otožna 7. december 2003 Avtor Prijavi Deli 7. december 2003 ampak tega nisem rekla jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Kaj pa sedaj ni prav, a je bilo kaj preveč napisanega, da zbrišem, dokler še imam radirko pri sebi .......saj sva le v temi "spomini"jaz sem ja napisal, da se ZELO rad spominjam lepega, ampak je treba zreti naprej, da še nastane kakšen nov spomin Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. december 2003 Avtor Prijavi Deli 7. december 2003 seveda, spomini nastajajo z vsakim trenutkom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Zaupanje vase je prva skrivnost uspeha. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Kdor ima brazgotino, ne pozabi rane. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 .....enkratna, neponovljiva, Otožna.......kot spomin Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 No vidiš, še Marsa ima lepe spomine ......lep dan Marsa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Spomini nam olepšajo življenje, toda le pozabljanje ga napravi znosnega. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Čisto narahlo se prikradeš v moje misli, je to spomin na nedoživeto, je možno to? Kaj je resnica in kaj iluzija? So sanje spomin na to, nedoživeto? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Kdor ima dober spomin, a se ne uči,ima dobro vreteno, pa nič prediva, da bi ga predel. Angleški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Spomin je kot rešeto:velike stvari ohrani, male spusti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 glej glej kaj je iz pajčevine našel a veš da je to sedaj prijeten spomin, nič več otožen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Takoj sem se spomnil na ikonco in tebe, pa saj ti je pasala... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 otožna!tisti ta prvi sestavek o tvojem dedku mi je orosil oči, tako lep je.. upam da gledaš tut z svetle strani na to obdobje z njim, ker to je bil tisti pravi namen! ko že praviš da je bil tvoj učitelj, upam da te je naučil lepega življenja papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Princeska, Ksenia in Otožna sva isto, tko da ti bom odgovorila kar jaz Otožna se je z Novim letom poslovila ja prelepo obdobje je bilo to in naučil me je ceniti trenutke, življenje, pa še nekaj... kar čutim povem, ne čakam, ker lahko je prepozno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 všeč mi je blo ko si napisala da nisi opazila da je čas da odide, ker je bilo kar samoumevno da je s tabo. in mene je tako strah smrti mojih dragih, še najbol pa moje mame, ker je že toliko časa ob meni da enostavno ne morem vrjet ko pomislim da nekoč ne bo več tako.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ja tudi na to me je pripravil, da sem pričela brati knjige na to temo ter pričela slovo jemati na drugačen način... veš saj ne odidejo, vedno dokler se jih spominjamo ostajajo z nami.... če danes pomislim, kakšno življenje bi ga čakalo, sem vesela, da se je odločil in tiho v spanju odšel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Spominjati se je živeti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 .... če danes pomislim, kakšno življenje bi ga čakalo, sem vesela, da se je odločil in tiho v spanju odšel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 hvala Ksenia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 zakaj le Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.