70
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...

otožna!

tisti ta prvi sestavek o tvojem dedku mi je orosil oči, tako lep je.. upam da gledaš tut z svetle strani na to obdobje z njim, ker to je bil tisti pravi namen! ko že praviš da je bil tvoj učitelj, upam da te je naučil lepega življenja :)

papa

Deli na socialnih omrežjih

Princeska, Ksenia in Otožna sva isto, tko da ti bom odgovorila kar jaz x;)x Otožna se je z Novim letom poslovila xsrcx

ja prelepo obdobje je bilo to in naučil me je ceniti trenutke, življenje, pa še nekaj... kar čutim povem, ne čakam, ker lahko je prepozno

všeč mi je blo ko si napisala da nisi opazila da je čas da odide, ker je bilo kar samoumevno da je s tabo. in mene je tako strah smrti mojih dragih, še najbol pa moje mame, ker je že toliko časa ob meni da enostavno ne morem vrjet ko pomislim da nekoč ne bo več tako..

ja tudi na to me je pripravil, da sem pričela brati knjige na to temo ter pričela slovo jemati na drugačen način... veš saj ne odidejo, vedno dokler se jih spominjamo ostajajo z nami.... če danes pomislim, kakšno življenje bi ga čakalo, sem vesela, da se je odločil in tiho v spanju odšel xsrcx

• 3 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...